הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקע מהר מאד בפרס -SS

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
אחרי שהשתחררתי שבוע שעבר ופתאום אני יכול לישון 8-9 שעות בלילה התיאבון מוגבר,והמשקלים עולים.
אבל אני לא מצליח לעלות משקל בפרס,הגעתי ל40 ק''ג ושם זה נעצר,אם אני מוריד 2.5 ק''ג אני מצליח נקי.
אני מבצע את הפרס כמו בסרטון הנ''ל:

הבנתי שאני צריך לחתוך את העליה מ2.5 כל אימון ל1 ק''ג,הפלטה הכי קטנה היא של 1.25,יש כמה סוגרים וכולם מחורבנים,אני לא יודע את המשקל שלהם
איך אתם עולים בפרס,והאם זה משקל שאני באמת אמור להיתקע בו בעליה?

אחרי שהשתחררתי שבוע שעבר ופתאום אני יכול לישון 8-9 שעות בלילה התיאבון מוגבר,והמשקלים עולים.
אבל אני לא מצליח לעלות משקל בפרס,הגעתי ל40 ק''ג ושם זה נעצר,אם אני מוריד 2.5 ק''ג אני מצליח נקי.
אני מבצע את הפרס כמו בסרטון הנ''ל:

הבנתי שאני צריך לחתוך את העליה מ2.5 כל אימון ל1 ק''ג,הפלטה הכי קטנה היא של 1.25,יש כמה סוגרים וכולם מחורבנים,אני לא יודע את המשקל שלהם
איך אתם עולים בפרס,והאם זה משקל שאני באמת אמור להיתקע בו בעליה?

פרס זה הכי קשה להתקדם בו.. תתקדם לאט.
איך שאר המשקלים? כמה זמן אתה בסס כבר?

• פותח/ת השרשור
יותר מידיי זמן,בדרך היו פציעות שנובעו מטכניקה לא נכונה,חוסר שינה עצבני בגלל הצבא,החסרת אימונים,אבל נגמרו התירוצים.
נכון לשבוע.
סקוואט 80 ק''ג,הרגשתי שזה ממש קשה.
בנצ' 65 ק''ג
דדליפט 105
מתח 10,8,7
פרס 37.5
אני לא יודע איך להתקדם לאט אם אין לי איך לעלות קילו כל אימון,המינימום זה 2.5 ק''ג,בבנצ' זה עדיין מצליח,תכף גם שם אני אתקע.

תכף גם שם אני אתקע.
ברור אחי..
אם תישאר בגישה הזאת.

למה לחשוב ככה?
תיהיה אופטימי!

תוסיף עוד קלוריות אם אתה נתקע.
בהנחה ואתה ישן טוב ועובד נכון.

תעלה סרטונים של הטכניקה. אולי נוכל לעזור.

זה הגיוני שאתה תקוע על 40 בפרס, כשהמשקל שלך בבנץ' זה 65. השניים האלה הולכים יד ביד, והיחס ביניהם אצלך הוא סביר מאד. תן גז בשאר התרגילים ב-SS - ותתקדם גם בפרס. בינתיים, פשוט תעשה ריסטים, כמה שרק צריך.

• פותח/ת השרשור
ברור אחי..
אם תישאר בגישה הזאת.

למה לחשוב ככה?
תיהיה אופטימי!

תוסיף עוד קלוריות אם אתה נתקע.
בהנחה ואתה ישן טוב ועובד נכון.

תעלה סרטונים של הטכניקה. אולי נוכל לעזור.
אין עניין של פסימיות,בתוכנית מוסבר שהעליה ב2.5 ק''ג היא רק בהתחלה,ולאחר מכן צריך לחתוך ל1 ק''ג בכל אימון.

כל סוגר בערך 150 גרם
תוסיף 3 כל צד וקיבלת קילו
אבל אתה לא יודע את המשקל האמיתי של הפלטות ככה שזה לא הגיוני להעלות 1.5 קג כש יכול להיות שאתה בכלל מרים 35 ולא 37.5 במקומך הייתי מביא משקל מטבח למכון ושוקל את הפלטות של ה1.25 ה2.5 ה5 והסוגרים

פתרון פשוט לקנות זוג משקולות של חצי קילו, פתרון שני זה במידה ויש משקל בחדר כושר אז למדוד כמה הסוגרים שוקלים ולשים אותם, אני שם 6 סוגרים שהם סה"כ 1.2 קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית