נק' מוניטין:
4,829
- 2,998
- 2,102
אולי זה התפרש אחרת אבל אני מתכוון שכל אדם שמנסה לגבות חיים של אנשים(במיוחד באופן דקירה) מגיע לו למות. רשמתי יהודים לאור הנפגעים היהודים.מה זו הצורת התבטאות הקיצונית הזאת? אני לא שמאלני אבל להיות קיצוני זה לא טוב לא לפה ולא לשם.
כול מי שמנסה לגבות חיים של אנשים בנסיבות כאלה ואחרות מגיע לו שיגבו לו את חייו. מה עם דרוזים? מה עם עולי ברה״מ לשעבר שחיים בינינו והרבה מהם נוצרים כי אבא שלהם התחתן שם עם נוצריה אבל הם בדיוק כמוך ואפילו על רובם אינך יודע?
יש פה אמירות מגעילות בצורה מטורפת. אני ימני חד משמעית ופטריוט/ציוני/צהוב מסריח- איך שתקראו לזה, ולדעתי עסקת שליט היא טעות נוראית. נאמר פה מעליי שבסדר אמנם שחררנו מלא מחבלים אבל לפחות הצלנו יהודי אחד ויהודי אחד שווה אלף מחבלים, בחיאט?! במה יהודי יותר טוב ממישהו אחר? אז גלעד שליט שוחרר, ברכות. מה עשינו בזה אם אפילו אחד מתוך אותם אלף מחבלים, סה״כ אחד ובמציאות זה קורה הרבה יותר, יחליט שבא לו לתכנן פיגוע. לא מדבר על פיגוע המוני אלה אפילו דקירה של אזרח אחד פשוט ברחוב.
מה אתה חושב שעדיף? חייל שמשרת בצבא כלוחם יהרג בשבי או אזרח ברחוב? @BarBibas
אה אבל רגע, יש אלף מחבלים, אז כנראה יהרגו הרבה יותר ישראלים דרך מעורבות כלשהי של אחד או יותר ממשוחררי עסקת שליט..
ולדעתי? עדיף שגלעד הייה נהרג בשבי מאשר שאזרח אחד ידקר למוות ברחוב (*מבלי להתחשב בכך שהמוות בשבי הוא ביסורים כנראה) אחרת בשביל מה הוא חייל?
סיימתי תפריקה שלי.. תפסיקו לתת חשיבות כזאת לאם מישהו יהודי או לא יהודי או שתפסיקו להתלונן מדוע כול כך שונאים אותנו, בהתבטאות כזאת אתם מזכירים לי את הערבים ובדיוק כמותם הולכים בעיוורון אחרי איזה סרט שהם יותר טובים מאחרים ומגיע להם יותר וכו׳.
אני מסכים איתך חלקית לגבי נושא גלעד שליט, אני לא חושב שיש טעם לשחרר אלף מחבלים תמורת חייל אחד, אבל אף אחד מבינינו לא היה שרוי במצב כמו הוריו של גלעד ולכן זה קצת מוריד מהאובקטיביות. אני בטוח שאם הבן שלי, שלך או של כל אדם אחר היה נחטף ומוחזק בשבי חמש שנים היינו רוצים לשחרורו בכל מחיר.