מחבל דקר 13 ישראלים באוטובוס של "דן" הבוקר

אפשר לתקן את המצב גם על ידי ביטול רגולציות ואיפשור כלכלה חופשית,מה שלא ייקרה בזמן הקרוב.
יש עוד רעיונות?
תודה רבה.
פה קבור הכלב. כמובן שיש עוד בעיות כמו זכויות אדם וכד' אבל עם שוק חופשי יגיעו הזכויות.
אנחנו בכיוון של ריאקציה וחזרה לקומוניזם(24 מנדטים למפלגה קומוניסטית)לדאבוני.

אני מניח שאתה מתכוון לגנון בוז'י ציפי,אכן עם כל השנאה של השמאל כלפי ביבי יש סיכוי שנגיע למצב שכולם עניים בצורה שווה.

מה שעצוב זה שגם כשמתעורר בן אדם שחושב ככה בממשלה(פייגלין),הוא מודח מהכנסת.
הוא הודח כי הוא אחד הדבילים. בלי קשר לימין/שמאל בכלל
תודה רבה.
פה קבור הכלב. כמובן שיש עוד בעיות כמו זכויות אדם וכד' אבל עם שוק חופשי יגיעו הזכויות.
אנחנו בכיוון של ריאקציה וחזרה לקומוניזם(24 מנדטים למפלגה קומוניסטית)לדאבוני.
יש יותר סיכוי שיהיה שוק חופשי עם העבודה מאשר עם ביבי אם אתה מסתכל על מה שביבי עשה / לא עשה בקדנציה האחרונה שלו

הוא הודח כי הוא אחד הדבילים. בלי קשר לימין/שמאל בכלל

יש יותר סיכוי שיהיה שוק חופשי עם העבודה מאשר עם ביבי אם אתה מסתכל על מה שביבי עשה / לא עשה בקדנציה האחרונה שלו
הייתי שואל למה אתה חושב שהוא דביל,אבל אני משאר שאין לך הרבה מה להגיד.

יש יותר סיכוי שיהיה שוק חופשי עם ביבי האמת,כי ביבי הוא קפיטליסט ולא מעניין אותו רגולציה,לאומת מפלגת הסוציאליסטים העבודה שמבחינתם פיקוח על מחירים זה אחד מעמודי המבנה של המפלגה.

הייתי שואל למה אתה חושב שהוא דביל,אבל אני משאר שאין לך הרבה מה להגיד.

יש יותר סיכוי שיהיה שוק חופשי עם ביבי האמת,כי ביבי הוא קפיטליסט ולא מעניין אותו רגולציה,לאומת מפלגת הסוציאליסטים העבודה שמבחינתם פיקוח על מחירים זה אחד מעמודי המבנה של המפלגה.
ביבי לא קפיטליסט. הוא לא עשה שום דבר שמתיישר עם קפיטליזם. למעשה הוא לא עשה שום דבר בכלל

אז איך אתה מסביר שבמהלך שתי הכהונות שלו מדד ג'יני ירד והשכר הריאלי עלה?
שוב אני לא בא להגן פה על פוליטיקאי כזה או אחר,אבל לאמר שלא נעשה כלום במדינה זה בורות

שוב אני לא בא להגן פה על פוליטיקאי כזה או אחר,אבל לאמר שלא נעשה כלום במדינה זה בורות

למה אתה חושב שהסבר לשינויים של מדדים כלכליים כלשהם צריך לבוא בהכרח מפעולות של הממשלה? אם מחר הנדל״ן יקרוס זו תהיה אשמתו של ביבי גם כן?

צודק. ביבי קפיטליסט, הוא סתם הצביע בעד / חוקק / הוביל חקיקה של חוק הפופקורן, העלאת שכר המינימום, חוק הסופרים, עצירת הורדת מס החברות, העלאת המס על רווחי הון, חוק חינוך חינם, חוק ששינסקי (הממסה רטרואקטיבית חברות). והוא סתם העלה את קצבאות הילדים לשיא חדש מאז שהוא קיצץ אותן בשנת 2003.
והמגזר הציבורי גדל ב 100 אלף עובדים חדשים בקדנציה שלו באופן לא יחסי לגדילת השוק הפרטי וגדילת האוכלוסיה. אחד הקפיטליסטים

צודק. ביבי קפיטליסט, הוא סתם הצביע בעד / חוקק / הוביל חקיקה של חוק הפופקורן, העלאת שכר המינימום, חוק הסופרים, עצירת הורדת מס החברות, העלאת המס על רווחי הון, חוק חינוך חינם, חוק ששינסקי (הממסה רטרואקטיבית חברות). והוא סתם העלה את קצבאות הילדים לשיא חדש מאז שהוא קיצץ אותן בשנת 2003.
והמגזר הציבורי גדל ב 100 אלף עובדים חדשים בקדנציה שלו באופן לא יחסי לגדילת השוק הפרטי וגדילת האוכלוסיה. אחד הקפיטליסטים
אתה רק שוכח,שלפני הכל הוא פוליטיקאי,ופוליטיקאי לא פופולארי לא נשאר בפוליטיקה לאורך זמן.
זה לא משנה את מי שהוא בפנים.
ציפי לבני הצביעה בעד חוק ישראל היום,האם זה הופך אותה למישהי בעד צנזורה? לא זאת פשוט פוליטיקה.

למי איכפת ממי שהוא בפנים, איכפת לי ממה שהשלטון בראשותו עושה, והעובדות הן ש:
אני משלם מהמיסים שלי לאנשים אחרים שלא עובדים. שוק חופשי אחי (הרי שואלים אותי אם אני מסכים לזה). והמזון פה יקר בגלל כל מיני חסמים מכסים וקרטלים שביבי מאפשר להם לפעול ומעודד אותם בחוסר הפעילות שלו נגדם.
ונמל אשדוד הפאשיסטי / קומוניסטי / ג'יהאדיסטי / נאציו-סוציאליסטי פועל תחת השלטון של ביבי. אחד הקפיטליסטים.
אפשר להמשיך לפרט אבל הנקודה ברורה.

וכל מי שתומך בחוק ישראל היום מבחינתי פאשיסט ואני לא אצביע לו בחיים, כולל ציפי לבני כמובן, מה הקשר? לא איכפת לי אם זה דעתם או שזה אקט פוליטי נטו. אותו דבר

ידעתי שיפתח פה דיון מזוויע וניסיתי לא להתערב.
לכל מי פה שאומר שיהודי שווה יותר מערבי,אני אשמח שתראו לי במה שונה יהודי מערבי?אנחנו כולנו בני אדם והבעיה שקיימת כיום זה ההפרדה שאנחנו מציבים.יהודי ערבי נוצרי רוסי וכו' הן תוויות על מנת לזהות פרטים שונים אבל כולנו זהים.
אף אדם לא נולד רשע,אדם מחונך לכך.
אנשים טובים רבים שאני מכיר הם ערבים,ואין הם שונים ממני או מאף אחד פה.
אני הולך להצטער מאוד שאני מביא את זה לדיון אבל אתם מזכירים לי את עיקרונות הנאציזם,לפחות אחד בפרט,תורת הגזע.אין אנו נעלים מאף אדם אחר.
אם זאת אני מאמין שעלינו להחמיר עונשים עם מחבלים(!)לא ערבים.
אוסיף שאני פונה למגיבים ואני לא מתערבב בפוליטיקה.

מקרים כאלה רק מחזקים את הדעה שלי בנוגע לזכות לשאת נשק. אם היה קל יותר לאזרחים שומרי חוק לשאת נשק, יכול להיות שהאירוע היה נגמר עם הרבה פחות נפגעים, ואולי לא מתרחש אם המחבל היה מפחד מירי.

מקרים כאלה רק מחזקים את הדעה שלי בנוגע לזכות לשאת נשק. אם היה קל יותר לאזרחים שומרי חוק לשאת נשק, יכול להיות שהאירוע היה נגמר עם הרבה פחות נפגעים, ואולי לא מתרחש אם המחבל היה מפחד מירי.
המחבל היה בא עם נשק והיה הרבה יותר נפגעים.

המחבל היה בא עם נשק והיה הרבה יותר נפגעים.
אנשים שרוצים לפגוע באחרים לא ימנעו ממעשיהם בגלל חוק. מי שרוצה להשיג נשק לצורך פגיעה באחרים משיג נשק. זה אולי עולה יותר, אבל משיג. חוקי נשק לא מונעים מתפוצת נשק גדולה במגזר הערבי, או בקרב עבריינים.
מי שרוצה לפגוע באחר לא ימנע מכך רק בגלל שאין לו נשק. הוא ינסה להשיג נשק, ואם לא הצליח אז הוא יבוא עם מחבט בייסבול, גולף, סכין או כלי נהיגה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית