עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למי לא?יש לך פטיש רציני, חם ובועט למורות כוסיות שמקיימות יחסי מין עם התלמידים שלהן
למי לא?
היית בבית ספר טוב. אצלי כל המורות וגם רוב התלמידות היו עינוי (אז עוד לא היה דעא"ש, אבל הן היו יכולות להגיש בקשת התקבלות לאש"פ).תלוי מי המורה. מתוך המורות שהיו לי, הייתי מזיין אחת מהן. כל השאר יכולות להיות עינוי של דאע"ש.
יש לך פטיש רציני, חם ובועט למורות כוסיות שמקיימות יחסי מין עם התלמידים שלהן
0523567845זה בסדר,אני תלמיד.
עכשיו מי מפנה אותי למורות כאלו?🙄
הפוסטים חוזרים על עצמם 👎
תיקנתי לך עחי!הפוסטים חוזרים על עצמם 👎
תאבד כבר את הבתולין עם המורה שלך:wallbash:
עד היום לא מבין מה הבעיה בכך. כל עוד היא לא המורה שלו בפועל ואין ניגוד אינטרסים (זיוף ציונים וכדומה) - מה הבעיה בכך? היא כולה בת 23 והוא בן 18, מערכת יחסים "תקינה" לחלוטין גם אם היא מורה בבית הספר שלו, זה לא הופך אותה לחייזר. ילד בן 18 כבר יודע טוב מאוד מה הוא רוצה מחייו ואי אפשר "להשתמש בו מינית" או "לאנוס אותו" כמו לדוגמה מערכת יחסים של מורה בת 30+ עם ילד בן 13-14 לדוגמה (שגם שם אני קצת בספק אבל נניח לשם הדיון).
0523567845
תגיד לה שאתה תימני היא תידלק ✌️
צבע גוף של בילדרים ודילדו שחור עם חגורה 🤣אני מסכים איתך,ניאוף הוא לא נגד החוק ויש גם זוגות נשואים שמאשרים אחד לשני אבל פה קיים יחסי מרות,גם אם היא אינה המורה שלו.
יש בעיה קלה,אני לא תימני.יש לך מדריך זריז איך להפוך לאחד?
אני לא מבין כאילו, אף אחד מכם לא עשה את זה עם המורה שלו? אף פעם?! זה היה הדבר הכי שגרתי אצלנו כשלמדתי.
טוב נו, עוד יתרון של לימודים בבית.
אני לא מבין כאילו, אף אחד מכם לא עשה את זה עם המורה שלו? אף פעם?! זה היה הדבר הכי שגרתי אצלנו כשלמדתי.
עם מי עדיף לשכב, עם אבא או עם אמא?אני לא מבין כאילו, אף אחד מכם לא עשה את זה עם המורה שלו? אף פעם?! זה היה הדבר הכי שגרתי אצלנו כשלמדתי.