הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך אמינושופ שברו את השוק?

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
לא יודע עד כמה ההנהלה תאהב את מה שיש לי להגיד, אבל זה מעצבן אותי.
אתם אומרים כל הזמן אומרים שאמינושופ שברו את השוק, במקרה נכנסתי לעמוד שלהם לראות את המחירים.
דימטייז עלית - 388 ש"ח, כמו בכל מקום אחרים בשנתיים האחרונות.
איזו 100 - 478 ש"ח, כנ"ל.
עלית גורמה - 375 ש"ח.
סינתה 6 - 350 ש"ח.
איזו פלקס 32 0 460 ש"ח.
חלבון קזאין של סייטק 800 גרם - 300 שקל! זה 36 מנות (בערך, 22\800 [מנת הגשה היא 22 גרם]), משמע כל מנה היא כמעט 8.5 ש"ח.
איירון ארנולד - 350 ש"ח.
גם במוצרים של סאן: פלטינום (חלבון מי גבינה רגיל) - 385 ש"ח. מטהפורס (תשלובת, בחו"ל זה המוצר הזול ביותר של החברה, כ-37 דולר) - 300 שקל. איזו - 470 ש"ח.
המוצרים היחידים שנותנים פייט להזמנות מחו"ל (וגם זה רק משום שהמשלוח מייקר ב-100% ואף יותר את ההזמנה) הם אקסטרים וסייטק. אקסטרים מיוצר בארץ, ולכן אמור להיות זול משום שאין עלויות של שילוח, מכס וכולי. וגם הוא לא זול משמעותית. 300 ש"ח. בחו"ל אבקות חלבון עולות 200-250 שקל. אולי היקרות עולות 300, ובארץ אותן אבקות מתומחרות ב-450+.
סייטק עוד איך שהוא זולים ביחס לארץ, ועדיין באתר האנגלי שלהם המוצר נמכר ב-30 אירו, כ-140 שקלים.

במוצרים אחרים ההבדלים גדולים בהרבה.
250 כדור ויטמין C-1000 של NOW: אמינושופ - 150 ש"ח. חו"ל - 11 דולר.
אופטי-מן: אמינושופ - 90 כדור ב-150 ש"ח. 150 כדור ב-250 ש"ח (אגב, הם כותבים 90 מנות הגשה, על אף שהחבילה מכילה 30 מנות הגשה. שלושה כדורים = מנת הגשה). בחו"ל - 90 כדור ב-15 דולר. 150 כדור ב-24 דולר.
פורמולת קריאטין CRE3: אמינו - 250 ש"ח. חו"ל - 20 דולר.
C4: אמינו - 250 ש"ח. חו"ל - 30 דולר.
קילו קריאטין ישראלי - 175 ש"ח. אין עלויות שילוח ומכס, אמור להיות זול בהרבה.
קילו קריאטין של סייטק - 230, כשקילו קריאטין בחו"ל עולה 25 דולר בערך.
אגב, כל פרי-וורקאאוט מתומחר אצל אמינושופ ב-250 ש"ח בדיוק, על אף שלא כולם נמכרים באמת במחיר זהה. למה? כי החנות קונה אותם בגרושים, וגם ככה הרווח כל כך גדול, שזה לא משנה.

אין פה שום שבירת שוק, יש פה המשך של תמחור לא הגיוני. המבצעים אולי נראים מפוצצים, אבל סך הכל זה כמו שבערוץ הקניות מתחילים מכירה של מוצר ב-7,000 ש"ח ואחרי 'הנחה בערוץ' המחיר יורד ל-500 ש"ח. ממש מבצע.
למה אני כותב את זה? כי נמאס לי מהמחירים בארץ ונמאס לי שאין אלטרנטיבה, ונמאס לי שאני צריך לבזבז משכורת צבאית שלמה על קנייה בסיסית של תוספי מזון, ללא שום פורמולות יקרות. מולטי, חלבון וקריאטין ממוצעים בחו"ל עולים סך הכל 100 דולר. בארץ 730 ש"ח.

אני מקווה שהפוסט לא יימחק, כי סך הכל לא כתבתי שום דבר מתריס או שגוי. אם טעיתי באחד מהחישובים שלי, התנצלות מראש, אבל סביר להניח שלא טעיתי בכולם.

השוקולד הולנדי של SAN זה משהוא חדש ? אשמח לשמוע חוות דעת של טעם
ערבוב סביר, קצת קשה יותר מדימטייז ואופטימום. טעם מוזר. לא בדיוק שוקולד ולא מתוק כמו רוב טעמי השוקולד. יותר שוקולד מריר-מוקה-קפה שכזה עם ארומה של משהו שרוף. לא יודע בדיוק להסביר. סך הכל נחמד על חלב. לא טעמתי עם מים עדיין.
חברה שלי אהבה למרות שישר אמרה שזה לא בדיוק שוקולד.

ערבוב סביר, קצת קשה יותר מדימטייז ואופטימום. טעם מוזר. לא בדיוק שוקולד ולא מתוק כמו רוב טעמי השוקולד. יותר שוקולד מריר-מוקה-קפה שכזה עם ארומה של משהו שרוף. לא יודע בדיוק להסביר. סך הכל נחמד על חלב. לא טעמתי עם מים עדיין.
חברה שלי אהבה למרות שישר אמרה שזה לא בדיוק שוקולד.
ביחס לטעם של קרם עוגיות/שוקולד של אופטימום מה אתה אומר ?

אתה יכול לפרט יותר למה ייבוא עצמי לא יצליח? החברות בחו"ל מחויבות רק ליבואן אחד בארץ?
1. ברגע שאתה גם חנות וגם מייבא בעצמך, הרבה ייבואנים אחרים לא ירצו לעבוד איתך בגלל ניגוד אינטרסים. אתה תשתמש במוצרים שלהם כדי להעביר למוצר שלך (לא אומר שזה יקרה, אבל יהיה להם את החשד) או שתשבור את המחיר של המוצרים שלהם כדי למתג את שלך וכן הלאה.

2. בד"כ יש ייבואן אחד בלעדי למדינה. זה אינטרס בעיקר של היבואן שלא תהיה לו תחרות באותו המותג ויש גם אינטרס למפעל שלא צריך להתערב בין כוחניות/מבצעים שיבואן אחד עושה כנגד השני באותו האזור.

3. באופן כללי אתה צריך להזמין סטוק סחורה במאות אלפי שקלים אחרת אף אחד לא ידבר איתך בכלל על ייבוא. אל תשכח שזה אוכל לכל דבר ויש לזה תוקף של כשנתיים - אם לא תמכור זה ילך לזבל ולכן יש פה גם סיכון משמעותי בהזמנה של קונטיינר שלם של אבקת חלבון/מותג חדש.

4. בלי שום קשר, יש התעסקות חסרת תקדים עם בירוקרטיה ממשלתית בייבוא של מזון לישראל. זה כולל להוציא אישור בנפרד לכל טעם וטעם למרות שזה אותו ליין של טעמים (נניח יש טעם קרם עוגיות, שוקולד, וניל וכו' לאותו החלבון אז משרד הבריאות מתייחס לכל מוצר כאילו הוא מוצר נפרד לחלוטין ודורש את כל מסכת האישורים באופן פרטני, שזה מטומטם להחריד ומייקר בסופו של דבר לצרכן את העלות).
תוסיף על זה שלהיות יבואן בישראל זו קללה כי כל שני וחמישי יש שביתות בנמל, מלחמות (פחות עבודה/בעיה לפזר סחורות וכו') - תגיע למסקנה שלהיות יבואן זה לא בדיוק להיט על אף הרווח שלהם כביכול החסר תקדים שהוא גם לא כזה בשמיים אבל סה"כ אני מסכים, בישראל המצב שונה מכל מדינה אחרת בעולם: היבואן מרוויח כיום יותר מהחנות וזה לא הגיוני בעליל.

מה עם איזה חנות לצפוניים ? 🙄 @AminoShop
תתחדש גבר, תעדכן לגבי הטעם של הדתות כי שמעתי עליו מצד אחד דברים טובים מצד שני דברים נוראים @Fuck

חברים, להגנתי אומר שהאשכול נכתב לפני ארבעה חודשים!
אבל אני רוצה לומר שלאחר ביקור ראשון בחנות בתל אביב, אני אוכל את הכובע שלי.
הייתי אתמול בחנות, ישר מהבסיס נסעתי בגלל הפרסומים על שוק החלבונים. אמרתי ננסה. התפלאתי מאוד מהמחירים, שרובם מנצחים גם מחירים של חו"ל אחרי משלוח ולעתים גם מע"מ. יצאתי עם ארבעה דליים גדולים של חלבון, ושלוש מתנות קטנות:
צפה בקובץ המצורף 26029

המוצרים הם San Platinum Whey שוקולד הולנדי, אקסטרים תות, VPX Syngex וניל ו-VPX Zero Carb גרהאם קרקר.
לא אכתוב את המחיר המדויק, אבל רק אומר שאם בתור חייל שמרוויח גרושים בחודש יכולתי לממן בקנייה אחת ארבעה דליים, כנראה שהמחיר מאוד, אבל מאוד אטרקטיבי.
איתיאל צ'יפר גם בגופיה מתנה ושני שייקרים על הקנייה.
אחת הסיבות שבחרתי להגיע לחנות ואף לבצע קנייה כזו גדולה הייתה כדי לתמוך במאבק של אמינושופ במחירים המטורפים שהגענו אליהם ומהבריונות הלא חוקית של היבואנים בהכתבת מחירים מוגזמים.
כשרק התחלתי להתאמן והגעתי למסקנה שאני לא אוכל מספיק חלבון בצבא, יצרתי קשר עם עמוד הפייסבוק של דימטייז ישראל כדי לברר איפה אפשר למצוא מוצרים שלהם (כי דימטייז זה הכי טוב עחי), ויצא ששילמתי 488 ש"ח על אבקת חלבון Iso-100. פאקינג 500 שקל על דלי חלבון! זה היה כמעט משכורת שלמה שלי בתור חייל בהכשרה לוחמת באותה תקופה, וכל זה בשביל איזה מוצר בינוני שתפס יותר מדי רעש.
זו הייתה הקנייה הראשונה שלי אצל אמינושופ, אך לא האחרונה. אני מקווה מאוד שהם ימשיכו להתקדם ולהתחזק בעזרתנו הלקוחות, ויביאו לשבירת שוק טוטאלית של רשתות מסריחות שרק רוצות למכור זבל ללקוחות במחיר מופקע.

אז בנוגע לאשכול, טעיתי גם טעיתי ברובו. ממליץ בחום להגיע לחנות, בעיקר בזמנים של מבצעים כמו זה של שוק החלבונים, ולצאת עם כמעט 10 קילו חלבון וחיוך.

אגב, אעדכן לגבי הטעמים והמוצרים באשכול התוספים הגדול ברגע שאגבש דעה על כל אחד מהם...

יש מצב לביקורות באשכול המוצרים הגדול ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית