ייעוץ מתי לעבור ל AB?

• פותח/ת השרשור misheu
  • פורסם בתאריך

misheu

משתמש מתחיל
85
1
נק' מוניטין:
1
85
1
שלום לכולם.
אני כרגע בתוכנית FBW ועושה אותה כמעט 3 חודשים.
הייתי רוצה לדעת מתי בערך עוברים לתוכנית AB? מה שידוע לי על AB זה שמחלקים את הפעילות וככה מתמקדים יותר בשרירים בגוף, אבל מתי צריך לעבור לתוכנית הזאת?
כמובן אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על המידע.

תודה.

כשאתה מרגיש שהגעת למשקלי עבודה סבירים עם טכניקה טובה.

• פותח/ת השרשור
כמה זה סביר אם אני שוקל 63 גובה 1.78 ויש לי טכניקה נכונה?

אתה יכול לכתוב לנו את התוכנית העכשווית שלך?

• פותח/ת השרשור
זה משנה אם אני רזה מידי אבל נניח יכול להרים הרבה? מה שמשנה זה כמה אני מרים לא המשקל לא ? (אני לא מרים המון עדיין)

אני עושה בנץ' פרס 8X3
TBAR 8X3
סקוואט 3X12
מתח 3X כמה שיותר
לחיצת כתפיים לצדדים 3X10
ותרגיל אחד ליד קדמית ואחד ליד אחורית.

מה משקלי העבודה?

• פותח/ת השרשור
בתרגילים המורכבים 40 קילו שזה הבנץ' והטיבאר.

התכוונתי מה זה משנה אם אני רזה מידי, אם אני יכול להרים משקל מסוים זה אמור להיות מספיק בשביל לעבור תוכנית.

ייתי רוצה לדעת מתי בערך עוברים לתוכנית AB? מה שידוע לי על AB זה שמחלקים את הפעילות וככה מתמקדים יותר בשרירים בגוף, אבל מתי צריך לעבור לתוכנית הזאת?
בעיקרון כל עוד אתה מתקדם בFBW אין צורך לפצל. כשאתה מפסיק להתקדם ואתה צריך יותר נפח בשביל להמשיך להתקדם (עוד תרגיל לכל קבוצת שרירים או יותר סטים) אז מפצלים ל AB כי גם האימון ייקח מלא זמן וגם תצטרך יותר זמן התאוששות מאשר יומיים בין אותו אימון. באופן כללי עדיף לפצל כשאין ברירה כבר, כי בFBW תהיה לך את ההתקדמות הכי מהירה.
אני עושה בנץ' פרס 8X3
TBAR 8X3
סקוואט 3X12
מתח 3X כמה שיותר
לחיצת כתפיים לצדדים 3X10
ותרגיל אחד ליד קדמית ואחד ליד אחורית.
אני מציע להוריד את כמות החזרות ל5-6 בכל התרגילים חוץ מהידיים, במתח אם אתה יכול בערך 10 חזרות אז שים עליך משקל וגם תעשה 5-6 חזרות, T-BAR נראה לי מיותר אם אתה עושה מתח. אני לא יודע מה זה לחיצת כתפיים לצדדים, אם זה הנפה לצדדים עם דאמבלים, אז הייתי מחליף את זה בפרס (לחיצת מוט מעל הראש בעמידה).

תראה, המשקל גוף שלך מאוד נמוך, יש לך עוד הרבה לאן להתקדם גם במסת שריר וגם במשקלי עבודה ב FBW (או בSS שנראה לי אחלה רעיון), אל תמהר לפצל, כמו שאמרתי למעלה, עד שלא תהיה ברירה.

ABC וכו' אלה תוכניות שהתחילו בשנות ה70 למתחרים כבדים ארנולד וחברים שיכולים להתאושש מהר ועושים ABCABC
6 פעמים בשבוע , תעשה פול בודי 2-3 פעמים בשבוע ותעלה את המינונים אתה יכול לעשות ABXAB חלק עליון וחלק תחתון
זה לא מדע מדויק תראה מה עובד בשבילך

Back
למעלה תחתית