הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון השפעות של ממתיקים מלאכותיים

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
אני קורא המון לאחרונה על הנזקים של ממתיק מלאכותי, ולמה מוצרי הדיאט בעצם לא תורמים לירידה במשקל אלא להפך.
בקצרה, מעין סיכום של כל המאמרים - החוסר בסוכר אמיתי, גורם לגוף להגיב יותר לסוכר מפירות למשל, וכך גורר השמנה, יחד עם נזק ללבלב וכו...
בתור מי שצורך אבקות חלבון, ורק בזו הנוכחית אין ממתיקים, דעתי היא להמנע כל עוד אוכל מהאבקות עם הממתיקים. מה דעתכם בנושא?

גם אני לא אוהב את העובדה שאני מכניס ממתיקים כאלה לגוף בתוך האבקות.
לפחות חיפשתי אחת שיש בה ממתיקים עמידים לחום, כי אני אופה איתן.
באיזו אבקה אתה משתמש?

• פותח/ת השרשור
אני משתמש פה באנגליה באבקה שנקראת vegan protein. מבוססת על חלבון אפונה אאל"ט.
ללא ממתיקים, מרקם דומה למיץ יותר מלשייק. ללא השפעות על מערכת העיכול בדמות צואה רכה - וזה מאוד חשוב לי במשקלי עבודה שלי

לא ייחסתי לזה חשיבות אף פעם, אבל בחודש האחרון הורדתי משקאות דיאט מ-200 מ"ל בממוצע ליום לכמעט כלום, אולי 200 מ"ל בשבוע, והרעב פחת משמעותית. אם כי אני במהלך בחיטוב על 0 פחמימה, אז אולי גם החיטוב נותן את אותותיו או שזה סתם פסיכולוגי.
עדיף מים, זה בטוח.

יש באמת חלבון נטול ממתיקים מלאכותיים לאוכלי חלב?
יש המון מוצרי "Natural", לאופטימום גולד יש אבקה זהה רק בגרסת נטורל, זאת אומרת עם ממתיקים טבעיים בלבד. גם לדימטייז עלית כזכור לי.

סויה שאני ראיתי והשתמשתי בארץ היה ממתיק מלאכותי. איזה אתה מכיר ללא?
בארה"ב השתמשתי באבקת חלבון סויה ללא מתיק היה לה טעם דוחה. תתרחק מזה...
יש אבקת חלבון אורז דווקא הייתה עם טעם נהדר, לגבי הממתיק שבה אין לי מושג...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית