הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן

מנציק

משתמש מתחיל
73
28
נק' מוניטין:
49
73
28
20141213_224559.jpg
20141213_224644.jpg
20141213_224741.jpg
גובה 178 משקל 74 מתאמן ארבע שניםאני יודע שזה הרבה אבל לא ראיתי כזה שינוי בגלל בעיות עיכול אבל לא התייאשתי המשכתי למרות הכל וקצת ראיתי שינוי משקלים סקוואט 110 בנץ 90 פרס60 מקבילים אם 55קילו לחמישיה דדליפט 140 מתח צין אפס אם 30 קילו

כמו שאמרו לך איזור ה15
אבל לא נראה שאתה מתאמן 4 שנים כנראה שאתה לא מקפיד לאכול כמו שצריך, גם המשקלים לא מספיק גבוהים.
אם יש לך בעיית עיכול שגורמת לך להתקע במשקל פשוט תאכל עוד

מה התכנית שלך?

כמו שאמרו לך איזור ה15
אבל לא נראה שאתה מתאמן 4 שנים כנראה שאתה לא מקפיד לאכול כמו שצריך, גם המשקלים לא מספיק גבוהים.
אם יש לך בעיית עיכול שגורמת לך להתקע במשקל פשוט תאכל עוד

מה התכנית שלך?
מחזק את דברי להלה, 4 שנים ממש לא ניראה כך.
בנוגע למשקלים אני דווקא חולק עלייך - כי זה לא מחייב אבל הרוב קשור לתזונה .
שזה באמת מעניין מה הוא אוכל ביום יום.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי הבעייה שלי שתקופות שאכלתי לפי הספר לא התקדמתי הגוף שלי לא יכול לעכל כמויות גבוהות של אוכל אני אוכל יותר מידי אני סובל מכאבי בטן ומשלשל הכל אז אני אוכל כמה שאני יכול אני עשיתי ss תקופה ארוכה עכשיו אני סוג של דורך באותו מקום אם תוכנית ab רגילה

כמו שאמרתי הבעייה שלי שתקופות שאכלתי לפי הספר לא התקדמתי הגוף שלי לא יכול לעכל כמויות גבוהות של אוכל אני אוכל יותר מידי אני סובל מכאבי בטן ומשלשל הכל אז אני אוכל כמה שאני יכול אני עשיתי ss תקופה ארוכה עכשיו אני סוג של דורך באותו מקום אם תוכנית ab רגילה
אז הגיע הזמן לגוון בתוכנית אימונים ,
AB זאת תוכנית עם יותר מדי שרירים באימון אחד.
אני גם כשעשיתי AB לא התקדמתי לשום מקום,
עכשיו על ABC אני יותר מרוצה מהתוצאות
וגם מהכוח והמשקלים שצברתי כי כל אימון אתה פחות מעמיס על כמה שרירים בו זמנית.
מה אתה אוכל ביום יום אתה יכול לתת פירוט ?
ומה הגובה ומשקל - ניראה אולי אפשר לעזור לשפר.

• פותח/ת השרשור
גובה 178 משקל 74 אוכל בבוקר שיבולת שועל אחרי זה ביצים קוטג לחם סלט חמאה צהרים חזה עוף אורז ביניים טונה פירכיות ערב חזה עוף אורז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית