הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנץ' 200 ע"י ילד בן 15

אחד הילדים הבני 15 הכי מגודלים שראיתי... תראו כמה מקום על הספסל הוא תופס 😲!
איזה חיה.

הוא נראה הרבה יותר מבן 15, סחטיין אבל בכול זאת הוא מלא נוזלים כנראה הבחור על הלוסטין ודיאנבול

זה לא 200 , רואים בבירור שרשום על הצלחת של המשקולת 25 (תעצרו על39 שניות), זה משו כמו 120 קילו (שזה גם מכובד ביותר !)

לא נתפס שילד בן 15 דוחק 200 קילו (וגם אם זה 120 אז 120 ) .

זה לא 200 , רואים בבירור שרשום על הצלחת של המשקולת 25 (תעצרו על39 שניות), זה משו כמו 120 קילו (שזה גם מכובד ביותר !)

לא נתפס שילד בן 15 דוחק 200 קילו (וגם אם זה 120 אז 120 ) .
איך הגעת?
יש לך 3 צלחות של 25 כל צד = 170 ק"ג כבר (עם המוט) + יש לך עוד צלחות(או צלחת לא רואים טוב) שחורה בכל צד.
יש לך פה 200 ק"ג ... (כולל הסוגריים, כנראה כל סוגר 2.5 ק"ג [סוגר אולימפי])

אה טעות שלי , לא יודע למה ראיתי 2 צלחות בכל צד ולא 3 שבכלל יש 4 (גם צלחת שחורה קטנה) , לא להאמין , זה פשוט הישג מדהים , מעניין לראות אותו עד כמה שנים , ההתקדמות שלו ומה יהיה מימנו אם הוא ישקיע בתחום כמובן .

בטוח על מקבל הורמונים גרמניים טובים, אני דיי חושב לוסטין ודיאנבול זה כמו פיצוחים בישבילו, הבחור מזריק יומית.

אני לא מבין מה הסרט שלכם
מזריק/לא מזריק

יש פה אנשים שגם אחרי 5 סייקלים לא ירימו 200 ק"ג...

חחח לפי הדיבורים פה גם אם תקחו שיכור מהרחוב ותתנו לו הלוסטטין ודיבול הוא גם ידחוק 200 קילו
טיפה לסנן קישקושים חברה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית