הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקריאטין של דיימטיז יש את התקן creapure?

עמי מזרחי

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני הולך לקנות קריאטין וראיתי את של דימטייז dymatize micronized creatine מישהו יודע איך הוא ואם יש לא את הcreapure הזה?

אז זהו שהבנתי שזה לא בידיוק תקן, והקריאטין הזה של דיימטייז הוא סבבה לגמרי ומתערב בנזונה.

ממליץ בחום מניסיון עד עכשיו כבר סייקל 4 ורק תוצאות טובות אני רואה ממנו

בעיקר במשקלים של הסקוואט והלחיצת חזה

חודש שלם שימוש ואז הפסקה

עם שבוע ראשון העמסה של החומר 4 פעמים ביום
הפסקה של חודש
כן... תפסיק עם זה כי אין לזה שום תועלת, קח 5 גרם כל יום ותהיה לי בריא.

לא יודע זה ניראלי יותר שימושי ככה אז מה אני אגיד לך? לי זה נוח לעשות את זה ככה ובתכלס זה עובד לי אז מה רע

אני הולך לקנות קריאטין וראיתי את של דימטייז dymatize micronized creatine מישהו יודע איך הוא ואם יש לא את הcreapure הזה?
לשאלתך לא אין לה התקן creapute, למרות זאת המוצר מיוצר בארה"ב ודיימנטיז היא חברה נפוצה יחסית (אין לה סיבה "לדפוק" את הלקוחות ולאבד את המוניטין שלה).

בכל מקרה קריאטין שנחשב זול עם ה"תקן" הוא של חברת Vⅰtacost

לא יודע זה ניראלי יותר שימושי ככה אז מה אני אגיד לך? לי זה נוח לעשות את זה ככה ובתכלס זה עובד לי אז מה רע
זה כמו שתגיד לי שכל יום אתה עומד על הראש וקופץ שלוש פעמים במקום ובתכלס אתה מרגיש טוב אז זה עובד וזה בטוח קשור.

אין שום קשר, מחקרים מדעיים כבר נעשו בנושא ומצאו, 5 גרם כל יום. חלאס עם המיתוסים אחי...

5 גרם כל יום אני מסכים, אבל ללא צורך בהפסקה לאחר תקופה מסויימת? זאת אומרת לצרוך כל יום כמו חלבון למשל?

תראה לי את המחקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית