הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בכתף

Cura te ipsum

משתמש מתחיל
217
11
נק' מוניטין:
255
217
11
נתחיל בזה שאני חייל לפני שחרור ,נחבלתי בכתף לפני כחודש בבסיס.
בערך יומיים אחרי החבלה לא יכולתי להזיז את כל היד ,מהכתף ומטה ,כל תזוזה הייתה מלווה בכאבי תופת שלא לדבר על להרים דברים.
עם הזמן הכאב הלך ונחלש והתזוזה ביד חזרה ,כלומר אין לי שום הגבלה בתנועה פחות או יותר אך כאשר אני עושה תנועה מסויימת שכוללת מתיחה של הכתף ,בין אם זה לסבן את הגב במקלחת או בין אם זה סתם למתוח את הידיים בבוקר ,אני מרגיש כאב שמתחיל מהצוואר ונגמר בכתף.
בנוסף ,אני מנסה להתאמן כמה שיוצא בבסיס ,ותרגילים כמו מתח ,פשוט הורסים לי את הכתף.

יש לציין שהייתי אצל 2 רופאים בבסיס שהביאו לי ייעוץ תרופתי (10 יום של איבופן)
הפנו אותי לאורטופד שלדעתו זו סתם חבלה יבשה ו"זה יעבור" ואם לא ,אז הוא שם אותי במעקב ,ואם הכאב ימשיך עוד 3 חודשים אז הוא המליץ על אולטרהסאוטנד.

תודה לעוזרים 😣

• פותח/ת השרשור
הכאב קיים בעיקר כשיש מאמץ על הכתף ,לאו דווקא כשאני מרים את היד ,אף על פי שאין לי ממש כאב כשאני סתם מזיז את היד.
למשל אם אני מותח את כל הזרוע כלפי מטה ,ומטה את הראש הצידה כדי ליצור מתיחה לצוואר ,אז יש לי כאב חד ולא נקודתי בכתף.

הכאב קיים בעיקר כשיש מאמץ על הכתף ,לאו דווקא כשאני מרים את היד ,אף על פי שאין לי ממש כאב כשאני סתם מזיז את היד.
למשל אם אני מותח את כל הזרוע כלפי מטה ,ומטה את הראש הצידה כדי ליצור מתיחה לצוואר ,אז יש לי כאב חד ולא נקודתי בכתף.

בעיה עם הרופאים בצבא..
אני הייתי מתעקש לעוד חוות דעת.

או שתביים כאבים חזקים ולך לבית חולים 10 או צריפין רק כדי לקבל דעה של רופא נוסף.

• פותח/ת השרשור
בעיה עם הרופאים בצבא..
אני הייתי מתעקש לעוד חוות דעת.

או שתביים כאבים חזקים ולך לבית חולים 10 או צריפין רק כדי לקבל דעה של רופא נוסף.

הייתי אתמול בבית חולים 10 אצל אורטופד שאמר לי את מה שכתבתי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית