הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך אמינושופ שברו את השוק?

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
לא יודע עד כמה ההנהלה תאהב את מה שיש לי להגיד, אבל זה מעצבן אותי.
אתם אומרים כל הזמן אומרים שאמינושופ שברו את השוק, במקרה נכנסתי לעמוד שלהם לראות את המחירים.
דימטייז עלית - 388 ש"ח, כמו בכל מקום אחרים בשנתיים האחרונות.
איזו 100 - 478 ש"ח, כנ"ל.
עלית גורמה - 375 ש"ח.
סינתה 6 - 350 ש"ח.
איזו פלקס 32 0 460 ש"ח.
חלבון קזאין של סייטק 800 גרם - 300 שקל! זה 36 מנות (בערך, 22\800 [מנת הגשה היא 22 גרם]), משמע כל מנה היא כמעט 8.5 ש"ח.
איירון ארנולד - 350 ש"ח.
גם במוצרים של סאן: פלטינום (חלבון מי גבינה רגיל) - 385 ש"ח. מטהפורס (תשלובת, בחו"ל זה המוצר הזול ביותר של החברה, כ-37 דולר) - 300 שקל. איזו - 470 ש"ח.
המוצרים היחידים שנותנים פייט להזמנות מחו"ל (וגם זה רק משום שהמשלוח מייקר ב-100% ואף יותר את ההזמנה) הם אקסטרים וסייטק. אקסטרים מיוצר בארץ, ולכן אמור להיות זול משום שאין עלויות של שילוח, מכס וכולי. וגם הוא לא זול משמעותית. 300 ש"ח. בחו"ל אבקות חלבון עולות 200-250 שקל. אולי היקרות עולות 300, ובארץ אותן אבקות מתומחרות ב-450+.
סייטק עוד איך שהוא זולים ביחס לארץ, ועדיין באתר האנגלי שלהם המוצר נמכר ב-30 אירו, כ-140 שקלים.

במוצרים אחרים ההבדלים גדולים בהרבה.
250 כדור ויטמין C-1000 של NOW: אמינושופ - 150 ש"ח. חו"ל - 11 דולר.
אופטי-מן: אמינושופ - 90 כדור ב-150 ש"ח. 150 כדור ב-250 ש"ח (אגב, הם כותבים 90 מנות הגשה, על אף שהחבילה מכילה 30 מנות הגשה. שלושה כדורים = מנת הגשה). בחו"ל - 90 כדור ב-15 דולר. 150 כדור ב-24 דולר.
פורמולת קריאטין CRE3: אמינו - 250 ש"ח. חו"ל - 20 דולר.
C4: אמינו - 250 ש"ח. חו"ל - 30 דולר.
קילו קריאטין ישראלי - 175 ש"ח. אין עלויות שילוח ומכס, אמור להיות זול בהרבה.
קילו קריאטין של סייטק - 230, כשקילו קריאטין בחו"ל עולה 25 דולר בערך.
אגב, כל פרי-וורקאאוט מתומחר אצל אמינושופ ב-250 ש"ח בדיוק, על אף שלא כולם נמכרים באמת במחיר זהה. למה? כי החנות קונה אותם בגרושים, וגם ככה הרווח כל כך גדול, שזה לא משנה.

אין פה שום שבירת שוק, יש פה המשך של תמחור לא הגיוני. המבצעים אולי נראים מפוצצים, אבל סך הכל זה כמו שבערוץ הקניות מתחילים מכירה של מוצר ב-7,000 ש"ח ואחרי 'הנחה בערוץ' המחיר יורד ל-500 ש"ח. ממש מבצע.
למה אני כותב את זה? כי נמאס לי מהמחירים בארץ ונמאס לי שאין אלטרנטיבה, ונמאס לי שאני צריך לבזבז משכורת צבאית שלמה על קנייה בסיסית של תוספי מזון, ללא שום פורמולות יקרות. מולטי, חלבון וקריאטין ממוצעים בחו"ל עולים סך הכל 100 דולר. בארץ 730 ש"ח.

אני מקווה שהפוסט לא יימחק, כי סך הכל לא כתבתי שום דבר מתריס או שגוי. אם טעיתי באחד מהחישובים שלי, התנצלות מראש, אבל סביר להניח שלא טעיתי בכולם.

בתיאוריה זה אולי נכון, תתפלאו, רוב ההכנסות הם ממקומות פיזים. אני עוסק בקמעונאות כבר 6 שנים, זו תורה שלמה, לא אכנס למונחים ולהסברים ארוכים, בשורה התחתונה, הלקוח הישראלי אוהב למשש את המוצר שלו, לקשקש עם המוכר וכן איך לא, להתמקח..
יש לנו גם מחסן, והמחירים שלנו ברשת נמוכים משמעותית משאר החנויות ברשת, ועדיין עם זה שיש פעילות שם, השיקול הכלכלי הנכון היה לפתוח מקום פיזי. אנחנו רחוק מלהיות כמו האתרים בחול, אבל גם לשם נגיע..

בתיאוריה זה אולי נכון, תתפלאו, רוב ההכנסות הם ממקומות פיזים. אני עוסק בקמעונאות כבר 6 שנים, זו תורה שלמה, לא אכנס למונחים ולהסברים ארוכים, בשורה התחתונה, הלקוח הישראלי אוהב למשש את המוצר שלו, לקשקש עם המוכר וכן איך לא, להתמקח..
יש לנו גם מחסן, והמחירים שלנו ברשת נמוכים משמעותית משאר החנויות ברשת, ועדיין עם זה שיש פעילות שם, השיקול הכלכלי הנכון היה לפתוח מקום פיזי. אנחנו רחוק מלהיות כמו האתרים בחול, אבל גם לשם נגיע..

אם זה היה נכון אז הדואר לא היה קורס מרוב הזמנות.
אתה מתבלבל אולי בין העדפה לראות ולהרגיש את המוצר לבין אי-העדפה להזמין מהאינטרנט.

שים לב שכרגע לפחות לפי דבריך, אתה הכי זול ואתה גם חנות.. אז ברור שיבואו אליך להרגיש את המוצר.
אבל אם יהיה מישהו יותר זול ממך, שהוא לא חנות אלא מחסן וניתן להזמין רק דרך האינטרנט.. תהייה בטוח שהעסק שלך כבר לא יעבוד כזה טוב כמו שאתה חושב.

ולראיה EBAY וכל שאר האתרים שישראלים קונים בהם בכמויות.

אני מאחל לכם הצלחה ופרנסה טובה...
אתה צודק אבל יש אנשים שמעדיפים ללכת לחנות במקום להזמין באינטרנט אל תשכח את הקהל הזה

יש גם אנשים שמעדיפים ללכת לדבר עם סוכן נסיעות פנים אל פנים ולא להזמין דרך האינטרנט.
האנשים האלה הם דור "נעלם". מי שהיום פותח סוכנות נסיעות פיזית ומצפה שתהייה לו עבודה גם עוד 15 שנה - איך נאמר... חי בסרט?

כי דואר ישראל מטפל רק במשלוחים מחול ? הבעיות בדואר ישראל הם אחרות, בין היתר גם זה, אבל זה לא הגורם.

שים לב שכרגע לפחות לפי דבריך, אתה הכי זול ואתה גם חנות.. אז ברור שיבואו אליך להרגיש את המוצר.
אבל אם יהיה מישהו יותר זול ממך, שהוא לא חנות אלא מחסן וניתן להזמין רק דרך האינטרנט.. תהייה בטוח שהעסק שלך כבר לא יעבוד כזה טוב כמו שאתה חושב.

אבל אני מסביר לך, שוב, לדברייך כול עם ישראל צריך להזמין מחול ולי אין זכות קיום, כי לטענך הדבר הכי חשוב זה רק המחיר.
מעבר לזה, קיימות המון קומבינות אחרות, לא הכל זה רק המחיר
תבין, יש אנשים שעושים תיעדוף, מעדיפים לחסוך בדלק, לא לעמוד בתור בדואר, לקבל שרות מאדם פרונטלי, לקבל אחריות כל שהי על המוצר, חווית קניה,יעוץ ובקיצור לקבל שרות. לא הכל הוא רק המחיר, אם זה היה ככה למה היבואנים צריכים את בעלי החנויות ? שיקימו אתרים וימכרו. זה לא עובד ככה, אנחנו מול המספרים, סביב השעון בעבודה, הנתנונים מלמדים אותנו אחרת. זה שאתה חושב זה יופי, המציאות נכון לרגע זה שונה.

אני מבין לאן אתה חותר, בתיאוריה זה נשמע טוב ואפילו מבטיח, אבל המציאות מלמדת אותנו אחרת, לך תדע, אולי יגיע היום הזה והכל נרכוש רק דרך האתרים.

אתה מתבלבל אולי בין העדפה לראות ולהרגיש את המוצר לבין אי-העדפה להזמין מהאינטרנט.

ולראיה EBAY וכל שאר האתרים שישראלים קונים בהם בכמויות.

אני מאחל לכם הצלחה ופרנסה טובה...

יש גם אנשים שמעדיפים ללכת לדבר עם סוכן נסיעות פנים אל פנים ולא להזמין דרך האינטרנט.
האנשים האלה הם דור "נעלם". מי שהיום פותח סוכנות נסיעות פיזית ומצפה שתהייה לו עבודה גם עוד 15 שנה - איך נאמר... חי בסרט?
כמישהו ש"קצת" מבין באינטרנט, בוא אפשט לך את זה:
1. כדי למכור רק מהאינטרנט צריך להגיע לקהל האינטרנטי. דבר שכזה מערב SEO ברמה מאוד גבוהה שעולה אלפי דולרים בחודש.

2. תתפלא או שאולי אתה חי קצת ב"בועה", אבל רוב האנשים מעדיפים לא לרכוש באינטרנט כי זה "מסוכן" או שהם "לא סומכים שכ.א שלהם לא יגנב". מדובר על יותר ממחצית קהל הקונים וזה תקף בכל דבר כיום לא רק בחנות של אמינושופ- אני נתקל בזה על בסיס יומי בייעוץ אישי. אנשים שכאלו מעדיפים ללכת ולרכוש בחנות מאשר להזין את האשראי שלהם באינטרנט. למרות שאמינושופ עומד בתקנים הכי מחמירים שלא קיימים אפילו בישראל, עדיין יבוא שלומי או יוסי ויגידו שאת האשראי שלהם הם לא מזינים באתר ויהי מה.

3. לא יודע מה איתך, אבל להקים חנות אינטרנטית עולה לא פחות מלהקים סניף פיזי. תנסה פעם ותראה - ואני לא מדבר על להקים אתר אינטרנטי ב"בנה אתר בעצמך בנענע10" - כשתגיע לבנות אתר מכירות אתה תבין במה מדובר - ולא, אתר חאפרי בכל קנה מידה אפשרי ב 5000 ש"ח לא עובר בלקסיקון של אמינושופ. באתר השוקעו עשרות אלפי שקלים בוא נגיד ככה, אם לא יותר (עד כה ועדיין ממשיך על בסיס חודשי).

4. היבואנים כיום שולטים במחירים של השוק. אלא אם תעשה ייבוא עצמי של מותגים כאלו ואחרים (ורוב המותגים הם בלעדיים לאדם אחד בלבד שמביא אותם מארה"ב בד"כ לישראל ולא ימכרו לך גם כן), אתה לא תצליח להוריד את המחיר. אם תוריד את המחיר אתה לא תקבל סחורה מאותו יבואן - קל ופשוט. מה תעשה אז? תזמין מאתרים בחו"ל? נראה אותך:
א. מרוויח לאחר מכן יותר מ-10 ש"ח למכירה
ב. נראה אותך מביא כמות שתכסה עשרות/מאות הזמנות ביום

היבואנים לא רוצים שתוריד את המחיר כי אז כל החנויות יורידו את המחיר למחיר שלך או דומה לכך ואז היבואן יפסיד כי הוא יצטרך למכור את המוצר בפחות כסף והוא לא יתן לזה יד. הוא מעדיף לוותר עליך ולא למכור לך מלכתחילה מאשר להפסיד את כל הלקוחות הקיימים שלו. ולהביא מותג חדש לארץ ולמכור רק אותו לא ילך לך כי אתה חייב מלאי בחנות באופן מגוון כדי: א. למשוך לקוחות ב. לקדם את האתר.

5. אתה עדיין תוציא כסף על:
א. אחזקת אתר (ושוב, לא מדובר פה במאות שקלים בחודש אלא הרבה יותר)
ב. פרסום באינטרנט/קידום באינטרנט
ג. עלות שינוע, מחסן, הובלה
ד. עלות משלוח ללקוח
ה. אם באמת "תצליח" באופן מסיבי כמו שאתה מתאר, אתה תצטרך לספק שירות לקוחות לעשרות, אם לא מאות לקוחות ביום. זה משהו שלא תצליח לעשות בעצמך ותצטרך להעסיק מוקדנים. להעסיק מוקדנים = לרכוש מערכת CRM. לרכוש מערכת CRM זה אומר הוצאה של עשרות אלפי שקלים או שכירות באלפי שקלים בחודש. צריך גם לשלם להם שכר + כל התנאים שמגיעים להם לפי חוק (פנסיה, נסיעות, שעות נוספות וכו')
ו. אתה תשלם גם מס כמו כל עצמאי אי שם גם אם אין לך חנות פיזית. זה החלק שהכי יכאב מכל השאר.

זה על קצה המזלג. יש עוד הרבה פרמטרים שלא הכנסתי לכאן שאין לי את הרצון גם להיכנס אליהם. לגבי החנויות היאנטרנטיות שדיברת עליהן, קמו ויש עדיין מספר אתרים/חנויות שכאלו - האם שמעת עליהם? בספק אם על יותר מ-1. אתרים כאלו בעצם עולים ויורדים מהרשת כל כמה חודשים, כי אנשים מבינים שזה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע ומערב המון הוצאות מסביב. אם תבנה אתר בשקל וחצי אף לקוח לא ירכוש ממך וזו אחת הסיבות שהרבה אתרים כאלו ואחרים נופלים תוך כמה שבועות כי הם רואים שאף אחד לא רוכש מהם. אני גם לא הזכרתי את כל הביורוקרטיה שתצטרך לעבור ותעבור על בסיס חודשי עם חברות האשראי/סליקה/פייפאל והרשימה עוד ארוכה - כיף זה לא יהיה בטוח.

השוק הישראלי רק עכשיו מתחיל להיכנס למהפכה שחוו בארה"ב בשנת 2005, 10 שנים מפגרים מאחור. זו אחת הסיבות שאתרי מכירות גדולים לא פותחים פה סניפים כי אין פה עתיד כרגע לכל הנושא של הרכישה האינטרנטית למרות שהרבה אנשים מזמינים מדיל אקסטרים, איביי ודומיו. גם חברת השליחויות בישראל היא מתחת לכל ביקורת החל מדואר ישראל עד חברות פרטיות אחרות. אתרים כמו איביי, אמאזון והרבה אחרים לא יפתחו בקרוב סניפים כאן או בכלל במזרח התיכון - לא משתלם להם.

משה, על איזה אתרים בידיוק אתה מדבר?
האתרים בארץ ברובם 'גנבים', אין לי דרך אחרת לנסח את זה, לדוגמא CHINABUY, שמזמינים זבל מאליאקפרס , משווקים לך את זה בעברית ועושים על זה קופה כאילו הם המציאו את הגלגל, אתר DROPSHIPPING ממוסחר.
אבל לגבי אתרים בחול - למרות שאסור לפרסם או לדון על זה פה באתר, אין ספק שהמחירים שלהם זולים משמעותית, כמובן שזה לא אשמת אמינושופ, כל הסיפור עם היבואנים החמדנים לא חדש לי, הסיפור הזה נכון לגבי 99% מהסחורה המיובאת לארץ, האמת היא שאני מעדיף לשלם קצת יותר [בהשוואה לאתר מחול] ולתמוך באמינו שופ כי מבחינתי זה סוג של סמל מאבק.

משחק בישראליות...
איכשהו יש לי הרגשה שאחרי שתשלטו בכל השוק בארץ.. יקום אדם קצת יותר חכם ויבין שהחולשה שלכם היא בעובדה שאתם מחזיקים חנויות.
הוא יעשה בדיוק את מה שאתם עושים רק שהוא יחזיק מחסן + אתר אינטרנט. מערך העובדים שלו יהיה רזה... והוא יחגוג על חשבונכם.

אבל, אני מניח שלקחתם את זה בחשבון.
שיהיה בהצלחה.

אף אחד לא יעשה את זה ,כי הייבוא מס קנייה מכס וכל ההובלה והשטויות ,יעשו לו חיים קשים ,בלהתחרות במחירים של אמינושופ , אלא אם כן ,אז הוא יהיה בהפסד ,מקווה שאמינושופ לא ישתנו ויתמסחרו והכל שבסוף ידפקו את הצרכן .

לא קראתי את כל הבלבולי מוח פה אבל אני אציין חווית שירות מהיום בסניף ראשון לציון.
הגעתי להחליף חלבון מחברה מסויימת בגלל רגישות ללקטוז בחלבון איזו של החברה הגדולה והמפורסמת בעולם.
המחיר שהגעתי אליו בסוף היה נמוך מהמחיר של ההזמנה מהאינטרנט מחול עם העלות משלוח ומעמ אז תפסיקו לבלבל ביצים.
העלויות שלהם להחזיק חנות, מחסן ואתר היא מטורפת ואני יודע כי בדקתי. תגידו תודה שהם קיימים ואתם לא נאלצים לקנות מרשת
שמוכרת מוצרים הזויים במחירים הזויים או צריכים לחכות חודש וחצי למשלוח ועוד 20 דק בסניף הדואר הנהדר הקרוב לביתך.

אף אחד לא יעשה את זה ,כי הייבוא מס קנייה מכס וכל ההובלה והשטויות ,יעשו לו חיים קשים ,בלהתחרות במחירים של אמינושופ , אלא אם כן ,אז הוא יהיה בהפסד ,מקווה שאמינושופ לא ישתנו ויתמסחרו והכל שבסוף ידפקו את הצרכן .

תהיה בטוח שעם הזמן זה רק ילך וישתפר...
בדרך לארץ משלוח ענק של חלבונים מכל הסוגים מכל המותגים, עד סוף הקיץ נקים עוד 2 סניפים, נשיק 2 מותגים ועכשיו התחיל משא ומתן על ה 3.
אתפ עדים לתחילת השינוי, אתם יכולים לראות שככל שעובר הזמן המחירים רק משתפרים, ואנחנו מבטיחים שזאת רק ההתחלה.

• פותח/ת השרשור
חברים, להגנתי אומר שהאשכול נכתב לפני ארבעה חודשים!
אבל אני רוצה לומר שלאחר ביקור ראשון בחנות בתל אביב, אני אוכל את הכובע שלי.
הייתי אתמול בחנות, ישר מהבסיס נסעתי בגלל הפרסומים על שוק החלבונים. אמרתי ננסה. התפלאתי מאוד מהמחירים, שרובם מנצחים גם מחירים של חו"ל אחרי משלוח ולעתים גם מע"מ. יצאתי עם ארבעה דליים גדולים של חלבון, ושלוש מתנות קטנות:
20150507_154532.jpg

המוצרים הם San Platinum Whey שוקולד הולנדי, אקסטרים תות, VPX Syngex וניל ו-VPX Zero Carb גרהאם קרקר.
לא אכתוב את המחיר המדויק, אבל רק אומר שאם בתור חייל שמרוויח גרושים בחודש יכולתי לממן בקנייה אחת ארבעה דליים, כנראה שהמחיר מאוד, אבל מאוד אטרקטיבי.
איתיאל צ'יפר גם בגופיה מתנה ושני שייקרים על הקנייה.
אחת הסיבות שבחרתי להגיע לחנות ואף לבצע קנייה כזו גדולה הייתה כדי לתמוך במאבק של אמינושופ במחירים המטורפים שהגענו אליהם ומהבריונות הלא חוקית של היבואנים בהכתבת מחירים מוגזמים.
כשרק התחלתי להתאמן והגעתי למסקנה שאני לא אוכל מספיק חלבון בצבא, יצרתי קשר עם עמוד הפייסבוק של דימטייז ישראל כדי לברר איפה אפשר למצוא מוצרים שלהם (כי דימטייז זה הכי טוב עחי), ויצא ששילמתי 488 ש"ח על אבקת חלבון Iso-100. פאקינג 500 שקל על דלי חלבון! זה היה כמעט משכורת שלמה שלי בתור חייל בהכשרה לוחמת באותה תקופה, וכל זה בשביל איזה מוצר בינוני שתפס יותר מדי רעש.
זו הייתה הקנייה הראשונה שלי אצל אמינושופ, אך לא האחרונה. אני מקווה מאוד שהם ימשיכו להתקדם ולהתחזק בעזרתנו הלקוחות, ויביאו לשבירת שוק טוטאלית של רשתות מסריחות שרק רוצות למכור זבל ללקוחות במחיר מופקע.

אז בנוגע לאשכול, טעיתי גם טעיתי ברובו. ממליץ בחום להגיע לחנות, בעיקר בזמנים של מבצעים כמו זה של שוק החלבונים, ולצאת עם כמעט 10 קילו חלבון וחיוך.

אגב, אעדכן לגבי הטעמים והמוצרים באשכול התוספים הגדול ברגע שאגבש דעה על כל אחד מהם...

הייתי אתמול בחנות, ישר מהבסיס נסעתי בגלל הפרסומים על שוק החלבונים. אמרתי ננסה. התפלאתי מאוד מהמחירים, שרובם מנצחים גם מחירים של חו"ל אחרי משלוח ולעתים גם מע"מ. יצאתי עם ארבעה דליים גדולים של חלבון, ושלוש מתנות קטנות:
צפה בקובץ המצורף 26029

המוצרים הם San Platinum Whey שוקולד הולנדי, אקסטרים תות, VPX Syngex וניל ו-VPX Zero Carb גרהאם קרקר.
לא אכתוב את המחיר המדויק, אבל רק אומר שאם בתור חייל שמרוויח גרושים בחודש יכולתי לממן בקנייה אחת ארבעה דליים, כנראה שהמחיר מאוד, אבל מאוד אטרקטיבי.
איתיאל צ'יפר גם בגופיה מתנה ושני שייקרים על הקנייה.
אחת הסיבות שבחרתי להגיע לחנות ואף לבצע קנייה כזו גדולה הייתה כדי לתמוך במאבק של אמינושופ במחירים המטורפים שהגענו אליהם ומהבריונות הלא חוקית של היבואנים בהכתבת מחירים מוגזמים.
כשרק התחלתי להתאמן והגעתי למסקנה שאני לא אוכל מספיק חלבון בצבא, יצרתי קשר עם עמוד הפייסבוק של דימטייז ישראל כדי לברר איפה אפשר למצוא מוצרים שלהם (כי דימטייז זה הכי טוב עחי), ויצא ששילמתי 488 ש"ח על אבקת חלבון Iso-100. פאקינג 500 שקל על דלי חלבון! זה היה כמעט משכורת שלמה שלי בתור חייל בהכשרה לוחמת באותה תקופה, וכל זה בשביל איזה מוצר בינוני שתפס יותר מדי רעש.
זו הייתה הקנייה הראשונה שלי אצל אמינושופ, אך לא האחרונה. אני מקווה מאוד שהם ימשיכו להתקדם ולהתחזק בעזרתנו הלקוחות, ויביאו לשבירת שוק טוטאלית של רשתות מסריחות שרק רוצות למכור זבל ללקוחות במחיר מופקע.

אז בנוגע לאשכול, טעיתי גם טעיתי ברובו. ממליץ בחום להגיע לחנות, בעיקר בזמנים של מבצעים כמו זה של שוק החלבונים, ולצאת עם כמעט 10 קילו חלבון וחיוך.

אגב, אעדכן לגבי הטעמים והמוצרים באשכול התוספים הגדול ברגע שאגבש דעה על כל אחד מהם...

תתחדש אחינו
תהיה בטוח שעם הזמן זה רק ילך וישתפר...
בדרך לארץ משלוח ענק של חלבונים מכל הסוגים מכל המותגים, עד סוף הקיץ נקים עוד 2 סניפים, נשיק 2 מותגים ועכשיו התחיל משא ומתן על ה 3.
אתפ עדים לתחילת השינוי, אתם יכולים לראות שככל שעובר הזמן המחירים רק משתפרים, ואנחנו מבטיחים שזאת רק ההתחלה.
סומכים עליכם.
ויש לי שאלה אחת קטנה שלא נראית לי שמשתלמת לכם.
אתה יבואן רשמי של אקסטרים ונציג שלה בארץ ,אז למה אתה מוכר גם סופר אפקט אם הם אותו דבר מאותו מפעל ואותו הכל ?
בגלל הצרכן ?

• פותח/ת השרשור
ויש לי שאלה אחת קטנה שלא נראית לי שמשתלמת לכם.
אתה יבואן רשמי של אקסטרים ונציג שלה בארץ ,אז למה אתה מוכר גם סופר אפקט אם הם אותו דבר מאותו מפעל ואותו הכל ?
בגלל הצרכן ?
למה לא? היצרן הוא אותו יצרן, לכן זה בוודאי לא מפריע לו.

כמישהו ש"קצת" מבין באינטרנט, בוא אפשט לך את זה:
1. כדי למכור רק מהאינטרנט צריך להגיע לקהל האינטרנטי. דבר שכזה מערב SEO ברמה מאוד גבוהה שעולה אלפי דולרים בחודש.

2. תתפלא או שאולי אתה חי קצת ב"בועה", אבל רוב האנשים מעדיפים לא לרכוש באינטרנט כי זה "מסוכן" או שהם "לא סומכים שכ.א שלהם לא יגנב". מדובר על יותר ממחצית קהל הקונים וזה תקף בכל דבר כיום לא רק בחנות של אמינושופ- אני נתקל בזה על בסיס יומי בייעוץ אישי. אנשים שכאלו מעדיפים ללכת ולרכוש בחנות מאשר להזין את האשראי שלהם באינטרנט. למרות שאמינושופ עומד בתקנים הכי מחמירים שלא קיימים אפילו בישראל, עדיין יבוא שלומי או יוסי ויגידו שאת האשראי שלהם הם לא מזינים באתר ויהי מה.

3. לא יודע מה איתך, אבל להקים חנות אינטרנטית עולה לא פחות מלהקים סניף פיזי. תנסה פעם ותראה - ואני לא מדבר על להקים אתר אינטרנטי ב"בנה אתר בעצמך בנענע10" - כשתגיע לבנות אתר מכירות אתה תבין במה מדובר - ולא, אתר חאפרי בכל קנה מידה אפשרי ב 5000 ש"ח לא עובר בלקסיקון של אמינושופ. באתר השוקעו עשרות אלפי שקלים בוא נגיד ככה, אם לא יותר (עד כה ועדיין ממשיך על בסיס חודשי).

4. היבואנים כיום שולטים במחירים של השוק. אלא אם תעשה ייבוא עצמי של מותגים כאלו ואחרים (ורוב המותגים הם בלעדיים לאדם אחד בלבד שמביא אותם מארה"ב בד"כ לישראל ולא ימכרו לך גם כן), אתה לא תצליח להוריד את המחיר. אם תוריד את המחיר אתה לא תקבל סחורה מאותו יבואן - קל ופשוט. מה תעשה אז? תזמין מאתרים בחו"ל? נראה אותך:
א. מרוויח לאחר מכן יותר מ-10 ש"ח למכירה
ב. נראה אותך מביא כמות שתכסה עשרות/מאות הזמנות ביום

היבואנים לא רוצים שתוריד את המחיר כי אז כל החנויות יורידו את המחיר למחיר שלך או דומה לכך ואז היבואן יפסיד כי הוא יצטרך למכור את המוצר בפחות כסף והוא לא יתן לזה יד. הוא מעדיף לוותר עליך ולא למכור לך מלכתחילה מאשר להפסיד את כל הלקוחות הקיימים שלו. ולהביא מותג חדש לארץ ולמכור רק אותו לא ילך לך כי אתה חייב מלאי בחנות באופן מגוון כדי: א. למשוך לקוחות ב. לקדם את האתר.

5. אתה עדיין תוציא כסף על:
א. אחזקת אתר (ושוב, לא מדובר פה במאות שקלים בחודש אלא הרבה יותר)
ב. פרסום באינטרנט/קידום באינטרנט
ג. עלות שינוע, מחסן, הובלה
ד. עלות משלוח ללקוח
ה. אם באמת "תצליח" באופן מסיבי כמו שאתה מתאר, אתה תצטרך לספק שירות לקוחות לעשרות, אם לא מאות לקוחות ביום. זה משהו שלא תצליח לעשות בעצמך ותצטרך להעסיק מוקדנים. להעסיק מוקדנים = לרכוש מערכת CRM. לרכוש מערכת CRM זה אומר הוצאה של עשרות אלפי שקלים או שכירות באלפי שקלים בחודש. צריך גם לשלם להם שכר + כל התנאים שמגיעים להם לפי חוק (פנסיה, נסיעות, שעות נוספות וכו')
ו. אתה תשלם גם מס כמו כל עצמאי אי שם גם אם אין לך חנות פיזית. זה החלק שהכי יכאב מכל השאר.

זה על קצה המזלג. יש עוד הרבה פרמטרים שלא הכנסתי לכאן שאין לי את הרצון גם להיכנס אליהם. לגבי החנויות היאנטרנטיות שדיברת עליהן, קמו ויש עדיין מספר אתרים/חנויות שכאלו - האם שמעת עליהם? בספק אם על יותר מ-1. אתרים כאלו בעצם עולים ויורדים מהרשת כל כמה חודשים, כי אנשים מבינים שזה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע ומערב המון הוצאות מסביב. אם תבנה אתר בשקל וחצי אף לקוח לא ירכוש ממך וזו אחת הסיבות שהרבה אתרים כאלו ואחרים נופלים תוך כמה שבועות כי הם רואים שאף אחד לא רוכש מהם. אני גם לא הזכרתי את כל הביורוקרטיה שתצטרך לעבור ותעבור על בסיס חודשי עם חברות האשראי/סליקה/פייפאל והרשימה עוד ארוכה - כיף זה לא יהיה בטוח.
אתה יכול לפרט יותר למה ייבוא עצמי לא יצליח? החברות בחו"ל מחויבות רק ליבואן אחד בארץ?

אנחנו מחזיקים רק כי יש ביקוש, בגדול אתה צודק, די אבקות זהות גרם לפה או לשם לא משנה דבר.
בחנות הפיזית המחיר של סופר אפקט הוא מחיר לכל כיס ולכן זה הופך אותו לחלבון המשתלם ביותר שיש כרגע.

הייתי חייב להגיב.. התגובה של החנות ובכללי היחס שלה פשוט מדהים אותי, אני תיכננתי לקנות את הנגלה הבאה של התוספים כרגיל מ*אין לציין חנויות מחו"ל באתר*...
אז זהו שלא, נתראה בקרוב 😃

כמו שהבטחתי הלכתי היום לקניון הזהב וקניתי כמה דברים טובים !
IMG_1156_zps0npwog0x.jpg

לא רק שיצא מחיר בן זונה, גם קיבלתי עוד חטיף חלבון ... 😃
מרוצה מאוד והמלצתי לבערך 10 חברים קרובים , תודה רבה לכם !

אנחנו מחזיקים רק כי יש ביקוש, בגדול אתה צודק, די אבקות זהות גרם לפה או לשם לא משנה דבר.
בחנות הפיזית המחיר של סופר אפקט הוא מחיר לכל כיס ולכן זה הופך אותו לחלבון המשתלם ביותר שיש כרגע.

כרגע אני עם האבקה של סטס (whey tropin) ברגע שיגמר לי אני יראה אצלכם מחירים של כמה דברים שאני רוצה ואני יראה.
ויש לי שאלה השוק חלבונים הגדול זה מבצע רק לחלבונים / גיינרים ? או לכל החנות ?

צפה בקובץ המצורף 26029

.

השוקולד הולנדי של SAN זה משהוא חדש ? אשמח לשמוע חוות דעת של טעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית