הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר איך ? תשובה מהירה בבקשה

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
אתה במסה לא?
תשלב בין מלא ללא מלא.

הרבה אורז מלא זה המון סיבים תזונתיים.. יכול לעשות לא נעים בבטן...

יש סיבה לאורז מלא? הרבה יותר קשה לבשל אותו, ובסופו של דבר ההבדל הוא יותר סיבים וערך גליקמי קצת יותר נמוך.
תחסוך לעצמך כאבי ראש ותכין אורז לבן, שהוא גם טעים יותר.

יש סיבה לאורז מלא? הרבה יותר קשה לבשל אותו, ובסופו של דבר ההבדל הוא יותר סיבים וערך גליקמי קצת יותר נמוך.

בחיטוב למשל אני משתדל לאכול מלא, רק מהאפשרות הכי קטנה שאני אהיה שבע לקצת יותר זמן.
אגב, אני מתבדה בכל פעם מחדש שזה לא קורה 🤣

בחיטוב למשל אני משתדל לאכול מלא, רק מהאפשרות הכי קטנה שאני אהיה שבע לקצת יותר זמן.
אגב, אני מתבדה בכל פעם מחדש שזה לא קורה 🤣
זה אני המלצתי לך על זה! אבל הכוונה הייתה שזה מיותר בתקופת מסה.

• פותח/ת השרשור
אתה במסה לא?
תשלב בין מלא ללא מלא.

הרבה אורז מלא זה המון סיבים תזונתיים.. יכול לעשות לא נעים בבטן...
אני בחיטוב חחחחחח

אז תנסה להכין אורז מלא ותראה עם עדיף לך מבחינת טעם וזמן. לוקח הרבה יותר זמן לבשל אותו מאשר אורז לבן וסביר להניח שלא תאהב את הטעם.
אבל תנסה, אין לך מה להפסיד. בתיאבון.

• פותח/ת השרשור
אז תנסה להכין אורז מלא ותראה עם עדיף לך מבחינת טעם וזמן. לוקח הרבה יותר זמן לבשל אותו מאשר אורז לבן וסביר להניח שלא תאהב את הטעם.
אני אנסה היום מאוחר יותר, אני יחזיר תשובה 😃
דווקא אחלה. לא כזה רע.. אני חושב שאני יסתדר עם זה לעוד חודש 😛
עריכה נוספת:
לא משנה. זה מגעיל, מאוד! חחחחחחחח.. אני מעדיף לעבור לאורז לבן מאשר לסבול כל יום מחדש :D

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית