הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום סייקל 8 שבועות חוויות עידכונים ומחר אעלה תמונות

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
שבוע טוב... אז ככה
לפני 8 שבועות התחילתי את הסייקל הראשון שלי
טסט אנתת שתי זריקות בשבוע של 1CC
פרגניל מסוף שבוע שני 500 יחידות בשבוע [ שבוע הבא ניתן עוד זריקה של 1000 כדי לעורר את האשכים קצת]
אתמול הייתה הזריקה שסגרה את הסייקל אז כמה חוויות שלי מהסייקל.

בהתחלה קניתי חומר אנדר גראונד EX-TEST חברה לא מוכרת מה-דילר של הצפון אהמ אהמ... שבאמת לא הזיז כלום אני לא צוחק עד שבוע 4-5 הייתה עלייה מינורית במשקלים ובמשקל שלי..... נראה לי שהכל שם מדולל ומסריח אני בספק אם יש שם חומר פעיל...
ואז עברתי לחומר רפואי שאני רוצה לציין עולם אחר.. העלייה הייתה טיל... הכוח ההרגשה הליבדו .. בקיצור עולם שונה..

עליתי בסייקל כ 10 קילו נוזלים שריר שומן... אני מאמין ישאר איזה 4-5 קילו נקי שזה גם ברכה..

מחר אעלה תמונות.. זה הייתה אחלה חוייה.. למדתי קצת על העולם הזה בכל אופן עכשיו מתחיל PCT בעוד כשבועייים ולא צריך להקל בזה ראש כי זה הכי חשוב... יש לי כלומיד שאני מקווה שיש בחו חומר פעיל כי דובר עליו לא מעט בפייסבוק ששהוא זיוף.. אבל אני מקווה בכל אופן שהגוף עם הנולבה יצליחו להתאושש..

בכל אופן כבר מתכנן עוד חודשיים וחצי שלוש את הסייקל חיטוב שלי
טסט פרופ
עם מאסטרון / ויני

שבוע טוב!!
עדכון: סיימתי את הסייקל כי כבר לא היה לדילר שלי לספק לי כרגע חומר רפואי.. ולא רציתי לחזור לחומר המגעיל מה שכן עליתי הרבה נוזלים שלמרות שיירדו העדפתי להפסיק כי עוד שבוע שבועייפ לא היה נותן לי מי יודע מה בחומר הישן.

חבר'ה .... וסהר היקר. זה מסה. זה שזה לא מסתדר לך בעיניים... וואלה.
הבנאדם ברעל ורוצה לגדול. שנה שנתיים ראשונות זה זמן לבנות בסיס. לאכול להתאמן חזק ולגדול. כל התעסקות בחיטוב תעקב אותו. עם הזמן ואכילה נכונה והרבה טסט השומן ירד כל עוד אוכלים נקי.
יש יותר מדי שגעת לגבי אחוזי שומן .

@omernono יש לך בסיס טוב מבחינת הגנטיקה שלך. הבסיס דורש עוד המון עבודה. להרחיב הכל . גב חזה כתפיים ידיים. תבנה בסיס טוב. עבודה קשה אכילה נקיה ותוך שנה אתה כבר עם בסיס טוב. משם תחתוך עם בא לך בשומן או תמשיך לגדול - זאת דעתי
למה אתה מדבר באוויר סתם? ושטויות
המראה שלי בעצמי הוא תמיד של 'מסה',זה לא קשור לאחוזי שומן,מדבר על מסת שריר. אין מספיק..
מעבר למראה ויזואלית,להכנס לסייקל באחוז שומן גבוהה זה לא טוב!
בפשטות:בסייקל תתרחש המרה של טסט לאסטרוגן,זה יוגבר עוד יותר על אחוזי שומן גבוהיים,בנוסף צבירת נוזלים גבוהה שיכולה להשפיע על המערכת הקרדיו וסקורלאית .
וואלה יופי,הבנאדם ברעל,כולנו ברעל אז בואו נתחיל סייקל.
להיות גדול בסייקל זה לא חוכמה,החוכמה היא לשמר את כל השריר שצברת אחרי הסייקל ולהמשיך להראות טוב,
ולא להראות כמו אחד שלא עשה סייקל חודש אחרי,אתה נותן ליגטימציה שלילית,מי שמתחיל,שיתחיל לפחות כשראוי.

• פותח/ת השרשור
סהר יפה על הדאגה אבל אתה ממהר לתקוף.
לגבי באיזה אחוז להכנס לסייקל נכון שעדיף להכנס באחוז שומן נמוך כדי להמנע מארומטציה.
בכל אופן נכנסתי בערך ב13 אחוז שומן

התמונות הם עדכניות אצלם תמונות בעוד כשבועיים שבהם יירדו הנוזלים באמת שכרגע אני מפוצץ בנוזלים

למה אתה מדבר באוויר סתם? ושטויות
המראה שלי בעצמי הוא תמיד של 'מסה',זה לא קשור לאחוזי שומן,מדבר על מסת שריר. אין מספיק..
מעבר למראה ויזואלית,להכנס לסייקל באחוז שומן גבוהה זה לא טוב!
בפשטות:בסייקל תתרחש המרה של טסט לאסטרוגן,זה יוגבר עוד יותר על אחוזי שומן גבוהיים,בנוסף צבירת נוזלים גבוהה שיכולה להשפיע על המערכת הקרדיו וסקורלאית .
וואלה יופי,הבנאדם ברעל,כולנו ברעל אז בואו נתחיל סייקל.
להיות גדול בסייקל זה לא חוכמה,החוכמה היא לשמר את כל השריר שצברת אחרי הסייקל ולהמשיך להראות טוב,
ולא להראות כמו אחד שלא עשה סייקל חודש אחרי,אתה נותן ליגטימציה שלילית,מי שמתחיל,שיתחיל לפחות כשראוי.
ילד תפסיק לעוף על עצמך.... במושגים של פיתוח גוף אתה שחיף

אני סקרן,זה תקף רק לבילדרים או לכלל הספורטאים (ליפטרים/שחקני כדור וכו')?

בגדול כן. ככל שיש לך יותר שומן בגוף אתה יותר תסבול מארומיטציה. אבל הגנטיקה משחקת פה הרבה יותר. עם אתה רגיש אתה רגיש. גם באחוזי שומן נמוכים יש חומרים שאיך שתיגע בהם תתחיל לסבול.
באופן אישי - סייקל ראשון שלי היה על 22 אחוז שומן. טסט 750 מג עם בולדנון וקצת דיבול
לא קרה שום כלום. בסוף הסייקל עליתי מ 98 קילו ל 113 , אחוז שומן 17.

אני סקרן,
לדעתך,זה תקף רק לבילדרים או לכלל הספורטאים (ליפטרים/שחקני כדור וכו')?
לא אכפת לי מה המטרה.
רואים שאתה פשוט לא הקשבת לניסוח
הסברתי מדוע זה פחות כדאי לאחוזי שומן גבוהים,בין אם אתה עוסק בקרוספיט,ליפטינג,פיתוח גוף או מצידי טייקואנדו.
בפשטות אמרתי,כשאתה בשל לזה מבחינת כמה פרמטרים ,תעשה מה שבראש שלך.
ילד תפסיק לעוף על עצמך.... במושגים של פיתוח גוף אתה שחיף
מה זה ההודעה המתנשאת הזאת?
קודם כל אל תקרא לי ילד כי אני לא.
דבר שני במקום להגיד 'לעוף על עצמך' כמה שאני מכיר משפטים כאלה, תבסס את עצמך בחוכמה,אף אחד לא עף על עצמו ברגע שתכתוב תגובה נכונה אני אצדיק אותך.
אתה סתם אבי נעלבי שמתגונן כמו תינוק

נערך לאחרונה:
לא אכפת לי מה המטרה.
הסברתי מדוע זה פחות כדאי לאחוזי שומן גבוהים,בין אם אתה עוסק בקרוספיט,ליפטינג,פיתוח גוף או מצידי טייקואנדו.
הבנתי אותך

לא אכפת לי מה המטרה.

מה זה ההודעה המתנשאת הזאת?
קודם כל אל תקרא לי ילד כי אני לא.
דבר שני במקום לעוף על עצמך במשפטים כל כך מוכרים כאלה תבסס את עצמך בחוכמה,אף אחד לא עף על עצמו ברגע שתכתוב תגובה נכונה אני אצדיק אותך.
אתה סתם אבי נעלבי שמתגונן כמו תינוק
אתה ממשיך לענות כמו ילד.

ואתה זה שמתנשא.... קראת כמה דברים ואתה בא ומטיף פה חופשי. מר ישראל .... יאללה. הבנאדם סיים סייקל והיה באחוז שומן גבוהה - לדעתך. לא דיווח על רגישות או נפיחות בפיטמות לא בעיות לחץ דם הכל היה סבבה. זהו ביססתי את דברי.

אתה ממשיך לענות כמו ילד.

ואתה זה שמתנשא.... קראת כמה דברים ואתה בא ומטיף פה חופשי. מר ישראל .... יאללה. הבנאדם סיים סייקל והיה באחוז שומן גבוהה - לדעתך. לא דיווח על רגישות או נפיחות בפיטמות לא בעיות לחץ דם הכל היה סבבה. זהו ביססתי את דברי.
מתי התנשאתי? אם ציינתי שזכיתי בתואר?
אז מה אני יסתיר אותו? חחחח,טוב.. וכאילו שאם ציינתי את זה אמרתי את זה בהתנשאות.
אתה מתעסק עדיין בשטויות,אני אמרתי למה זה לא כדאי,לא דיברתי אם עדיין הופיעו תופעות או לא. ולא רק דיברתי על אחוזי שומן דיברתי גם מבחינת בשלות למסה לסייקל.
וסתם לידע כללי שתדע,על אחוזי שומן גבוהיים יש נטייה להשמין הרבה יותר מהר,אז איפה אני טועה במה שאמרתי?

• פותח/ת השרשור
חבל על הנושא זה סתם הופך להתנגשות אישיות .
ולעניין סהר כל אחד יתחיל באיזה אחוז שומן שהוא רוצה התחלתי באחוז שומן סביר ועליתי כי מה לעשות זה חומר ארוך והרוב נוזלים סוף סיפור בשלות למדה אני מאמין שהייתי בשל כי הגעתי למשקלים מכובדים והחלטתי שאני רוצה פיק
בכל אופן פיתוח גוף זה כמו שאומרים אורך חיים אז זה לא שעכשיו אני עולה על במה בסהכ לומדים וממשיכים קדימה

גבר חלילה בלי להעליב ובלי להוריד מוטיבציה,אך אני חושב שזה נדרש.
לדעתי אתה לא בשלב של להתחיל סייקל,לא מבחינת מסת שריר וגם לא מבחינת האחוזי שומן..
אני לא מבין למה מהר מאוד אנשים ממהרים להתחיל סייקל? זה מאוד מיותר.
בשלב שהוא מוקדם הרווח אחרי הסייקל יהיה כל כך מזערי כי עוד לפני הסייקל המסה המתוחזקת שהייתה,לא הייתה מרשימה.
חבר'ה אני לא בא להטיף לאף אחד למה ככה ולמה ככה,אבל תעשו שיקול טוב ותתחילו מתי שאתם ראויים,לא סתם כי זה יכול להיות אופציה.
תשקיעו את המקסימום ושתראו לנכון באמת,פשוט תתחילו.......

אני מנסה להבין את התגובה הזאת ,
כי לפי הניסוח שלך אתה חושב שהוא לא בסייקל-
אבל בעצם הוא כבר אוטוטו מסיים אותו .
זאת המסה שהוא צבר לאחר הסייקל.

• פותח/ת השרשור
אגב אני מאמין אם החומר היה רפואי מלכתחילה הייתי צובר בכיף עוד 3-5 קילו שריר אבל שטויטת

בגדול כן. ככל שיש לך יותר שומן בגוף אתה יותר תסבול מארומיטציה. אבל הגנטיקה משחקת פה הרבה יותר. עם אתה רגיש אתה רגיש. גם באחוזי שומן נמוכים יש חומרים שאיך שתיגע בהם תתחיל לסבול.
באופן אישי - סייקל ראשון שלי היה על 22 אחוז שומן. טסט 750 מג עם בולדנון וקצת דיבול
לא קרה שום כלום. בסוף הסייקל עליתי מ 98 קילו ל 113 , אחוז שומן 17.
מדוע סייקל ראשון שלך הכיל עוד חומרים מלבד טסט אנתת? ומדוע טסט אנתת במינון כזה?
יש תמונות לפני ואחרי הסייקל הראשון?

אני מנסה להבין את התגובה הזאת ,
כי לפי הניסוח שלך אתה חושב שהוא לא בסייקל-
אבל בעצם הוא כבר אוטוטו מסיים אותו .
זאת המסה שהוא צבר לאחר הסייקל.
לא הבנת אותה טוב פשוט.
אמרתי שההוא היה צריך לצבור עוד מסה ואז להכנס לסייקל,אני יודע שהוא בסייקל,
הוא העלה תמונות במהלך הסייקל,אני ציינתי שהוא יכול לדחות למועד מאוחר יותר כשיהיה בעל מסת שריר גבוהה יותר,אבל קרה ,בקטנה.. מה שכן אז לפחות להשקיע מקסימום בסייקל..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה בטעות שלי לא מבחינת כסף חלילה לא הייתה לי למודעות שביקשתי רפואי מהסיור בהתחלה אמר לי ,שזה אותו דבר וחבל על הכסף

תשמע לפי דעתי אתה מסיבי מאוד כרגע, לא חטוב ולא רזה אבל רואים שיש מסה יפה.
לפי דעתי וותר על סייקל חיטוב, תכניס קלן\ונטולין\אפדרין ורד לאחוז שומן נמוך, אני בטוח שתראה מצויין.
אחרי שתסיים את זה תשקול סייקל מסה נוסף... אתה תרוויח מזה יותר מאשר לעשות סייקל נוסף בחיטוב

למה סיימת אותו אם לדעתך השגת רק 4 שבועות אפקטיביים?

איך הייתה התזונה שלך בסייקל? התיאבון? כמה אימונים בשבוע? איזה?
מה הלקחים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית