הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית AB לבן 14.

Tomer_x8

משתמש מתחיל
65
2
נק' מוניטין:
2
65
2
אני מדריך כושר בתפקידי.
היום ניגש אליי לבניית תכנית ילד בן 14 שרוצה להעלות מסה, ומסתבר שכבר חצי שנה הוא עובד AB- מה שדיי הפתיע אותי ובנוסף אני לא תומך במתן תכנית כזו לילד בגיל הזה.
בכל אופן ראיתי איך הוא מבצע סקווט, דדליפט וחתירה ולמען האמת הביצוע שלו מדויק.
נתתי לו AB בעיקום פרצוף. הדגשתי שיתחיל משקלים נמוכים ויתרגל תנועות.
עדיין לא יודע אם עשיתי נכון. מה אומרים?

עשית נכון עדיף מלתת לו תכנית שבנויה על מכשירים.
אתה חושש מזה שהוא יפצע אם הוא עושה את התרגילים המורכבים?
אתה בעצמך אמרת שהוא עושה אותם בטכניקה טובה אז אין מה לחשוש

אני מדריך כושר בתפקידי.
היום ניגש אליי לבניית תכנית ילד בן 14 שרוצה להעלות מסה, ומסתבר שכבר חצי שנה הוא עובד AB- מה שדיי הפתיע אותי ובנוסף אני לא תומך במתן תכנית כזו לילד בגיל הזה.
בכל אופן ראיתי איך הוא מבצע סקווט, דדליפט וחתירה ולמען האמת הביצוע שלו מדויק.
נתתי לו AB בעיקום פרצוף. הדגשתי שיתחיל משקלים נמוכים ויתרגל תנועות.
עדיין לא יודע אם עשיתי נכון. מה אומרים?

יש לך כאן לא מעט בני 14 שלא היו מביישים בני 20+
אני לא רואה מניעה.

בסופו של דבר תוצאות של מסה קשורה הרבה יותר באוכל שלו

לפי מה שאתה אומר תוכנית האימון שלך היא סבבה אתה עשיתה תמקסימום תדגיש פשוט שהוא צריך לאכול יותר

• פותח/ת השרשור
הוא אוכל בסדר גמור לפי מה שהוא תיאר לי וכמובן שאמרתי לו שמבחינת העלאת מסה- זה תלוי המון בתזונה.
מבחינת האימון, החשש שלי הוא שילד בן 14 שלהוט להתאמן, שכן הוא מתאמן מתחיל שלא הכי מבין וממילא הוא בעיצומה של גדילה ביולוגית, ייקח דוגמה מבוני גוף אחרים וממדיה באינטרנט ויעלה משקלים בלי בקרה בלי לשים לב שהטכניקה שלו משתבשת. ובסופו של דבר יגרום נזק.

הוא אוכל בסדר גמור לפי מה שהוא תיאר לי וכמובן שאמרתי לו שמבחינת העלאת מסה- זה תלוי המון בתזונה.
מבחינת האימון, החשש שלי הוא שילד בן 14 שלהוט להתאמן, שכן הוא מתאמן מתחיל שלא הכי מבין וממילא הוא בעיצומה של גדילה ביולוגית, ייקח דוגמה מבוני גוף אחרים וממדיה באינטרנט ויעלה משקלים בלי בקרה בלי לשים לב שהטכניקה שלו משתבשת. ובסופו של דבר יגרום נזק.
תסביר לו שטכניקה זה לפני משקלים.
ו הוא רק בן 14 לא חושב שיש לו אגו של בן 25.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית