הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עצות איך להמשיך .. מסה או חיטוב , בעיה טיפה.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי ,

עברי בתור אנורקס תוקף אותו מדי פעם , אני נכנס לבולמוסים עצומים (הייתי באחד גם אתמול , במשך כל השבוע כמעט הייתי בהתקפים) ..

כרגע אני במסה .. הבולמוסים לא נרגעים אך אני מנסה לטפל בכך !

חשבתי לצאת לחיטוב קצר , אני לא רוצה שהחיטוב יהיה לי מאוד קשה לקרת הקיץ גם בגלל חוסר בזמן , אני אדרש לפרוש מהמכון עקב זה שאני מתגייס עוד מעט לתפקיד קרבי ..

אשמח לעזרה :

kczg1w.jpg

15cm1zd.jpg

אל תצא לחיטוב, בשום פנים ואופן.
אתה מתקדם נהדר!
ממש יופי לראות אותך ככה.

תמשיך במסה

חשבתי שעברת את השלב הזה כבר
תמשיך לעלות במסה זה רק יעשה לך טוב ואם תחטב אתה רק תצטער על זה

• פותח/ת השרשור
אני לא מוותר חס וחלילה.

ההתקפים האלה פשוט חוזרים על עצמם ..

חשבתי על זה , אם אני אמשיך מסה נקייה נקייה נקייה עד אפריל ובאפריל אעשה חיטוב זה יהיה מושלם לא ? מעכשיו עד אז .. היום אני ארשה לעצמי את כל השטויות וממחר מסה עד אפריל נקייה בלי לזוז שנייה מהתפריט מה אתם אומרים?

החיטוב יהיה קל ?

אני עוקב אחריך כבר זמן מה ולא התערבתי עד עתה.
כמישהו שקרוב לנושא, תמשיך מסה.
בשביל לצאת מבולמוסי "זלילה" (אני בטוח שככה אתה חושב עליהם ולא כעל אכילה), תשלב במסה מאכלים שאתה אוהב.
ואל תתנזר ממאכלים. מקסימום המסה לא תהיה הכי הכי נקייה שאפשר. אבל אם תעמוד גם בפחות מ- 100% ממה שבתפריט ותתמיד תראה תוצאות, ותאהב אותן. רק זה לוקח זמן, ואין להתייאש.
יש לך עוד הרבה לתת במסה. אל תפחד להשמין. תזכור שהחלק הקשה הוא להעלות מסת שריר, הפשוט הוא לחטב.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני עוקב אחריך כבר זמן מה ולא התערבתי עד עתה.
כמישהו שקרוב לנושא, תמשיך מסה.
בשביל לצאת מבולמוסי "זלילה" (אני בטוח שככה אתה חושב עליהם ולא כעל אכילה), תשלב במסה מאכלים שאתה אוהב.
ואל תתנזר ממאכלים. מקסימום המסה לא תהיה הכי הכי נקייה שאפשר. אבל אם תעמוד גם בפחות מ- 100% ממה שבתפריט ותתמיד תראה תוצאות, ותאהב אותן. רק זה לוקח זמן, ואין להתייאש.
יש לך עוד הרבה לתת במסה. אל תפחד להשמין. תזכור שהחלק הקשה הוא להעלות מסת שריר, הפשוט הוא לחטב.
בהצלחה
תודה רבה רבה ! החלטתי להמשיך כמובן , אני מאמין שאם אתן הכל אני לא אשמין בצורה דרסטית אם אני אהיה צמוד לתפריט ככה שאני אעלה יותר מסת שריר בע"ה , סדרתי לי את התפריט מחדש עם סדר יום ושעות מסודרות.

מסכים עם התגובה למעלה, תשלב מאכלים שאתה אוהב ואל תתנזר ממאכלים. אם תאכל איזה עוגיה או שוקולד פעם ביום או בכמה ימים וזה מה שיעזור להפחית את הבולמוסים לדעתי לך על זה. וגם אם לפעמים אתה לא מתאפק וזולל הכל מהכל איזה יום אז לא קרה כלום, למחרת תחזור לשיגרה.
הגעת לתוצאות יפות, ויש עוד בהמשך, שמח בשבילך 😃

• פותח/ת השרשור
מסכים עם התגובה למעלה, תשלב מאכלים שאתה אוהב ואל תתנזר ממאכלים. אם תאכל איזה עוגיה או שוקולד פעם ביום או בכמה ימים וזה מה שיעזור להפחית את הבולמוסים לדעתי לך על זה. וגם אם לפעמים אתה לא מתאפק וזולל הכל מהכל איזה יום אז לא קרה כלום, למחרת תחזור לשיגרה.
הגעת לתוצאות יפות, ויש עוד בהמשך, שמח בשבילך 😃
תודה רבה רבה !

זה לא סוף העולם ממחר אני חוזר לעצמי!

מה זה בולמוסים ?
ואיזה חיטוב לקיץ ? ישלך לפחות שנה לעלות במאסה לפני שאתה רק יכול להרשות לעצמך לחשוב על חיטוב ...
בך הכל אני זוכר אותך , עלית קצת יפה יש שינוי , תמשיך .

אין לך מה לחטב תגדיר לעצמך יום בשבוע שבו אתה מרשה לעצמך צ'יט.
אם אתה אוהב מתוקים ואתה מונע את זה מעצמך לאורך זמן הבולמוסים האלו יהיו בלתי נמנעים.

אל תחשוב על המילה חיטוב בכלל אל תתעסק בזה תתחיל לגדול ולצבור מסה התחלת לקבל צורה וחיטוב רק יעכב אותך,יכניס אותך שוב לשגרה מעצבנת ואולי גם יחזיר לך את ההרגלים הישנים ובנוסף תתאכזב מהתוצאה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם ! ממשיך מסה בכל הכוח , עוד מעט 4 חודשים במכון , אם אני אצמד לתפריט אני אפילו יכול להיות שאתחטב בגלל העלה במסת שריר.

אעדכן אותכם שימלאו 4 חודשים בדיוק.

תחשוב על התועלת במסה הזאת,אף רוח לא תזיז אותך...
בכל מקרה תמשיך מסה חזק

• פותח/ת השרשור
תודה !

אני החלטתי לסדר את השעות של האוכל שלי , ביום שישי אני ארשה לעצמי להתפנק אני מאמין שימי שישי לא יעשו שום נזק.

• פותח/ת השרשור
אוקיי , הגעתי ל-4 חודשים בדיוק , האם לעלות תמונות השוואה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית