הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מורה קיימה יחסי מין עם תלמיד 7 חודשים לאחר שהתחתנה

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
בדיוק רציתי להעלות את זה... בפוסט שהעלו פה כבר בנושא הזה...

בסדר, עוד אחד לאוסף...

images

תלוי מי המורה. מתוך המורות שהיו לי, הייתי מזיין אחת מהן. כל השאר יכולות להיות עינוי של דאע"ש.
היית בבית ספר טוב. אצלי כל המורות וגם רוב התלמידות היו עינוי (אז עוד לא היה דעא"ש, אבל הן היו יכולות להגיש בקשת התקבלות לאש"פ).

לפחות הייתה כוסית??? כי אם לא אז אני מה זה לא מחזיק מהילד, או מהבעל.
קיצור הבעל יצא הומו... כנראה שילד בן 17 מספק אותה במיטה יותר טוב מאשר בעלה... אאוץ..

עד היום לא מבין מה הבעיה בכך. כל עוד היא לא המורה שלו בפועל ואין ניגוד אינטרסים (זיוף ציונים וכדומה) - מה הבעיה בכך? היא כולה בת 23 והוא בן 18, מערכת יחסים "תקינה" לחלוטין גם אם היא מורה בבית הספר שלו, זה לא הופך אותה לחייזר. ילד בן 18 כבר יודע טוב מאוד מה הוא רוצה מחייו ואי אפשר "להשתמש בו מינית" או "לאנוס אותו" כמו לדוגמה מערכת יחסים של מורה בת 30+ עם ילד בן 13-14 לדוגמה (שגם שם אני קצת בספק אבל נניח לשם הדיון).

עד היום לא מבין מה הבעיה בכך. כל עוד היא לא המורה שלו בפועל ואין ניגוד אינטרסים (זיוף ציונים וכדומה) - מה הבעיה בכך? היא כולה בת 23 והוא בן 18, מערכת יחסים "תקינה" לחלוטין גם אם היא מורה בבית הספר שלו, זה לא הופך אותה לחייזר. ילד בן 18 כבר יודע טוב מאוד מה הוא רוצה מחייו ואי אפשר "להשתמש בו מינית" או "לאנוס אותו" כמו לדוגמה מערכת יחסים של מורה בת 30+ עם ילד בן 13-14 לדוגמה (שגם שם אני קצת בספק אבל נניח לשם הדיון).

אני מסכים איתך,ניאוף הוא לא נגד החוק ויש גם זוגות נשואים שמאשרים אחד לשני אבל פה קיים יחסי מרות,גם אם היא אינה המורה שלו.
0523567845
תגיד לה שאתה תימני היא תידלק ✌️

יש בעיה קלה,אני לא תימני.יש לך מדריך זריז איך להפוך לאחד?

אני מסכים איתך,ניאוף הוא לא נגד החוק ויש גם זוגות נשואים שמאשרים אחד לשני אבל פה קיים יחסי מרות,גם אם היא אינה המורה שלו.

יש בעיה קלה,אני לא תימני.יש לך מדריך זריז איך להפוך לאחד?
צבע גוף של בילדרים ודילדו שחור עם חגורה 🤣

אני לא מבין כאילו, אף אחד מכם לא עשה את זה עם המורה שלו? אף פעם?! זה היה הדבר הכי שגרתי אצלנו כשלמדתי.
טוב נו, עוד יתרון של לימודים בבית.

זה לא המשפט של @Creepy horse ?

אני לא מבין כאילו, אף אחד מכם לא עשה את זה עם המורה שלו? אף פעם?! זה היה הדבר הכי שגרתי אצלנו כשלמדתי.
טוב נו, עוד יתרון של לימודים בבית.
עם מי עדיף לשכב, עם אבא או עם אמא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית