הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לסייקל שני

Eden2626

משתמש מתחיל
18
3
נק' מוניטין:
3
18
3
שלום לכולם אני מתכנן סייקל שני שנראה כך: 8 שבועות
פרופ 450 מג לשבוע
Npp 450 מג לשבוע
HCG 500 iu לשבוע
טמוקסיפן וכלומיד
השאלה שלי קודם כל אם הסייקל נראה בסדר דבר שני ראיתי בפורום שמומלץ לקחת דוסינקס וארימדקס יש לי רגישות לג׳ינו ואני מפחד לעשות טעות המליצו לי לשלב גם פרווירון ונהיה לי סלט אם מישהו מהמומחים יכול לעזור לי עדי טום... תודה

אם יש לך פה פיניל (NPP) /דקה קצר 450 מלגרם אז טסט צריך להיות לפחות 600 מלגרם. + בנוסף לזה תוסיף 2 פרווירון ביום כדור בוקר וכדור ערב. ואם תאומר שיש לך רגישות לגינו כך ארימדקס כדור אחד יום כן יום לא במהלך הסייקל. לדעתי בסייקל הזה במינונים האלה לא תצטרך דוסטינקס. את הפרגניל תתחיל לקחת או שבועיים אחרי שהתחלת סייקל או שפשוט תריץ אותו בחודש האחרון של הסייקל עצמו מחולק ל-4 זריקות. גם זה יעבוד מעולה.
את ה-PCT אם כלומיד וטמוקסיפן תתחיל כ-4 ימים אחרי זריקה אחרונה של טסט ופיניל.

• פותח/ת השרשור
אלכס כדאי להעלות ל600 אני לא רוצה להשתולל זה סייקל שני לגבי הפרגניל צודק שכחתי לציין משבוע 3
ולגבי הדובי נקב מה זה אומר בסוף הסייקל?
תודה רבה על העזרה
דוסינקס

דוסטינקס e5d לפני סיום הסייקל, ועד סיומו
אל תיכנס לפיסיטי עם רמות פרולקטין גבוהות
ומאיפו לך שיהיה לו רמות פרולקטין גבוהות בסייקל ? תלא יכול לנחש. אם כבר אז אפשר לעשות בדיקה בהמצע הסייקל ולראות אם הפרולקטין עלה. תסכים איתי שסתם כך לדחוף עוד תרופה כמו דוסטינקס בלי סיבה זה עוד נזק מאשר תועלת.
אלכס כדאי להעלות ל600 אני לא רוצה להשתולל זה סייקל שני לגבי הפרגניל צודק שכחתי לציין משבוע 3
ולגבי הדובי נקב מה זה אומר בסוף הסייקל?
תודה רבה על העזרה
דוסינקס
600 פרופ זה לא ניקרא להשתולל נו באמת...(אני בטוח שהסייקל הראשון שלך היה בוא 500 אננטט או משהו בסגנון אז אין הבדל גדול בין 500 ל-600. אם הפיניל שלך טוב 450 מלגרם מול 450 מלגרם פרופ החייל שלך לא יתפקד בלי פרווירון ועוד טסט.

ומאיפו לך שיהיה לו רמות פרולקטין גבוהות בסייקל ? תלא יכול לנחש. אם כבר אז אפשר לעשות בדיקה בהמצע הסייקל ולראות אם הפרולקטין עלה. תסכים איתי שסתם כך לדחוף עוד תרופה כמו דוסטינקס בלי סיבה זה עוד נזק מאשר תועלת.
טיפול מונע
שיעשה בדיקות דם שבועיים לפני סוף הסייקל

אגב, הייתי מתחיל את הפרגניל מוקדם יותר בגלל החומרים הקצרים

• פותח/ת השרשור
אז כמו שהבנתי אלכס הסייקל אמור להראות ככה
שבוע 1-8
Test prop 200 eod
Npp 150 eod
שבוע 3-8
HCG 500 iu בשבוע
שבוע 9-12
טמוקסיפן 40/40/20/20
כלומיד 100/100/50/50
ארימידקס כדור 1 eod
פרווירון 2 כדורים בוקר וערב
1. עד מתי לקחת פרווירון?
2. יש ברשותי gh ל 3 חודשים מתי כדאי לי לשלב אותו בסייקל אם בכלל

Test prop 200 eod
Npp 150 eod
אם התכוונת פה למינונים שאתה מזריק בימים א-ג-ה אז כן הכל תקין.
1) הפרווירון תרוץ איתו כל הסייקל מהתחלה ועד הסוף.
2) חחחח הצלחת להצחיק אותי.. לפני דקה רשמת שאתה לא רוצה להשתולל בסייקל שלך ופטעום שואל על GH . תשאיר אותו בצד אתה לא צריך את זה כרגע.
חוץ מזה הכל בסדר שיהיה בהצלחה!

אז כמו שהבנתי אלכס הסייקל אמור להראות ככה
שבוע 1-8
Test prop 200 eod
Npp 150 eod
שבוע 3-8
HCG 500 iu בשבוע
שבוע 9-12
טמוקסיפן 40/40/20/20
כלומיד 100/100/50/50
ארימידקס כדור 1 eod
פרווירון 2 כדורים בוקר וערב
1. עד מתי לקחת פרווירון?
2. יש ברשותי gh ל 3 חודשים מתי כדאי לי לשלב אותו בסייקל אם בכלל
פרגניל לא מהשבוע ה 9 אלא מהשבוע ה 2 כי זה טסט קצר עד השבוע ה 9

• פותח/ת השרשור
תודה ליאור
אלכס אני לא רוצה לחפור אבל אתה יכול להסביר לי למה לא כדאי לשלב את הgh בסייקל..

מהרבה סיבות..
GH זה חומר למקצוענים שמחפשים תוצאות "על" אחרי שכבר דיי מיצו את הסטרואידים.
ומתי שמתחילים שימוש ב-GH זה משהו שצריך להיות יכסית רצוף לתקופה הרוקה בלי הפסקות. מה זה 3 חודש ? עוד לפני שתספיק לראות ממנו תוצאות כמו שצריך זה כבר יגמר לך.
להכניס GH לסייקל שני שלך זה לקפוץ מעל הפופיק.

• פותח/ת השרשור
פשוט קראתי את המאמר שעדי כתב על gh והבנתי שאפשר לקחת מינון קטן 3-4 iu ביום למט וחשבתי אולי אני ישלב אותו באמצע הסייקל
לשרוף שומן
פשוט יש לי את זה במקרר אבל כמובן שאם אתה חושב שזה לא בשבילי ורק יעשה נזק אני ירד מזה

פשוט קראתי את המאמר שעדי כתב על gh והבנתי שאפשר לקחת מינון קטן 3-4 iu ביום למט וחשבתי אולי אני ישלב אותו באמצע הסייקל
לשרוף שומן
פשוט יש לי את זה במקרר אבל כמובן שאם אתה חושב שזה לא בשבילי ורק יעשה נזק אני ירד מזה
מינון של 4iu/ed של איזה gh?

• פותח/ת השרשור
קיבלתי את זה במתנה מחבר טוב הוא גם נתן לי את כל הסייקל וכן הוא עשיר אני פשוט רוצה דעה של מומחים כמוכם אני לא סומך על כל הליצנים במכון

קיבלתי את זה במתנה מחבר טוב הוא גם נתן לי את כל הסייקל וכן הוא עשיר אני פשוט רוצה דעה של מומחים כמוכם אני לא סומך על כל הליצנים במכון
אם קיבלת את זה מחבר טוב אז כמובן שתשתמש, אחרת יפוג התוקף. לאחר מכן תקשר ביננו, אני אהיה חבר טוב מאוד. אני רהוט, אינטיליגנט ונעים לבריות (אלה שמחלקות ביוטרופין)... 😆

• פותח/ת השרשור
זה יכול לעזור בהתאוששות אחרי הסייקל או שאין שום קשר?
מתי אתה ממליץ לי לשלב אותו?
חחחח תודה יא תותח

זה יכול לעזור בהתאוששות אחרי הסייקל או שאין שום קשר?
מתי אתה ממליץ לי לשלב אותו?
חחחח תודה יא תותח
Gh נותן תוצאות מעולות, יש צורך להשתמש בו לתקופה ארוכה מאחר והתוצאות אדיטיביות. השימוש הוא די מורכב ואין לי כוונה להכניס לפוסט הזה פרוטוקול מלא...
זאת הפעם הראשונה שאני שומע על מתנה מסדר גודל עצום כזה (עלות שקולה לעשרות סייקלים במינונים נאים)...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית