שלום חברים, אני חוזר אחרי פציעה ארוכה שהשביתה אותי כמה חודשים טובים,
כרגע שוקל באיזור ה98 על גובה 180, איזור ה30% שומן.
מתאמן פעמיים בשבוע MMA כל אימון שעה, וכרגע אין לי זמן כ"כ לחד"כ בגלל שאני עובד ב2 עבודות (למרות שאני רשום לחד"כ).
לא מצליח מתח, בקושי מצליח שכיבות סמיכה, כמובן שנכנס לתקופת חיטוב.
איך אני יכול למקסם תוצאות בשילוב של הMMA ואימונים בבית? יש לי מתח בבית, משקולת יד עם צלחות מתברגות במשקל כולל 15 קילו ושק איגרוף של 30 קילו בערך.
אני עם עבר של תרגילים בחדכ ועם ידע בתזונה, אף פעם לא התאמנתי בבית.
איך אני יכול למקסם תוצאות? פעמיים בשבוע MMA (יש להתחשב שיש שם פה ושם סטים של כוח כמו שכיבות סמיכה בטן וכו), ועוד פעמיים-שלוש אימון כוח בבית בשביל לא לרדת במסת שריר במהלך הדיאטה (מודע לזה שבקושי יש לי, אבל אני מאמין שאני יכול לשיים את החיטוב בלי גוף של שחיף)
לא צריך לדבר על תזונה, מודע להכל.
תודה רבה.
?
כרגע שוקל באיזור ה98 על גובה 180, איזור ה30% שומן.
מתאמן פעמיים בשבוע MMA כל אימון שעה, וכרגע אין לי זמן כ"כ לחד"כ בגלל שאני עובד ב2 עבודות (למרות שאני רשום לחד"כ).
לא מצליח מתח, בקושי מצליח שכיבות סמיכה, כמובן שנכנס לתקופת חיטוב.
איך אני יכול למקסם תוצאות בשילוב של הMMA ואימונים בבית? יש לי מתח בבית, משקולת יד עם צלחות מתברגות במשקל כולל 15 קילו ושק איגרוף של 30 קילו בערך.
אני עם עבר של תרגילים בחדכ ועם ידע בתזונה, אף פעם לא התאמנתי בבית.
איך אני יכול למקסם תוצאות? פעמיים בשבוע MMA (יש להתחשב שיש שם פה ושם סטים של כוח כמו שכיבות סמיכה בטן וכו), ועוד פעמיים-שלוש אימון כוח בבית בשביל לא לרדת במסת שריר במהלך הדיאטה (מודע לזה שבקושי יש לי, אבל אני מאמין שאני יכול לשיים את החיטוב בלי גוף של שחיף)
לא צריך לדבר על תזונה, מודע להכל.
תודה רבה.
?