הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה שמסקרנת אותי בנושא נוזלים במסה

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
בחיטוב אחרי העמסה או צ'יט עולים במשקל בנוזלים וזה הגיוני,
האם גם במסה זה עובד ככה?
בהנחה וצורכים קצת שטויות (נגיד ממתקים או פחמימות פשוטות למיניהם) ולמחרת היום יכולה להיות עלייה בנוזלים?

סתם מתוך סקרנות.

אנחנו מתכוננים לשינוי שם נוסף בלוג? "השמן שהחליט לחטב כי הוא לא עובר בדלת"?... 😆

האם גם במסה זה עובד ככה?
בהנחה וצורכים קצת שטויות (נגיד ממתקים או פחמימות פשוטות למיניהם) ולמחרת היום יכולה להיות עלייה בנוזלים?

סתם מתוך סקרנות.
כן זה יכול להיות אבל פחות מורגש

אם אתה חי על אורז וזה הפחמימה היחידה שלך אז כן אתה תעלה בנוזלים
אבל אם אתה חי על אוריאו כמוני אז כנראה שלא

• פותח/ת השרשור
אם אתה חי על אורז וזה הפחמימה היחידה שלך אז כן אתה תעלה בנוזלים
אבל אם אתה חי על אוריאו כמוני אז כנראה שלא

אורז, ש"ש ולחם קל מדגנים מלאים.

ולמה בדיוק ההבדל הזה?
יש הסבר או שסתם הטרלת שאתה שמן שוב פעם? 🤡

• פותח/ת השרשור
כי אם אתה חי על אורז אתה יותר יבש ממני

its-gonna-be-ok.jpg

רק עכשיו אני קולט...לחם קל?
דגנים מלאים?
איכסה.
האמת, לחם קל 7 דגנים 500 גרם של אנג'ל, יחסית מאוד טעים לקטגוריה שלו, ובכלל. הבעיה שהוא עולה פאקינג 15 ש"ח!!!

בחיטוב שלי, הפחמימה העיקרית/מובילה היא בורגול מלא. באמת שזה מקור מצויין, עתיר סיבים, מינרלים וויטמינים יחסית בכמות טובה, והכי חשוב - בערך 18-22 גרם פחמימה ל-100 גרם מוצר (תלוי בסוג הבישול ומקור הבורגול).

ממליץ

• פותח/ת השרשור
האמת, לחם קל 7 דגנים 500 גרם של אנג'ל, יחסית מאוד טעים לקטגוריה שלו, ובכלל. הבעיה שהוא עולה פאקינג 15 ש"ח!!!

בחיטוב שלי, הפחמימה העיקרית/מובילה היא בורגול מלא. באמת שזה מקור מצויין, עתיר סיבים, מינרלים וויטמינים יחסית בכמות טובה, והכי חשוב - בערך 18-22 גרם פחמימה ל-100 גרם מוצר (תלוי בסוג הבישול ומקור הבורגול).

ממליץ

זה סתם כדי שיהיה לי עם מה לאכול את הגבנ"צ והקטשופ בין הבוקר לצהריים בעבודה, נוח לי.
חוץ מזה במקרה הלחם הזה ממש טעים לי.
הוא נקרא לחם ריחיים או משהו כזה.

העיקר הפחמימה שלי היא אורז ושיבולת שועל.

לאכול את הגבנ"צ והקטשופ בין הבוקר לצהריים בעבודה.
קטשופ אה ? אוכלים נקי

ממליץ
בחיטוב פחמימה זה סתם חרא,אני פשוט חי על גבנצ ואני כל היום שבע אני אשכרה דוחף קלוריות אני יכול לסיים יום על 1000
(לעומת זאת במסה אני יכול גם לאכול 3000 בלי לשים לב)

האם גם במסה זה עובד ככה?

סתם מתוך סקרנות.
אמנם קראתי חלק מהתגובות פה אבל אענה לך את דעתי פשוט.
סביר להניח שתצא מחיטוב תקבל "בוסט" של נוזלים כשתעבור למאסה - למה זה? בדיוק בגלל הסיבה שבחיטוב סביר להניח שיש הסתייגות בפחמימה - ככל שההסתייגות מפחמימה גדולה יותר-ככה איבדת יותר נוזלים שיחזרו כשתחזור לאכול פחמימה.
לגבי מצב במאסה שפתאום אגרת יותר - זה תלוי בכמות אני מניח - שתתאזן ברגע שתחזור לכמות הנורמלית (תראה את היום עם הקצת שטויות כשווה ערך ל "להעמסה" בחיטוב נניח,זה עולה,אבל גם יורד שחוזרים לנורמה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית