הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב טקסס לבנץ' בAB

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
אני רוצה לחזק קצת את הבנץ' שלי וכרגע אני עושה AB כי נמאס לי קצת מתוכניות כוח.
באימון AB יש פעמיים אימון לחזה.
לדעתכם יעבוד שבאימון הראשון אימון ווליום בנץ' 5X5, ובאימון השני את האימון העצים 1X3? (מוותרים על אימון התאוששות)
תוך כדי אחרי הבנץ' יהיה כנראה לחיצה בשיפוע ופרפר.
לדעתכם זה יעבוד או שעדיף כבר אחרי הAB לעשות משהו בסגנון טקסס?

ממה שאני מבין ולמדתי.. כי אני מתחיל תוכנית כח שמשולבת עם טקסס בבנצ'.
יהיה לך קשה גם בנצ' בטקסס מת'וד וגם לחיצות חזה אחרות.. אני די חושב שזה ידפוק לך את כל הרעיון של הטקסס.אם אתה רוצה לשפר את הבנצ', תתמקד בו.

אחרת תמשיך עם ה AB כרגיל, טקסס זה 3 פעמים בשבוע ואתה לא יכול לשלב את זה בתוכנית של 4 פעמים בשבוע.

מה המשקל עבודה שלך בבנצ'?

• פותח/ת השרשור
ממה שאני מבין ולמדתי.. כי אני מתחיל תוכנית כח שמשולבת עם טקסס בבנצ'.
יהיה לך קשה גם בנצ' בטקסס מת'וד וגם לחיצות חזה אחרות.. אני די חושב שזה ידפוק לך את כל הרעיון של הטקסס.אם אתה רוצה לשפר את הבנצ', תתמקד בו.

אחרת תמשיך עם ה AB כרגיל, טקסס זה 3 פעמים בשבוע ואתה לא יכול לשלב את זה בתוכנית של 4 פעמים בשבוע.

מה המשקל עבודה שלך בבנצ'?
אני לא כל כך סגור על המשקל עבודה כי הוא יורד משום מה(אני מקווה שזה בגלל שאני חולה עכשיו)
הצלחתי 1X3 של 77.5 לדעתי(ואם לא אז 75) אבל אני חושב שאתמול לא הצלחתי 1X3 של 72.5
בכל אופן אני חושב שאני סביבות ה70, אולי קצת פחות ואולי קצת יותר

אני לא כל כך סגור על המשקל עבודה כי הוא יורד משום מה(אני מקווה שזה בגלל שאני חולה עכשיו)
הצלחתי 1X3 של 77.5 לדעתי(ואם לא אז 75) אבל אני חושב שאתמול לא הצלחתי 1X3 של 72.5
בכל אופן אני חושב שאני סביבות ה70, אולי קצת פחות ואולי קצת יותר

לדעתי, או שתישאר עם AB אם זה עובד לך וטוב למטרות שלך או שתעשה ריסט קצת ותעבור לתוכנית כח כדי להעלות את כל משקלי העבודה שלך.
3 חודשים ככה השקעה, אח"כ תחטב.
ובמסה הבאה תיהיה חכם יותר ותדע לאן נושבת הרוח טוב יותר 😃

זה יכול לעבוד (כנראה שעד רמה מסויימת)
באימון הראשון רק בנץ' 5X5
בנץ' בשיפוע ופרפר אחרי הבנץ' באימון השני.

תכלס לא אידיאלי כלכך...

• פותח/ת השרשור
לדעתי, או שתישאר עם AB אם זה עובד לך וטוב למטרות שלך או שתעשה ריסט קצת ותעבור לתוכנית כח כדי להעלות את כל משקלי העבודה שלך.
3 חודשים ככה השקעה, אח"כ תחטב.
ובמסה הבאה תיהיה חכם יותר ותדע לאן נושבת הרוח טוב יותר 😃
זה יכול לעבוד (כנראה שעד רמה מסויימת)
באימון הראשון רק בנץ' 5X5
בנץ' בשיפוע ופרפר אחרי הבנץ' באימון השני.

תכלס לא אידיאלי כלכך...
אז לעבוד רגיל בינתיים?
משהו כמו:
בנץ' 3X5
חזה עליון עם דאמבלים 3X8
פרפר 2X10

• פותח/ת השרשור
כן...
חזה עליון/מקבילים עם משקל
בזמן האחרון אני רואה שהרבה ממליצים על מקבילים רחב לחזה, הוא באמת תרגיל כזה טוב?
יש לו איזה יתרון?
כרגע אני עושה מקבילים צר עם משקל ליד אחורית

אני לא חושב שמתכונת טקסס תהיה אופטימלית בתדירות של AB ׁUpper\Lower בגלל החלוקה של הנפח. זה לא רק שאתה מוותר על אימון התאוששות, אתה חותך את הווליום השבועי בבערך 25%.

יש בספר ובאינטרנט כל מיני דרכים כן להתאים את טקסס לAB אבל לדעתי זה קודם כל תלוי בתכנית והנפח שביצעת לפני, חייבת להיות התקדמות כלשהי, עלייה בנפח עבודה\עצימות כדי שתהיה התקדמות.

חוץ מזה, זה שנמאס לך מתכניות כח זה סבבה, זה לא אומר שאתה צריך בהכרח לעבור לAB.
כל העניין הזה שמדברים על AB\FBW כאילו הם תכניות בפני עצמם, הם לא, זה לא אומר שום דבר.
SS למשל היא גם FBW וגם AB.
מה שחשוב הוא הווליום, העצימות והתדירות בתכנית בהתאם למטרה של המתאמן.

בזמן האחרון אני רואה שהרבה ממליצים על מקבילים רחב לחזה, הוא באמת תרגיל כזה טוב?
יש לו איזה יתרון?
כרגע אני עושה מקבילים צר עם משקל ליד אחורית

נחשב כתרגיל עזר בעיקרון

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שמתכונת טקסס תהיה אופטימלית בתדירות של AB ׁUpper\Lower בגלל החלוקה של הנפח. זה לא רק שאתה מוותר על אימון התאוששות, אתה חותך את הווליום השבועי בבערך 25%.

יש בספר ובאינטרנט כל מיני דרכים כן להתאים את טקסס לAB אבל לדעתי זה קודם כל תלוי בתכנית והנפח שביצעת לפני, חייבת להיות התקדמות כלשהי, עלייה בנפח עבודה\עצימות כדי שתהיה התקדמות.

חוץ מזה, זה שנמאס לך מתכניות כח זה סבבה, זה לא אומר שאתה צריך בהכרח לעבור לAB.
כל העניין הזה שמדברים על AB\FBW כאילו הם תכניות בפני עצמם, הם לא, זה לא אומר שום דבר.
SS למשל היא גם FBW וגם AB.
מה שחשוב הוא הווליום, העצימות והתדירות בתכנית בהתאם למטרה של המתאמן.
הבנתי אותך. כשאני אומר AB אני פשוט מתכוון לפיצול לפי שרירים

אני משלב גם טקסס בAB פשוט לא מוסיף עוד תרגילים לחזה חוץ מהיום עצימות שעושה גג 3 סטים של מקבילים

• פותח/ת השרשור
אני משלב גם טקסס בAB פשוט לא מוסיף עוד תרגילים לחזה חוץ מהיום עצימות שעושה גג 3 סטים של מקבילים
אז באחד האימונים אתה עושה נפח ובשני עצימות?
איך עובד לך בינתיים?
שאר השרירים אתה עושה כמה תרגילים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית