הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות בבוקר, כן או לא?

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
יש שאומרים שבבוקר צריך לאכול פחמימות, אפילו פחמימות מהירות שמקפיצות אינסולין בשביל לעצור את הקטבוליזם שקורה בלילה בגלל שלא אוכלים הרבה זמן. מצד שני שמעתי דעות שלא כדאי לאכול פחמימות כמה שעות אחרי שמתעוררים, כי ככה שומרים על רמות GH גבוהות עוד מהלילה, וגם הגוף משתמש יותר בשומן בתור אנרגיה. אני לא בטוח בהסברים שכתבתי, אשמח אם מישהו יאשר/יתקן.
שורה תחתונה, לאכול פחמימות בבוקר, טוב או רע?
ועוד שאלה, אני עובד לילה לפעמים, האם התשובה לשאלה הנ"ל משתנה אם ה"בוקר" שלי מתחיל ב 3 בצהריים?

שאלה טובה.

דעה אישית - מסכים עם @yogevnn שזה לא משנה בתמונה הגדולה. אלא אם אתה ממהר להתאמן וצריך פחמימה מהירה.

(הייתי יותר מתעניין אם היית שואל איך נראית פחמימה 🙃)

• פותח/ת השרשור
התעסקות לא רלוונטית, העיקר הוא לא להתאמן אחרי צום כזה. אין טוב או לא טוב במקרה הזה
דעה אישית - מסכים עם @yogevnn שזה לא משנה בתמונה הגדולה. אלא אם אתה ממהר להתאמן וצריך פחמימה מהירה.
בגדול גם אני הייתי (ועדיין) בדעה הזאת, לא להתעסק מתי כן ומתי לא, העיקר בסוף יום להגיע לערכים. פשוט שמעתי דברים מנוגדים דווקא על פחמימות בבוקר... נראה אולי יש מומחים כאן שיגידו אחרת 😃
(הייתי יותר מתעניין אם היית שואל איך נראית פחמימה 🙃)
זו שאלה יותר מעניינת, הייתי מתייג את *אתה יודע מי* כי הוא בטוח יודע את התשובה, אבל אני רוצה לשמור על האשכול רציני, או לפחות לנסות 😁

• פותח/ת השרשור
@moo אמר שעדיף לתת לגוף להפריש את ה GH גם בבוקר ולכן להתחיל לצרוך פחמימה כמה שיותר מאוחר אם אני לא טועה.

אתה אולי מרוצה אבל הסובבים אותך פחות.
אלא אם הגרביים שלך בניחוח לבנדר, כי אז אתה בונה אמון.
https://www.lbs.co.il/threads/62911/

אין כמו לשבת בקיוביק שלך, להרביץ עבודה, ופתאום להריח ניחוח חזק של רגליים מהקיוביק השכן 😃

קרה לי יותר מפעם אחת, ולא רק עם ניחוח רגליים.

אין כמו לשבת בקיוביק שלך, להרביץ עבודה, ופתאום להריח ניחוח חזק של רגליים מהקיוביק השכן 😃

קרה לי יותר מפעם אחת, ולא רק עם ניחוח רגליים.

הזכרת לי את הימים האפורים בתמיכה הטכנית בנטויז'ן.
oh the horrors...

הזכרת לי את הימים האפורים בתמיכה הטכנית בנטויז'ן.
oh the horrors...

כשרק התחלתי לעבוד במקום העבודה שלי לפני שבע שנים היה נהוג לעשות סיבוב בחוץ אחרי האוכל עם הצוות. הלכנו שישה אנשים ביחד (בחורה אחת) כשהבחורה היתה מטר מאחורינו כי היא דיברה בטלפון או משהו בסגנון.

פתאום, אחד המהנדסים היותר ותיקים (ומוזרים) עצר, הרים רגל, ושחרר חתיכת פלוץ קולני בדיוק על המהנדסת שהלכה מאחורינו - עד היום אני זוכר כמה זה הצחיק אותי 🤣

זו שאלה יותר מעניינת, הייתי מתייג את *אתה יודע מי* כי הוא בטוח יודע את התשובה, אבל אני רוצה לשמור על האשכול רציני, או לפחות לנסות 😁
דארלינג, זוכר שדאגת שאני ידרדר לך את השרשור?... 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית