מחבל דקר 13 ישראלים באוטובוס של "דן" הבוקר

לדעתי כן צריך לעשות עונש מוות, הבעיה שיש לנו יותר מידי שמאלנים.
עיסקת שבויים צריכה להיות אחד תמורת אחד כמו שהיה במלחמות העולם.

אם לא הוצעה להורג אז לפחות שיחיו כמו בכלא בגוטמאלו (או איך שלא קוראים לו), או בית כלא כמו שיש בהודו/תאילנד. ככה שיסבלו שם.

ראיתי היום סרטון של מחבלים בכלא שנותנים להם לשחק כדור עף ובכלא ולשיר. זה ממש ביזיון למדינה שלנו.

תאכלס לפי דעתי האשמה פה היא חד וחלק על השמלאנים ייפי הנפש האלו שחיים בעולם משלהם.

אבל עחי יש ערבים טובים ! ( 🤦‍♂️ )

• פותח/ת השרשור
מי היה ראש ממשלה בהתנתקות?
אל תשכח שרוב המנדטים באותה תקופה היו אצל העבודה, והייתה להם השפעה לא קטנה בנושא.

מי היה בראשות הממשלה בזמן עסקת גלעד שליט?
ביבי זה לא פונקציה לשום דבר.
כל דבר שהוא עושה הם לא ממניעים לאומניים אלא נטו פוליטיים.
🤫 ?

מה קשור עסקת שליט ? נכון שזה קצת מצער שהמון רוצחים השתחררו , אבל הרווחנו יהודי , יהודי זה מעל הכל ושווה גם מיליון ערבים
דווקא מכל הדברים המפגרים שביבי עשה לקחתם את עסקת שליט כדבר המטופש?

<נערך ע"י מנהל, בבקשה לשמור על תרבות הדיון!> איך שמאלנים?!?!מי היה ראש ממשלה בהתנתקות?יש עוד אלף דוגמאות.
מי היה בראשות הממשלה בזמן עסקת גלעד שליט?

אני מביעה דעה שלי, אפילו רשמתי "דעתי" ואתה ככה מדבר, אני יתעלם אולי אחד המנהלים יעשה אם זה משהו.

בכל מקרה זה לא משנה מי ומה היה ראש ממשלה, כי יש גוף לא קטן של שמלאנים שלוחצים.
אני רוצה שנהיה גם מוסריים וכל הדברים האלו, אבל מחבל שבא ופוגע בנו, לא מעניין אותי שהבית שלנו הופצץ ע"י צהל (כי כנראה ירו משם רקטות) או שאין לו אוכל(כי ארגוני הטרור לוקחים את כל הכסף) ולא מעניין אותי כל שאר הדברים. מעניין אותי או שהוא יתוחקר ואז זריקה למוות מהיר או שפשוט ירקב בכלא עד מותו, והדגש על להירקב ולא לשחק כדור רגל עם שאר המחבלים (אני אפילו לא מדבר על לעשות תואר).

השהות בכלא לא צריכה להיות חוויה נעימה, זה צריכה להיות החוויה הכי גרוע שיכולה להיות לבן אדם שהוא ושאר האנשים יפחדו להגיעה לשם.
אבל עחי יש ערבים טובים ! ( 🤦‍♂️ )

תאכלס לא דיברתי על ערבים דיברתי על מחבלים.
אבא שלי עבד איתם (ערבים) ובאמת יש ערבים טובים(הם מיעוט), הבעיה אצלם זה החינוך וזה לא יפתר מעצמו.
כאשר אתה ילד שגדל ואתה רואה שיש לך חוסר בהכל והתנאים שאתה גדל בהם הם נוראים וכולם מסביב אומרים שזה באשמת ישראל/יהודים אז ברור שתגדל ותאמין בזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כאשר אתה ילד שגדל ואתה רואה שיש לך חוסר בהכל והתנאים שאתה גדל בהם הם נוראים וכולם מסביב אומרים שזה באשמת ישראל/יהודים אז ברור שתגדל ותאמין בזה.
וזאת בדיוק הבעיה. מחנכים אותם מגיל קטן לשנוא את היהודים וזה מוביל לעוד ועוד מחבלים.

• פותח/ת השרשור
אבל עחי,מה עם הgains?
תסמוך עליהם שהם יודעים מאיפה להשיג את הזריקות ;)
Osama+he+bin+liftin_c872ef_5111922.jpg

וזאת בדיוק הבעיה. מחנכים אותם מגיל קטן לשנוא את היהודים וזה מוביל לעוד ועוד מחבלים.
וזה משהו שמאוד מאוד קשה להילחם בו. ולכן צריך שהם יפחדו כדאי שלפחות מקרים כאלו לא יהיו דבר שבשגרה.

ומי אמר שאלו עונשים מוצדקים? לדוגמא, כיום אנסים מרצים כמה שנות מאסר בלבד. תראה למשל על מה עונשי המוות בארה"ב על ידי שוטרים לעומת הפיגועים שנעשים בארץ.
כל מי שמנסה לגבות חייהם של יהודים מגיע שיגבו לו את חייו. שלא לדבר על זה שהמחבל היה שוהה בלתי חוקי והתנאים ב"כלא"..
מה זו הצורת התבטאות הקיצונית הזאת? אני לא שמאלני אבל להיות קיצוני זה לא טוב לא לפה ולא לשם.
כול מי שמנסה לגבות חיים של אנשים בנסיבות כאלה ואחרות מגיע לו שיגבו לו את חייו. מה עם דרוזים? מה עם עולי ברה״מ לשעבר שחיים בינינו והרבה מהם נוצרים כי אבא שלהם התחתן שם עם נוצריה אבל הם בדיוק כמוך ואפילו על רובם אינך יודע?
יש פה אמירות מגעילות בצורה מטורפת. אני ימני חד משמעית ופטריוט/ציוני/צהוב מסריח- איך שתקראו לזה, ולדעתי עסקת שליט היא טעות נוראית. נאמר פה מעליי שבסדר אמנם שחררנו מלא מחבלים אבל לפחות הצלנו יהודי אחד ויהודי אחד שווה אלף מחבלים, בחיאט?! במה יהודי יותר טוב ממישהו אחר? אז גלעד שליט שוחרר, ברכות. מה עשינו בזה אם אפילו אחד מתוך אותם אלף מחבלים, סה״כ אחד ובמציאות זה קורה הרבה יותר, יחליט שבא לו לתכנן פיגוע. לא מדבר על פיגוע המוני אלה אפילו דקירה של אזרח אחד פשוט ברחוב.
מה אתה חושב שעדיף? חייל שמשרת בצבא כלוחם יהרג בשבי או אזרח ברחוב? @BarBibas
אה אבל רגע, יש אלף מחבלים, אז כנראה יהרגו הרבה יותר ישראלים דרך מעורבות כלשהי של אחד או יותר ממשוחררי עסקת שליט..
ולדעתי? עדיף שגלעד הייה נהרג בשבי מאשר שאזרח אחד ידקר למוות ברחוב (*מבלי להתחשב בכך שהמוות בשבי הוא ביסורים כנראה) אחרת בשביל מה הוא חייל?
סיימתי תפריקה שלי.. תפסיקו לתת חשיבות כזאת לאם מישהו יהודי או לא יהודי או שתפסיקו להתלונן מדוע כול כך שונאים אותנו, בהתבטאות כזאת אתם מזכירים לי את הערבים ובדיוק כמותם הולכים בעיוורון אחרי איזה סרט שהם יותר טובים מאחרים ומגיע להם יותר וכו׳.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית