הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן

AviranZino

משתמש מתחיל
15
1
נק' מוניטין:
36
15
1
אשמח לשמוע הערכתם לגבי אחוז שומן שלי, שימו לב אני אחרי ירידה במשקל של 45 ק"ג ולצערי הרב נוצרו המון עודפי עור בבטן התחתונה אז תנסו להתעלם, ולפי דעתכם מסה או חיטוב ?
משקל 79
גובה 1.75
גיל 20

קבצים מצורפים

• 2015-01-23 09.50.17.jpg
    2015-01-23 09.50.17.jpg
    KB 24.7 · צפיות: 250
  • 2015-01-23 10.27.17.jpg
    2015-01-23 10.27.17.jpg
    KB 30 · צפיות: 226
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבנתי.. פשוט לפי מה שאני קורא פה מעל אחוז שומן מסויים לא עדיף להתחיל מסה..

אחוז השומן לא רלוונטי ויהפוך כסה רק לאחר הוספת מסת שריר משמעותית. בעיניי אין סיבה שתשהה בגירעון קלורי אלא להיפך. פלוס קלורי סביר עם צריכת חלבון נאותה וכמובן שגרת אימונים איכותית יכולים להביא לשינוי ויסואלי מאוד משמעותי למתאמן מתחיל כמוך.

אחוז השומן לא רלוונטי ויהפוך כסה רק לאחר הוספת מסת שריר משמעותית. בעיניי אין סיבה שתשהה בגירעון קלורי אלא להיפך. פלוס קלורי סביר עם צריכת חלבון נאותה וכמובן שגרת אימונים איכותית יכולים להביא לשינוי ויסואלי מאוד משמעותי למתאמן מתחיל כמוך.
אני לא מסכים איתך
לדעתי צריך להיות חטוב במסה, ולהיות שמן בזמן מסה מוביל למצב עגום שבו אתה מסיים את המסה שמנמני וחסר מוטיבציה, ויכול למשוך אותה פחות זמן.
לדעתי לא להתחיל מסה מנקודה שהיא ספק, אלא מנקודה שממנה קשה מאוד להתחטב יותר.

אני לא מסכים איתך
לדעתי צריך להיות חטוב במסה, ולהיות שמן בזמן מסה מוביל למצב עגום שבו אתה מסיים את המסה שמנמני וחסר מוטיבציה, ויכול למשוך אותה פחות זמן.
לדעתי לא להתחיל מסה מנקודה שהיא ספק, אלא מנקודה שממנה קשה מאוד להתחטב יותר.

השאלה היא מה זה "שמן" ומה זה "חטוב" בזמן מסה.

מי שכבר מחזיק מסת שריר יפה יכול "להרשות" לעצמו לעשות מסה עם פלוס קלורי מתון ולא לצבור יותר מידיי מסת שומן,
אבל מי שלא הגיע עדיין לזה ולא מעוניין לחכות שנתיים עד שיראה תוצאות, למה שיימשוך את זה עם פלוס של 300 נגיד?

או שאתה מדבר על מצבים בהם אנשים ממש משמינים ואוכלים בפלוס קלורי של 1000, אם כך אני כנראה לא הבנתי.

בכל זאת,
קשה לי להאמין שהמתאמן הממוצע שירצה לגדול ולהתחזק יוכל להישאר חטוב בזמן שהוא על פלוס קלורי של 500-700 בהתאם לתוכנית שהוא נמצא בה כמובן.

אתה נדבק יותר מידי בעניין הזה של פלוס קלורי וגרעון קלורי

בחיים שלי לא ספרתי

אוכלים פשוט מסודר ונכון

כי אני קורא תגובות שלך כבר שנתיים

אני לא בפורום הזה שנתיים.😳
ומה שקראת שכתבתי לפני שנה או חצי שנה לא בהכרח תואם למה שאני חושב או יודע היום.

אתה יודע,
תזונה ופיתוח גוף זה תחום די דינאמי שלומדים בו כל הזמן.

אולי עדיף שתכיר מישהו קצת יותר לעומק לפני שאתה מחליט לצאת בהצהרות שווא כאלה,
שאני "נדבק" יותר מידיי למספרים. 👎

השאלה היא מה זה "שמן" ומה זה "חטוב" בזמן מסה.

מי שכבר מחזיק מסת שריר יפה יכול "להרשות" לעצמו לעשות מסה עם פלוס קלורי מתון ולא לצבור יותר מידיי מסת שומן,
אבל מי שלא הגיע עדיין לזה ולא מעוניין לחכות שנתיים עד שיראה תוצאות, למה שיימשוך את זה עם פלוס של 300 נגיד?

או שאתה מדבר על מצבים בהם אנשים ממש משמינים ואוכלים בפלוס קלורי של 1000, אם כך אני כנראה לא הבנתי.

בכל זאת,
קשה לי להאמין שהמתאמן הממוצע שירצה לגדול ולהתחזק יוכל להישאר חטוב בזמן שהוא על פלוס קלורי של 500-700 בהתאם לתוכנית שהוא נמצא בה כמובן.
להשמין מעט זה בסדר, הבעיה שכשאתה משמין מעט כשאתה כבר שמן זה רע

להשמין מעט זה בסדר, הבעיה שכשאתה משמין מעט כשאתה כבר שמן זה רע
הכל תלוי על איזה א.ש אתה מתחיל את המסה,
אבל נגיד בא.ש שבו שרירי הבטן נעלמים, אתה כבר לא חטוב.
למרות שהשמנת קצת כביכול. (ביחס לעלייה הכללית)

אני לא בפורום הזה שנתיים.😳
ומה שקראת שכתבתי לפני שנה או חצי שנה לא בהכרח תואם למה שאני חושב או יודע היום.

אתה יודע,
תזונה ופיתוח גוף זה תחום די דינאמי שלומדים בו כל הזמן.

אולי עדיף שתכיר מישהו קצת יותר לעומק לפני שאתה מחליט לצאת בהצהרות שווא כאלה,
שאני "נדבק" יותר מידיי למספרים. 👎

הצהרות שווא?

להביא לך ממחטה שתנגב את הדמעות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית