הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מחבל דקר 13 ישראלים באוטובוס של "דן" הבוקר

יורים לו ברגל ולא בראש , כדי שיוכל להשתקם , לעשות תואר בכלא , ולחזור לעשות פיגועים
אל תאשים את מי שירה בו , אם היה הורג אותו סביר להניח שהוא היה מקבל על זה בראש , תאשים את המדינה שלך ואת החוקים המפגרים שלה , שאם מחבל מנסה לרצוח יהודים , אסור להרוג אותו

אמנם הכתבה זעזעה אותי תוך כדי שאני שותה את הקפה של הבוקר , אבל מגלגול קטן בפייסבוק הגעתי לסרטון הזה , שגרם לי להגיע לגרגירי הקפה האחרונים בכוס תוך כדי שאני אומר תמות יזבל

אולי כי אפשר להפיק תועלת מלחקור אותו?

נכון שזה הדבר החכם לעשות , אבל למה לחקור אותו לתת לו תואר+תנאים שבאחלה בית מלון אין ?
שיחקרו אותו , יוציאו מה שהם צריכים , וכשיסיימו איתו - יארגנו לו פגישה עם 72 בתולות
אני חי יותר מ18 שנה במדינה הזו , ובחיים לא שמעתי על שהוציאו מחבל להורג לאחר שחקרו אותו

לא רואה שוני בין נאצים למחבלים
שניהם רוצים לעשות רצח עם , ושניהם צריכים לקבל את אותו העונש
לא מגיע להם עונש מוות בגלל שאנחנו מדינה מוסרית,אבל הכלא שלנו זה בדיחה. למה מגיע למחבלים תואר?

לא מגיע להם עונש מוות בגלל שאנחנו מדינה מוסרית,אבל הכלא שלנו זה בדיחה. למה מגיע למחבלים תואר?
אז אם כך כל אחד יכול לדקור כמה אנשים שרק ירצה בידיעה שהוא יסיים עם כדור ברגל? למה לא מגיע לו עונש מוות? אין כוח הרתעה וזאת בדיוק הסיבה למה במשך חודשים צצים בלי סוף מחבלים דוקרים.

תאחלס עם לחשוב על זה הוא שווה יותר חי ממת.
אני בהחלט בעד להרוג אותו מוות בעינויים אבל...
קודם כל הוא לא יהיה שאהיד כי הוא חי
אפשר לחקור אותו
אפשר להחזיר אותו בעיסקאות כאלו ואחרות. אני שונא את העסקאות האלו אבל אם לא היו לנו כמה כאלה ספיירים לא היינו יכולים להחזיר תאנשים שלנו הבייתה.

ועד כמה שהכלא מצטייר לכם כמו פאקולטה לרפואה אני בטוח שהסוהרים הישראלים חושבים כמונו ודואגים להם שם יופי.

אני מתכוון לזה שהם דואגים שיהיה להם כמה שיותר לא נוח כשהם שם.
אין כל כך מה לעשות בהקשר הזה.
סדר יום של כלא ביטחוני מוכתב מראש,זה לא משתנה לעולם אלא אם יש מצב חירום כלשהו.
ולסוהרים אין כל כך איך לעשות להם חיים קשים אפעלו שהם רוצים

• פותח/ת השרשור
אין כל כך מה לעשות בהקשר הזה.
סדר יום של כלא ביטחוני מוכתב מראש,זה לא משתנה לעולם אלא אם יש מצב חירום כלשהו.
ולסוהרים אין כל כך איך לעשות להם חיים קשים אפעלו שהם רוצים

אתה יודע את זה באופן אישי?
שואל ברצינות.

כי תמיד עניין אותי מה היחס כלפיי הרוצחים האלה בכלא שלנו.

אז אם כך כל אחד יכול לדקור כמה אנשים שרק ירצה בידיעה שהוא יסיים עם כדור ברגל? למה לא מגיע לו עונש מוות? אין כוח הרתעה וזאת בדיוק הסיבה למה במשך חודשים צצים בלי סוף מחבלים דוקרים.
יש אנשים שעשו דברים חמורים יותר ולא קיבלו עונש מוות
עד שנגיע לעונש מוות יש זמן בוא קודם כל לא ניתן תואר למחבלים

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל בלא לתת להם אוכל.
כצעד ראשון.

לדעתי כן צריך לעשות עונש מוות, הבעיה שיש לנו יותר מידי שמאלנים.
עיסקת שבויים צריכה להיות אחד תמורת אחד כמו שהיה במלחמות העולם.

אם לא הוצעה להורג אז לפחות שיחיו כמו בכלא בגוטמאלו (או איך שלא קוראים לו), או בית כלא כמו שיש בהודו/תאילנד. ככה שיסבלו שם.

ראיתי היום סרטון של מחבלים בכלא שנותנים להם לשחק כדור עף ובכלא ולשיר. זה ממש ביזיון למדינה שלנו.

תאכלס לפי דעתי האשמה פה היא חד וחלק על השמלאנים ייפי הנפש האלו שחיים בעולם משלהם.

לדעתי כן צריך לעשות עונש מוות, הבעיה שיש לנו יותר מידי שמאלנים.
עיסקת שבויים צריכה להיות אחד תמורת אחד כמו שהיה במלחמות העולם.

אם לא הוצעה להורג אז לפחות שיחיו כמו בכלא בגוטמאלו (או איך שלא קוראים לו), או בית כלא כמו שיש בהודו/תאילנד. ככה שיסבלו שם.

ראיתי היום סרטון של מחבלים בכלא שנותנים להם לשחק כדור עף ובכלא ולשיר. זה ממש ביזיון למדינה שלנו.

תאכלס לפי דעתי האשמה פה היא חד וחלק על השמלאנים ייפי הנפש האלו שחיים בעולם משלהם.

<נערך ע:י מנהל, בבקשה לשמור על תרבות הדיון!> איך שמאלנים?!?!מי היה ראש ממשלה בהתנתקות?יש עוד אלף דוגמאות.
מי היה בראשות הממשלה בזמן עסקת גלעד שליט?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ומי אמר שאלו עונשים מוצדקים? לדוגמא, כיום אנסים מרצים כמה שנות מאסר בלבד. תראה למשל על מה עונשי המוות בארה"ב על ידי שוטרים לעומת הפיגועים שנעשים בארץ.
כל מי שמנסה לגבות חייהם של יהודים מגיע שיגבו לו את חייו. שלא לדבר על זה שהמחבל היה שוהה בלתי חוקי והתנאים ב"כלא"..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית