הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה דדליפט

Asaf153

משתמש פעיל
950
191
נק' מוניטין:
455
950
191

לא משקל כבד, התעסקתי היום בלנסות עם טכניקה הכי טובה שאני יכול, בפעמים הקודמות הטכניקה הייתה ממש חרא אפילו במשקל כזה.
אימון הבא אצלם עם משקל כבד יותר, בנתיים אשמח לביקורת.
שמתי לב שהמותניים שלי ממש גבוהות, עדיף להוריד אותם קצת?

שני חזרות ראשונות עשית דדליפט די טוב , לאחר מכן קצת התפקשש לך והכתפיים שלך עברו מעט את המוט .
סך הכל ביצוע טוב חוץ מזה שאתה לא נועל (מפרק הירך בעזרת כיווץ האגן והבטן תנסה לפעם הבאה.

• פותח/ת השרשור
שני חזרות ראשונות עשית דדליפט די טוב , לאחר מכן קצת התפקשש לך והכתפיים שלך עברו מעט את המוט .
סך הכל ביצוע טוב חוץ מזה שאתה לא נועל (מפרק הירך בעזרת כיווץ האגן והבטן תנסה לפעם הבאה.
תודה רבה, פחות שמתי לב לדברים אחרים, התרכזתי הכי הרבה באם הגב ישר או לא, כי בפעמים הקודמות הוא לא היה.
ומה זאת אומרת הכתפיים עברו את המוט? הם אמורות להיות לפניו לא?

תודה רבה, פחות שמתי לב לדברים אחרים, התרכזתי הכי הרבה באם הגב ישר או לא, כי בפעמים הקודמות הוא לא היה.
ומה זאת אומרת הכתפיים עברו את המוט? הם אמורות להיות לפניו לא?

יש אנשים שאצלם זה יעבור בטיפה יש כאלה שלו זה תלוי בגנטיקה ועוד משתנים בכל מקרה תנסה להוריד טיפה אגן למעטה, האגן שלך גבוה מידי אם הוא ירד טיפה אז גם הכתפיים ילכו אחורה ונראה לי הדדליפט יהיה מעולה !

• פותח/ת השרשור
יש אנשים שאצלם זה יעבור בטיפה יש כאלה שלו זה תלוי בגנטיקה ועוד משתנים בכל מקרה תנסה להוריד טיפה אגן למעטה, האגן שלך גבוה מידי אם הוא ירד טיפה אז גם הכתפיים ילכו אחורה ונראה לי הדדליפט יהיה מעולה !
הקטע הוא שניסיתי לעשות עם מותניים נמוכות יותר ולא הצלחתי ליישר את הגב בכלל, אבל אנסה שוב תודה!

אתה נועל והדדליפט שלך מעולה בינתיים, שים לב תמיד שהכתפיים מעל המוט, לא כזה קריטי.
תמשיך להעמיס משקל כי נראה שקל לך.

• פותח/ת השרשור
אתה נועל והדדליפט שלך מעולה בינתיים, שים לב תמיד שהכתפיים מעל המוט, לא כזה קריטי.
תמשיך להעמיס משקל כי נראה שקל לך.
תודה רבה, וכן זה היה משקל קל כי ווידאתי שאין טעויות כבר במשקל כזה כדי למנוע בעיות במשקל כבד.
ואגב המותניים שלי לא גבוהות מדי? זה לא נראה כמו סטיף לג דדליפט?

שמע זה אינדיווידואלי, אם אתה סתם תנמיך את המותניים אז הן פשוט ישר יקפצו למעלה.
כל עוד המוט מעל אמצע כף הרגל, הכתפיים ישר מעל המוט, הגב ישר והמוט זז בדרך ישרה, הכל בסדר.
אני בחיים לא הייתי יכול עם מותניים כל כך גבוהות, כנראה שיש לך המסטרינג גמיש.

• פותח/ת השרשור
שמע זה אינדיווידואלי, אם אתה סתם תנמיך את המותניים אז הן פשוט ישר יקפצו למעלה.
כל עוד המוט מעל אמצע כף הרגל, הכתפיים ישר מעל המוט, הגב ישר והמוט זז בדרך ישרה, הכל בסדר.
אני בחיים לא הייתי יכול עם מותניים כל כך גבוהות, כנראה שיש לך המסטרינג גמיש.
האמת ניסיתי עם מותניים נמוכות והם לא קפצו, פעם הם היו קופצות אבל תיקנתי את זה, פשוט הגב שלי לא ישר עם מותניים נמוכות, או שלא ניסיתי מספיק.
אבל אני חושב שאשאיר את זה ככה כדי לקבל גם הרבה עבודה על הגב התחתון

קצת התפקשש לך והכתפיים שלך עברו מעט את המוט .
אתם חושבים שאפשרי למשוך מוט כבד כשהכתפיים לא לפניו? ראיתם פעם מישהו עושה את זה?

לצערכם אי אפשר, ואתם מטעים את הבחור שמושך נהדר (הזווית לא להיט, ואולי צריך לשנות מעט את הסטאפ - אבל גם אם כן, זה קרוב לאידיאל).
אם אתם רוצים את ההסבר, בבקשה: https://www.lbs.co.il/threads/55225/#post-698726

אנא הפסיקו להגיב בביטחון בידע שלכם ולהטעות, בנושאים שאתם לא מספיק בקיאים בהם.

• פותח/ת השרשור

לצערכם אי אפשר, ואתם מטעים את הבחור שמושך נהדר (הזווית לא להיט, ואולי צריך לשנות מעט את הסטאפ - אבל גם אם כן, זה קרוב לאידיאל).

אני אשתדל פעם הבאה במשקל כבד יותר לצלם מהרצפה כדי לקבל זווית יותר טובה, מה אפשר לשנות בסטאפ?

טוב,
דרך אגב בין הלטיסימוס דורסי לזרוע אין 90 מעלות בדדליפט ובגלל זה הפסקתי לקרוא מה שכתבת כבר בהתחלה אם כבר ככל שהכתפיים שלך עוברות יותר ויותר את המוט ככה הזווית הזאת קטנה ונהיית עוד יותר רחוק מ 90 מעלות ....
ככה שגם אם אתה ממציא משהו שישמע הגיוני.
http://www.seriouspowerlifting.com/wp-content/uploads/2014/09/deadlift-posture.jpg

קיצר אתה צריך להתחיל לכתוב ספר המצאות של גינס או משהו בסגנון.
אל תטעה סתם אנשים במילים גבוהות .
הכתף נמצאת במצב מפרק מה שאומר שהיא מונעת יציאה של ההומרוס מהמקום .
אין פה שום מצב של זווית יישום ,
דבר שני הלאטיסימוס דורסי עובד איזומטרית בתרגיל ככה שאיזומטרית לשריר הכי קל להשתמש במצב מפרק ,ולא בשום זווית ישום של 90 מעלות , כמו לתפוס שקיות ניילון בסופר אתה לא תחזיק את השקית בזווית ישום של 90 נכון ?
אז בבבקשה.

דרך אגב : הכוונה הייתה שהוא צריך להיות כמו בחזרות הראשונות מבחינת כתפיים (שהוא עובר טיפטיפה את המוט אבל לא כמו בחזרות האחרונות ששם יש over .
כתפיים עוברות יותר מידי את המוט לא טוב וגם לא להפך .
וכן זה תלוי מאוד בגנטיקה , יש אנשים שהכתפיים שלהם יעברו את המוט באופן קיצוני לעומת אחרים שהכתפיים שלהם כמעט לא יעברו את המוט .
פלג גוף עליון גדול = עובר את המוט
פלג גוף עליון קטן = עובר בקושי .
גם לא לכולם יש אותו מבנה בדיוק יש כאלה שהפמוריס שלהם מתחבר לפלויק מהצד ויש כאלה שיותר מקדימה זה גם משנה .....

נערך לאחרונה:
@tartar הפעם, כמו פעם קודמת - אני אהיה נחמד אליך ואסביר לך איפה אתה מקשקש, איפה אתה מחרטט וכמה שאין לך מושג על מה אתה מדבר ולכן טועה. וזה בעיקר לטובת הפורום, לא כי אתה בא בטוב.

דרך אגב בין הלטיסימוס דורסי לזרוע אין 90 מעלות בדדליפט ובגלל זה הפסקתי לקרוא מה שכתבת כבר בהתחלה אם כבר ככל שהכתפיים שלך עוברות יותר ויותר את המוט ככה הזווית הזאת קטנה ונהיית עוד יותר רחוק מ 90 מעלות ....
http://www.seriouspowerlifting.com/wp-content/uploads/2014/09/deadlift-posture.jpg
וואו, כמה בולשיט.
בתמונה שהבאת בצד ימין זווית היישום היא 90 מעלות, ובשמאל קצת פחות כי הכתפיים מעט קדימה מידי. המסקנה שלי היא שאין לך מושג באנטומיה בסיסית, למרות שאתה משחק אותה מבין.
אז קח, תראה איפה נמצא הלטיסימוס דורסי, לאן הוא מתחבר, ומה הזווית בדדליפט:
http://oi58.tinypic.com/25qdhrs.jpg

על זה קיבלת באן קטן, ובפעם הבאה אתה תקבל באן גדול.

הכתף נמצאת במצב מפרק מה שאומר שהיא מונעת יציאה של ההומרוס מהמקום
כשירד לך הבאן, תסביר אנטומית על מה אתה מדבר כשאתה אומר הכתף, מצב מפרק ומה מונע יציאה של ההומרוס מהמקום.

דבר שני הלאטיסימוס דורסי עובד איזומטרית בתרגיל ככה שאיזומטרית לשריר הכי קל להשתמש במצב מפרק ,ולא בשום זווית ישום של 90 מעלות , כמו לתפוס שקיות ניילון בסופר אתה לא תחזיק את השקית בזווית ישום של 90 נכון ?
אז בבבקשה.
א. אתה משווה בין מצב עמידה ובין מצב ההרמה. זו השוואה שגויה. הלטיסימוס אכן עובד איזומטרית, ושים לב איך הוא נמצא בטופ פוזישן - כמו שמחזיקים שקית של סופר! מבריק אני, הא?
ב. מה שאתה אומר נחמד ויפה, עכשיו רק נשאר לך להביא סרטון של דדליפט כבד אחד שמתנתק עם הכתפיים מעל המוט ולא לפניו, ואם אתה לא יכול להביא אחד כזה (ונכשלת בכך עד כה) - להסביר למה אתה לא יכול להביא סרטון כזה, ולמה כל דדליפט מתנתק מהקרקע רק כשהכתפיים לפניו ולא מעליו. עד כה נכשלת גם בזה.

דרך אגב : הכוונה הייתה שהוא צריך להיות כמו בחזרות הראשונות מבחינת כתפיים (שהוא עובר טיפטיפה את המוט
רגע, אז הכתפיים כן צריכות לעבור את המוט? אבל זה לא כמו להחזיק שקית של סופר? ועדיין לא נסגרת על עצמך:
וכן זה תלוי מאוד בגנטיקה , יש אנשים שהכתפיים שלהם יעברו את המוט באופן קיצוני לעומת אחרים שהכתפיים שלהם כמעט לא יעברו את המוט
אז הכתפיים כן לפני המוט או לא?
ואם זה תלוי במבנה גוף, אז איך? תסביר. להגיד פלג גוף עליון גדול = כתפיים יותר קדימה זה נחמד, אבל זה לא להסביר. תסביר למה.
ואחרי שהסברת את זה, תביא כבר סרטון של דדליפט כבד אחד של מישהו שהמוט מתנתק מהקרקע כשהכתפיים מעליו ולא לפניו. תוכיח לי שאני טועה. וידאו אחד כזה ואני מתנצל, אומר שטעיתי ואתה צודק - ושותק. אם זה משהו אפשרי, זה בטוח צולם איפשהו והועלה לרשת נכון? תביא. אני ממתין. מיד אחרי שיגמר לך הבאן אתה מוזמן להגיב.

גם לא לכולם יש אותו מבנה בדיוק יש כאלה שהפמוריס שלהם מתחבר לפלויק מהצד ויש כאלה שיותר מקדימה זה גם משנה
פמוריס? אתה מתכוון לפימור? או לרקטוס פמוריס? כי העובדה שאתה כותב פלויק, כלומר pelvic רק מראה שאתה לא ממש יודע מתי בא השימוש בpelvic ומתי בpelvis.
ושוב, אחרי שעשית סדר בג'יבריש האנטומי שלך, והסברת אנטומית מה המילים שכתבת אומרות, תסביר למה מה שאתה אומר נכון. או שתוכיח - אבל עדיין נכשלת בלהביא סרטון כזה.

טוב,

הכתף נמצאת במצב מפרק מה שאומר שהיא מונעת יציאה של ההומרוס מהמקום .
אין פה שום מצב של זווית יישום ,
אז בבבקשה.

דרך אגב : הכוונה הייתה שהוא צריך להיות כמו בחזרות הראשונות מבחינת כתפיים (שהוא עובר טיפטיפה את המוט אבל לא כמו בחזרות האחרונות ששם יש over .
כתפיים עוברות יותר מידי את המוט לא טוב וגם לא להפך .
וכן זה תלוי מאוד בגנטיקה , יש אנשים שהכתפיים שלהם יעברו את המוט באופן קיצוני לעומת אחרים שהכתפיים שלהם כמעט לא יעברו את המוט .
פלג גוף עליון גדול = עובר את המוט
פלג גוף עליון קטן = עובר בקושי .
גם לא לכולם יש אותו מבנה בדיוק יש כאלה שהפמוריס שלהם מתחבר לפלויק מהצד ויש כאלה שיותר מקדימה זה גם משנה .....
ואוו, כמה שטויות.

• פותח/ת השרשור
@tartar הפעם, כמו פעם קודמת - אני אהיה נחמד אליך ואסביר לך איפה אתה מקשקש, איפה אתה מחרטט וכמה שאין לך מושג על מה אתה מדבר ולכן טועה. וזה בעיקר לטובת הפורום, לא כי אתה בא בטוב.

וואו, כמה בולשיט.
בתמונה שהבאת בצד ימין זווית היישום היא 90 מעלות, ובשמאל קצת פחות כי הכתפיים מעט קדימה מידי. המסקנה שלי היא שאין לך מושג באנטומיה בסיסית, למרות שאתה משחק אותה מבין.
אז קח, תראה איפה נמצא הלטיסימוס דורסי, לאן הוא מתחבר, ומה הזווית בדדליפט:
http://oi58.tinypic.com/25qdhrs.jpg

על זה קיבלת באן קטן, ובפעם הבאה אתה תקבל באן גדול.

כשירד לך הבאן, תסביר אנטומית על מה אתה מדבר כשאתה אומר הכתף, מצב מפרק ומה מונע יציאה של ההומרוס מהמקום.

א. אתה משווה בין מצב עמידה ובין מצב ההרמה. זו השוואה שגויה. הלטיסימוס אכן עובד איזומטרית, ושים לב איך הוא נמצא בטופ פוזישן - כמו שמחזיקים שקית של סופר! מבריק אני, הא?
ב. מה שאתה אומר נחמד ויפה, עכשיו רק נשאר לך להביא סרטון של דדליפט כבד אחד שמתנתק עם הכתפיים מעל המוט ולא לפניו, ואם אתה לא יכול להביא אחד כזה (ונכשלת בכך עד כה) - להסביר למה אתה לא יכול להביא סרטון כזה, ולמה כל דדליפט מתנתק מהקרקע רק כשהכתפיים לפניו ולא מעליו. עד כה נכשלת גם בזה.

רגע, אז הכתפיים כן צריכות לעבור את המוט? אבל זה לא כמו להחזיק שקית של סופר? ועדיין לא נסגרת על עצמך:

אז הכתפיים כן לפני המוט או לא?
ואם זה תלוי במבנה גוף, אז איך? תסביר. להגיד פלג גוף עליון גדול = כתפיים יותר קדימה זה נחמד, אבל זה לא להסביר. תסביר למה.
ואחרי שהסברת את זה, תביא כבר סרטון של דדליפט כבד אחד של מישהו שהמוט מתנתק מהקרקע כשהכתפיים מעליו ולא לפניו. תוכיח לי שאני טועה. וידאו אחד כזה ואני מתנצל, אומר שטעיתי ואתה צודק - ושותק. אם זה משהו אפשרי, זה בטוח צולם איפשהו והועלה לרשת נכון? תביא. אני ממתין. מיד אחרי שיגמר לך הבאן אתה מוזמן להגיב.

פמוריס? אתה מתכוון לפימור? או לרקטוס פמוריס? כי העובדה שאתה כותב פלויק, כלומר pelvic רק מראה שאתה לא ממש יודע מתי בא השימוש בpelvic ומתי בpelvis.
ושוב, אחרי שעשית סדר בג'יבריש האנטומי שלך, והסברת אנטומית מה המילים שכתבת אומרות, תסביר למה מה שאתה אומר נכון. או שתוכיח - אבל עדיין נכשלת בלהביא סרטון כזה.
לפי מה שהבנתי מכל הוויכוח, גובה האגן והכתפיים תלוי במבנה גוף נכון? זאת אומרת שמותניים גבוהות יותר מתאים לי מאשר נמוכות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית