הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפצעתי לאחר בנץ פרס

michael15186

משתמש מתחיל
25
2
נק' מוניטין:
-15
25
2
אני בן 14.9 מתאמן כבר 4 חודשים בערך וכרגע במסה, לפני כשבוע בערך לא התחממתי טוב,ואם אני לא טועה לחצתי 45 קילו ואני שוקל 56 כרגע, עכשיו בסט השלישי או הרביעי אני זוכר שעשיתי את תנועה לא במקום וישר הרגשתי את הכאב בכתף, עשיתי ריצה של קילומטר כדאי להתחמם תוך כדאי שאני מרגיש את הכאב בכתף בתקווה שיעבור, רצתי, ועשיתי פעם ראשונה 17.5 קילו כל יד לחיצת חזה שיפוע חיובי, היה לי אימון חזק באותו יום ותוך כדאי האימון הפסקתי להרגיש את הכאב בכתף,המשכתי להתאמן כי חשבתי שעבר לי,בסוף התברר שנפצעתי בכתף ואני עדיין ממשיך להתאמן על תרגילים שאני יכול, אני מאוד רוצה לחזור כבר להתאמן על כל הגוף, עכשיו מה אני צריך לעשות כדאי לגרום לכתף להחלים כמה שיותר מהר?
למה אף אחד לא עונה

כורכומין,זלטין,דגים,תרופות אנטי דלקתיות,טיפול בחום(סאונה),מסאגים,התיעצות עם פיזיוטרפיסט..

ואם יותר ברצינות, כך מנוחה של כמה ימים ותחזור לעבוד עם משקלים קצת יותר נמוכים.
באימוני משקולות מה שחשוב זה המאקרו - כמה אתה משקיע באימונים, האם אתה מפספס, איך התזונה וכו.
לא יקרה כלום אם תפסיד כמה אימונים.
במקרה הטוב אין לך כלום ואולי זה כאבי שריר מאוחרים ואם תמשיך להתאמן הגוף יתרגל..
במקרה הרע אתה תסתכן בפציעה יותר חמורה.

• פותח/ת השרשור
כורכומין,זלטין,דגים,תרופות אנטי דלקתיות,טיפול בחום(סאונה),מסאגים,התיעצות עם פיזיוטרפיסט..

ואם יותר ברצינות, כך מנוחה של כמה ימים ותחזור לעבוד עם משקלים קצת יותר נמוכים.
באימוני משקולות מה שחשוב זה המאקרו - כמה אתה משקיע באימונים, האם אתה מפספס, איך התזונה וכו.
לא יקרה כלום אם תפסיד כמה אימונים.
במקרה הטוב אין לך כלום ואולי זה כאבי שריר מאוחרים ואם תמשיך להתאמן הגוף יתרגל..
במקרה הרע אתה תסתכן בפציעה יותר חמורה.
קודם כל תודה רבה על התגובה, אני כנראה יתחיל ממחר שבוע מנוחה שבמהלכו אני שם קרח לעשר או עשרים דקות בערך שלוש פעמים ביום ותוך כדאי אני ילך לרופאת משפחה שתביא לי הפנייה לאורטופאד אני מקווה שאחרי שבוע הכל יעבור, השאלה שלי היא האם כדאי היום ללכת לעשות אימון גב ויד קדמית?

קודם כל תודה רבה על התגובה, אני כנראה יתחיל ממחר שבוע מנוחה שבמהלכו אני שם קרח לעשר או עשרים דקות בערך שלוש פעמים ביום ותוך כדאי אני ילך לרופאת משפחה שתביא לי הפנייה לאורטופאד אני מקווה שאחרי שבוע הכל יעבור, השאלה שלי היא האם כדאי היום ללכת לעשות אימון גב ויד קדמית?
קרח שמים בפציעה אקוטית- פציעה פתאומית. בפציעה כרונית- מטפלים בחום, אתה אמור להזרים לשם יותר דם.. טיפול בקור עושים עד 48 שעות אחרי הפציעה.
לדעתי זה יעבור, תן דגש לרגליים ואם כואב אז פשוט תיתן שבוע מנוחה. סאונה תעזור להתאוששות,כמו גם שחיה- עובדת על מייצבי הכתף מה שלרוב מהווה את מקור הכאב.

• פותח/ת השרשור
קרח שמים בפציעה אקוטית- פציעה פתאומית. בפציעה כרונית- מטפלים בחום, אתה אמור להזרים לשם יותר דם.. טיפול בקור עושים עד 48 שעות אחרי הפציעה.
לדעתי זה יעבור, תן דגש לרגליים ואם כואב אז פשוט תיתן שבוע מנוחה. סאונה תעזור להתאוששות,כמו גם שחיה- עובדת על מייצבי הכתף מה שלרוב מהווה את מקור הכאב.
יש לי סאונה במכון ככה שאני יכול להיכנס אבל אף פעם לא נכנסתי אז אני לא יודע איך זה, אז כדאי להזרים דם אני צריך לחמם את הכתף ולמתוח אותה ולהזיז הרבה נכון?

יש לי סאונה במכון ככה שאני יכול להיכנס אבל אף פעם לא נכנסתי אז אני לא יודע איך זה, אז כדאי להזרים דם אני צריך לחמם את הכתף ולמתוח אותה ולהזיז הרבה נכון?
תחפש תרגילים לחיזוק מייצבי הכתף. אם פעולה מסוימת גורמת לכאבים- תמנע ממנה. אם הפציעה היא כרונית(רוב פציעות הכתף בחד"כ) - סאונה תעזור. לא הייתי דואג במקומך, פציעות כאלו מתרחשות לעיתים קרובות ומנוחה של כמה ימים לרוב מספיקה. אם אחרי שבוע לא עובר- פנה לרופא.

אחרי שתחלים או אפילו עכשיו,
תסרוק קצת את האינטרנט ותלמד ללחוץ תעשה לעצמך טובה.
יותר מזה, תלמד את כל תנועות הבסיס מההתחלה.

• פותח/ת השרשור
תחפש תרגילים לחיזוק מייצבי הכתף. אם פעולה מסוימת גורמת לכאבים- תמנע ממנה. אם הפציעה היא כרונית(רוב פציעות הכתף בחד"כ) - סאונה תעזור. לא הייתי דואג במקומך, פציעות כאלו מתרחשות לעיתים קרובות ומנוחה של כמה ימים לרוב מספיקה. אם אחרי שבוע לא עובר- פנה לרופא.
היום כדאי לעשות אימון גב ויד קדמית?
האם כדאי לעשות היום אימון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית