הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין עושה לי תופעות איומות

טל פרץ

משתמש מתחיל
17
1
נק' מוניטין:
1
17
1
תראו לקחתי תקופה קריאטין טהור, בהחלט התקדמתי אך סבלתי מתופעות נוראיות - נדודי שינה ושינה לא איכותית, שתיה מרובה בצורה מוגזמת, יובש בשפתיים, עוויתויות בבטן, עצירויות.

כמובן שהפסקתי, ואז גם ירדתי משמעותית גם במשקלים וגם במראה שלי, אני רוצה לדעת מה הגורמים לזה ואם הקריאטין למינהם החדשים לא עושים תופעות לוואי מהסוג הזה.

תודה !

איזה סוג קריאטין תלוקח?

וקריאטין כן אמור לגרום לך לשתות יותר למה זה מייבש אותל וכן יובש בשפתיים בגלל שאתה לא שותה
אתה אמור לשתות מלא 3 ליטר לפחות בקשר לעצירות יכול להיות

בפעם הבאה תשתה הרבה יותר
והשינה אולי קפה שתייה מתוקה עם קפאין לפני אני לא יודע מה ההרגלים שלך

עוויתויות בבטן
יש אנשים שסובלים משלשול כי נספחים המון נוזלים אל מערכת העיכול,
למיטב ידיעתי יש סוג נוסף של קריאטין שסופח פחות נוזלים שנקרא creatine hcl

• פותח/ת השרשור
היתי לוקח קריאטין רגיל, עכשיו התחלתי את הקראיטין שרשמת למעלה hcl עדיין יובש נוראי בפה ונדודי שינה אבל ההשפעה של זה עלי באימונים עצומה אני לא יכול לוותר על זה .. אני יודע שיש קריאטין יותר חדיש ידוע לכם אם זה יותר טוב ?

ומעניין אותי לדעת אם לעוד יש את התופעות לוואי שאני חווה.

קריאטין סופח נוזלים אז טבעית אתה צריך לשתות הרבה מים,אם אתה לא שותה מספיק אתה מתייבש.
זה נורמלי

6 ליטר ביום זה מוגזם. 4 יספיקו בהחלט וגם זה די הרבה, אלא אם כן אתה מתאמן בעצימות מאוד גבוהה ומאבד הרבה נוזלים.
בגלל 5 גרם קריאטין ממש אין צורך ב6 ליטר מים ביום. שתייה מוגזמת יכולה לגרום להרבה בעיות.

נערך לאחרונה:
אין שום צורך בכמויות ההזויות האלה, בטח לא בגלל 5 גרם קריאטין.

דרך אגב, פותח השרשור, איך אתה לוקח את הקריאטין?
אתה אמור לשים אותו בכוס עם מים חמים עד שהוא מתמוסס לגמרי.
(קריאטין לא מתמוסס במים קרים וככה ככה במים פושרים).

זה לא משנה אם תשים במים חמים או לא, העיקר לקחת את זה. וכשאמרתי 6 זה המקסימום, אם 4 מספיקים לו אז מצויין. בכל אופן מסכים איתך ש6 זה המון.

אני אישית עד היום לקחתי עם מים קרים.

זה יכול לעזור לפותח השרשור לקחת עם מים חמים.
The only situation where this approach may be useful is if you tend to experience stomach discomfort and/or bloating after consuming creatine. In that case, pre-dissolving it to a higher degree using warm water may alleviate this.

However, stomach discomfort from creatine use is often primarily an issue of using a low quality product, so that’s the first thing you’ll want to examine before experimenting with the mixing it in warm water.

איזה חברת קריאטין אתה לוקח?

היום לא מקובל בכלל לעשות העמסות של קריאטין תקח באמת 5-10 גרם תראה כמה נוח לקיבה שלך
ותראה אם יש תוצאות תוסיף או תוריד לפי זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית