הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB bicep

MassBrah

משתמש מתחיל
35
2
נק' מוניטין:
2
35
2
כמה להקדיש לבייספ ואיזה תרגילים עדיף אני כרגע עושה אחיזה צרה במוט w בכיסא כומר 3x8 וכפיפות מרפקים 3x8 יש עצות? ועוד משהו האם אחרי 4-5 חודשים בתוכנית a b כדאי להחליף?

אתה מתאמן 3 פעמים בשבוע? אם כן אז תנסה חזה עם יד קדמית, וגב עם אחורית. רגליים וכתפיים לא משנה איפה תשבץ.
אם 4 אז אי אפשר לשנות.
בכל מקרה אני לא משוגע על הפיצולים האלה. אם אתה עושה תרגילי בסיס עדיף לבנות AB אחרת לגמרי עם עבודת FBW בכל אימון, אבל זה כבר שינוי ראש שלא יודע אם תקבל.

אתה מתאמן 3 פעמים בשבוע? אם כן אז תנסה חזה עם יד קדמית, וגב עם אחורית. רגליים וכתפיים לא משנה איפה תשבץ.
אם 4 אז אי אפשר לשנות.
בכל מקרה אני לא משוגע על הפיצולים האלה. אם אתה עושה תרגילי בסיס עדיף לבנות AB אחרת לגמרי עם עבודת FBW בכל אימון, אבל זה כבר שינוי ראש שלא יודע אם תקבל.
למה חזה עם יד קדמית וגב עם אחורית?
ואתה מתכוון שיעשה תוכנית מסוג סקוואט לחיצה משיכה?

• פותח/ת השרשור
אם 4 אז אי אפשר לשנות.
אני מתאמן ארבעה

ניסית את זה?

זאת לא תוכנית מנחה,
אלא סיפור שמלווה באינפורמציה בנושא כשעיקר המאמר הוא על הרצון בידיים גדולות והתפיסה השגויה לגביי איך להשיג אותן.

@stitch
ביקשת שאתייג אותך בכל פעם שמנסים להרוג שרירים או לתקוף אותם בכמה כיוונים שונים 😉

לא, ABC.
זאת לא תוכנית מנחה,
אלא סיפור שמלווה באינפורמציה בנושא כשעיקר המאמר הוא על הרצון בידיים גדולות והתפיסה השגויה לגביי איך להשיג אותן.

@stitch
ביקשת שאתייג אותך בכל פעם שמנסים להרוג שרירים או לתקוף אותם בכמה כיוונים שונים 😉

מה אם אני אגיד לך שעל כל סיפור כזה שהצגת פה של גישה כביכול לא קונבציונלית יש בגוגל עוד הרבה מאוד סיפורים של חבר'ה שהידיים שלהם גדלו ב-2.5 ס"מ תוך כדי שהם השקיעו בידיים בצורה נורמאלית?
מה הטעם בסתם לזרוק פה קטע מתורגם אם לא ניסית את התפיסה שלו על עצמך ובאת עם תוצאות שמוכיחות את הטענה?

לא, ABC.

מה אם אני אגיד לך שעל כל סיפור כזה שהצגת פה של גישה כביכול לא קונבציונלית יש בגוגל עוד הרבה מאוד סיפורים של חבר'ה שהידיים שלהם גדלו ב-2.5 ס"מ תוך כדי שהם השקיעו בידיים בצורה נורמאלית?
מה הטעם בסתם לזרוק פה קטע מתורגם אם לא ניסית את התפיסה שלו על עצמך ובאת עם תוצאות שמוכיחות את הטענה?

ב 3 חודשים האחרונה מאז שחזרתי למסה, אני לא עובד על יותר מתרגיל אחד לבייספס\טרייספס ו-4 סטים גג,
וגם אני גדלתי בהייקף 2 ס"מ.
אז?

הסיפורים של גוגל לא מעניינים אף אחד,
יש לך כאן המון חבר'ה שלא "הורגים" את הידיים ועדיין יש להם ידיים גדולות.

אתה רוצה ידיים גדולות?
יש לך תוכנית כמו GVT או התוכנית של ג'ים סטופאני ש"הורגת" את הידיים.

אבל מה שבטוח, תוכנית למתחילים היא לא.
אפילו לא מתאמנים בינוניים.

לא, ABC.

זה לא סתם קטע מתורגם. זה קטע שמתמצת את הגישה של המאמנים הכי טובים בעולם - ריפטו, ביל סטאר ואחרים.
הרבה מאד ניסו את זה פה - וניסו לשני הצדדים, גם אימוני ABC/D/E, וגם אימוני סקוואט-לחיצה-משיכה. אתה יכול ללמוד מהניסיון של כולנו, או ללכת עם הראש בקיר וללמוד לבד.

זה לא סתם קטע מתורגם. זה קטע שמתמצת את הגישה של המאמנים הכי טובים בעולם - ריפטו, ביל סטאר ואחרים.
הרבה מאד ניסו את זה פה - וניסו לשני הצדדים, גם אימוני ABC/D/E, וגם אימוני סקוואט-לחיצה-משיכה. אתה יכול ללמוד מהניסיון של כולנו, או ללכת עם הראש בקיר וללמוד לבד.

like__just_do_it_by_bosslogic-d4jrhn9.jpg

ב 3 חודשים האחרונה מאז שחזרתי למסה, אני לא עובד על יותר מתרגיל אחד לבייספס\טרייספס ו-4 סטים גג,
וגם אני גדלתי בהייקף 2 ס"מ.
אז?

אפילו לא מתאמנים בינוניים.

בסדר גמור. אם תוך שנה הידיים שלך יגדלו בעוד 6 ס"מ בהיקף כתוצאה מאימונים בגישה כזאת - אוכל את הכובע.
אז? חסר מאמנים טובים אחרים שטוענים אחרת?
אפשר גם לעלות ב-10 קילו תוך כדי אכילה נכונה ולעשות רק מתח, מקבילים ושכיבות סמיכה וגם אז תראה שהידיים שלך גדלו. אז למה אתה צריך את ריפטו, סטאר ואחרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית