הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה שיבולת שועל איך לאכול????

yakir099

משתמש מתחיל
98
4
נק' מוניטין:
7
98
4
לא מוצא דרך נורמלית לאכול את ה100 גרם האלה בבוקר..
רעיונות

אני אוכל את זה במספר דרכים:
1. עם יוגורט(אפשר גם שמנת חמוצה) ותותים/תפוחים. אפשר גם עם דבש.
2. כשייק - שם את הכמות שאני צריך, שם בערך כוס ורבע-כוס וחצי חלב, מוסיף כמה קוביות קרח, כף טחינה/כף דבש/תמרים/חמאת בוטנים.
3. כדיייסה - חלב, ש"ש, חמאת בוטנים/טחינה/מה שבא לי באותו זמן.

סחבתי כמה שבועות שבהם אכלתי את זה בלי הנאה. נסה למצוא מוצרים טעימים שיתאימו לזה ויכנסו לך בערכים. אני היום נורא נהנה לאכול את זה.
נסה לחפש נושאים שנפתחו בנושא בעבר.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל את זה במספר דרכים:
1. עם יוגורט(אפשר גם שמנת חמוצה) ותותים/תפוחים. אפשר גם עם דבש.
2. כשייק - שם את הכמות שאני צריך, שם בערך כוס ורבע-כוס וחצי חלב, מוסיף כמה קוביות קרח, כף טחינה/כף דבש/תמרים/חמאת בוטנים.
3. כדיייסה - חלב, ש"ש, חמאת בוטנים/טחינה/מה שבא לי באותו זמן.

סחבתי כמה שבועות שבהם אכלתי את זה בלי הנאה. נסה למצוא מוצרים טעימים שיתאימו לזה ויכנסו לך בערכים. אני היום נורא נהנה לאכול את זה.
נסה לחפש נושאים שנפתחו בנושא בעבר.

כדייסה הערכים יורדים .
וניסיתי לשים את זה בשייק חלבון בוקר שלי עם החלב ולקח לי שעה לגמור את זה..
אולי אני ינסה כמו קורנפלקס בקערה עם חלב

כדייסה הערכים יורדים .
וניסיתי לשים את זה בשייק חלבון בוקר שלי עם החלב ולקח לי שעה לגמור את זה..
אולי אני ינסה כמו קורנפלקס בקערה עם חלב
מה זאת אומרת הערכים יורדים?

שיבולת שועל מבושלת 100 גרם זה 52 קלוריות
שיבולת שועל לא מבושלת 100 גרם זה 392 קלוריות
שמישהו יתקן אותי אם אני טועה, אבל למיטב ידיעתי זה לא שהערכים יורדים. זה פשוט ש100 גרם לפני בישול הם הרבה יותר מ100גרם אחרי בישול, כי אחרי בישול הש"ש סופחת הרבה נוזלים. לכן 100 גרם אחרי בישול זה לא 100 גרם ש"ש, זה כמות מסוימת של שיבולת שועל, ועוד נוזלים.

• פותח/ת השרשור
שמישהו יתקן אותי אם אני טועה, אבל למיטב ידיעתי זה לא שהערכים יורדים. זה פשוט ש100 גרם לפני בישול הם הרבה יותר מ100גרם אחרי בישול, כי אחרי בישול הש"ש סופחת הרבה נוזלים. לכן 100 גרם אחרי בישול זה לא 100 גרם ש"ש, זה כמות מסוימת של שיבולת שועל, ועוד נוזלים.

אתה צודק אבל בכל מקרה לא מעדיף דייסה..
מוכרים שיבולת שועל כאבקה??

• פותח/ת השרשור
כי זה יפתור לי את כל הבעיה אני מאמין . פשוט ישים בשייק חלבון וזהו

• פותח/ת השרשור
אני אוכל את עם חלב בקערה וזהו חחח

בדרך כלל עם הבלנדר מגיע עוד כלי לטחינת תבלינים
אני פשוט מוסיף מוסיף מים רותחים ואבקת חלבון

• פותח/ת השרשור
איך אתה יכול זה מגעיל זה כמו לאכול מלט
שם כוס חלב רגיל 3% וחצי כוס חלב ווניל שם 8 כפות גדושות של שיבולת שועל ודופק את זה בדקה וחצי חחחח (בבוקר ובערב)

ככה אני הייתי עושה:
פעם הייתי מבשל בסיר עד שנמאס לי ואז החלטתי פשוט לטחון בבלנדר, אני שם כוס שיבולת שועל וכוס וחצי חלב ומוסיף קצת דבש בשביל טעם מתוק וזה יוצא סבבה, זה סביל בבליעה אם אתה אחד ששותה אבקות חלבון נגיד אז הטעם של זה הרבה יותר טוב מרוב אבקות החלבון.
כיום אני בכלל עצלן ושם בקרעה שיבולת שועל עם חלב ופשוט אוכל, זה קשה לאכול אבל סביל חחחח העצלנות גוברת על הטעם.

Back
למעלה תחתית