עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה חזה עם יד קדמית וגב עם אחורית?אתה מתאמן 3 פעמים בשבוע? אם כן אז תנסה חזה עם יד קדמית, וגב עם אחורית. רגליים וכתפיים לא משנה איפה תשבץ.
אם 4 אז אי אפשר לשנות.
בכל מקרה אני לא משוגע על הפיצולים האלה. אם אתה עושה תרגילי בסיס עדיף לבנות AB אחרת לגמרי עם עבודת FBW בכל אימון, אבל זה כבר שינוי ראש שלא יודע אם תקבל.
כי הוא רוצה לשנות, וכי חזה עם יד אחורית עובד המון שרירים זהים אחד אחרי השני והגוף מגיע מותש לתרגילים האחרונים.למה חזה עם יד קדמית וגב עם אחורית?
כן.ואתה מתכוון שיעשה תוכנית מסוג סקוואט לחיצה משיכה?
שריר קטן, לא צריך יותר משלושה תרגילים עם שלושה סטים של 8-12 חזרות בכל אחד מהם.
3 תרגילים זה יותר מדיי ליד אחורית וקדמית
אם אתה מצליח "להרוג" את הידיים שלך עם שני תרגילים בלבד (משהו שלי אישית אף פעם לא קרה) אז כן שלושה תרגילים יהיו יותר מדי...
אתה רוצה שהן יגדלו, לא?למה שאני ארצה "להרוג" את הידיים?
אתה עושה 3 תרגילים סט לכל אחד ?שריר קטן, לא צריך יותר משלושה תרגילים עם שלושה סטים של 8-12 חזרות בכל אחד מהם.
אני מתאמן ארבעהאתה מתאמן 3 פעמים בשבוע? אם כן אז תנסה חזה עם יד קדמית, וגב עם אחורית. רגליים וכתפיים לא משנה איפה תשבץ.
אם 4 אז אי אפשר לשנות.
בכל מקרה אני לא משוגע על הפיצולים האלה. אם אתה עושה תרגילי בסיס עדיף לבנות AB אחרת לגמרי עם עבודת FBW בכל אימון, אבל זה כבר שינוי ראש שלא יודע אם תקבל.
לא, 3 תרגילים עם 3 סטים בכל תרגיל.אתה עושה 3 תרגילים סט לכל אחד ?
ניסית את זה?
ואתה ב ab?לא, 3 תרגילים עם 3 סטים בכל תרגיל.
לא, ABC.ואתה ב ab?
זאת לא תוכנית מנחה,
אלא סיפור שמלווה באינפורמציה בנושא כשעיקר המאמר הוא על הרצון בידיים גדולות והתפיסה השגויה לגביי איך להשיג אותן.
@stitch
ביקשת שאתייג אותך בכל פעם שמנסים להרוג שרירים או לתקוף אותם בכמה כיוונים שונים 😉
לא, ABC.
מה אם אני אגיד לך שעל כל סיפור כזה שהצגת פה של גישה כביכול לא קונבציונלית יש בגוגל עוד הרבה מאוד סיפורים של חבר'ה שהידיים שלהם גדלו ב-2.5 ס"מ תוך כדי שהם השקיעו בידיים בצורה נורמאלית?
מה הטעם בסתם לזרוק פה קטע מתורגם אם לא ניסית את התפיסה שלו על עצמך ובאת עם תוצאות שמוכיחות את הטענה?
זה לא סתם קטע מתורגם. זה קטע שמתמצת את הגישה של המאמנים הכי טובים בעולם - ריפטו, ביל סטאר ואחרים.לא, ABC.
מה אם אני אגיד לך שעל כל סיפור כזה שהצגת פה של גישה כביכול לא קונבציונלית יש בגוגל עוד הרבה מאוד סיפורים של חבר'ה שהידיים שלהם גדלו ב-2.5 ס"מ תוך כדי שהם השקיעו בידיים בצורה נורמאלית?
מה הטעם בסתם לזרוק פה קטע מתורגם אם לא ניסית את התפיסה שלו על עצמך ובאת עם תוצאות שמוכיחות את הטענה?
זה לא סתם קטע מתורגם. זה קטע שמתמצת את הגישה של המאמנים הכי טובים בעולם - ריפטו, ביל סטאר ואחרים.
הרבה מאד ניסו את זה פה - וניסו לשני הצדדים, גם אימוני ABC/D/E, וגם אימוני סקוואט-לחיצה-משיכה. אתה יכול ללמוד מהניסיון של כולנו, או ללכת עם הראש בקיר וללמוד לבד.
ב 3 חודשים האחרונה מאז שחזרתי למסה, אני לא עובד על יותר מתרגיל אחד לבייספס\טרייספס ו-4 סטים גג,
וגם אני גדלתי בהייקף 2 ס"מ.
אז?
אפילו לא מתאמנים בינוניים.
אז? חסר מאמנים טובים אחרים שטוענים אחרת?זה לא סתם קטע מתורגם. זה קטע שמתמצת את הגישה של המאמנים הכי טובים בעולם - ריפטו, ביל סטאר ואחרים.
הרבה מאד ניסו את זה פה - וניסו לשני הצדדים, גם אימוני ABC/D/E, וגם אימוני סקוואט-לחיצה-משיכה. אתה יכול ללמוד מהניסיון של כולנו, או ללכת עם הראש בקיר וללמוד לבד.