הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בתוכנית ss

levitate123

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
ראיתי הרבה המלצות בנוגע לתוכנית וחשבתי להתחיל גם אבל יש לי כמה שאלות:
איזה תרגיל אפשר לעשות במקום הפאוורקלין?

ובגלל שלא עשיתי את התרגילים האלה אף פעם החלטתי קודם כל לעשות את האימונים האלה עם משקלים קלים כדי לעבוד על הטכניקה ובאימון הראשון היה איתי מדריך והוא אמר לי שבסקוואט ובדדליפט הכפות רגליים צריכות להיות מקבילות לעומת הסירטונים שראיתי שהם לא מקבילות

זה משנה איך המצב של הכפות רגלייים שלי או עדיף איך נוח?

וכשעשיתי סקוואט הוא גם שם לי 2 פלטות קטנות לעמוד עליהם עם העקבים כדי לדמות נעליים סקוואט

כדאי לעשות בצורה הזאת או שלא?

נערך לאחרונה:
איזה תרגיל אפשר לעשות במקום הפאוורקלין?
אפשר לעשות מתח עם משקל או חתירה עם מוט, 3 סטים של 5 חזרות.
הוא אמר לי שבסקוואט ובדדליפט הכפות רגליים צריכות להיות מקבילות לעומת הסירטונים שראיתי שהם לא מקבילות

זה משנה איך המצב של הכפות רגלייים שלי או עדיף איך נוח?
הן לא צריכות מקבילות, תראה סרטונים של mark rippetoe על סקוואט ודדליפט ותעשה ככה
וכשעשיתי סקוואט הוא גם שם לי 2 פלטות קטנות לעמוד עליהם עם העקבים כדי לדמות נעליים סקוואט
אל תעשה את זה, אתה תהיה לא יציב על הפלטות האלה. או שתקנה נעליים או שתעשה עם נעליים שטוחות, לא חסר כאלה שעושים סקוואט במשקל גבוה מאוד עם אולסטאר.

לאותו מדריך אין מושג על מה הוא מדבר, אל תקשיב לו בשום נושא החל מהיום.
במקום הפאוור קלין אתה יכול לעשות מתח / צ'ין אפס.

לגביי הסקוואט, כפות הרגליים צריכות לפנות החוצה על מנת שלא תתרחש רוטציה בברך ו/או בקרסול כשאתה מוציא ברכיים החוצה. והברכיים צריכות להיות בחוץ מסיבות מאוד טובות:
https://www.lbs.co.il/threads/56065/#post-711659

לגביי הפלטות, הוא טועה. לא להשתמש. לא יציב, גורם לך להראות טמבל, גובה העקב לא אחיד אפילו אם תשתמש תמיד באותה פלטה כי לא תמיד תשים את הרגל בדיוק באותו מקום, ובכל מקרה צריך שהסולייה תהיה בצורה של "עלייה", לא של "מדרגה".
קנה אולסטאר כפי שהומלץ מעליי, או יותר טוב - נעלי ליפטינג. בסאל ספורט אתה יכול לרכוש נעליים בסיסיות ב-400 שקל, זה שווה את זה. שני הדברים הכי חשובים מבחינת ציוד באימונים, שהם כמעט כל מה שצריך: נעליים ובהמשך חגורה. תתחיל בנעליים.

אתה יכול להעלות סרטוני טכניקה לכאן ולקבל עזרה, צלם על פי הוראות הצילום: https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

בהצלחה.

@Beast and cheat

מה בקשר לנעלי ריצה שמגביהות את העקב?
אני לא מכיר כאלה, אבל אני הרבה זמן מחוץ לתחום. אני משער שגם אם זה קיים, זו הגבהה בצורת "עלייה" ולא בצורת "מדרגה" מתחת לעקב.
למה שזה בכלל יהיה קיים?

מתי באמת מוסיפים חגורה?
בהנחה שלא התרחשה שום פציעה - אחרי שהטכניקה טובה וצוברים ניסיון. באיזור ה100 - 120 ק"ג בסקוואט זה תחום לא רע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית