הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מסה או חיטוב?

FireIntheHoleSup

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
אני בעקרון מאוד רזה, שוקל 55 על גובה 1.69.
העניין הוא שאני על אחוז שומן די גבוה, 18 אחוז בערך לפי מה שהבנתי..
האם לעשות חיטוב או לעשות מסה בכל זאת? לא רוצה להיראות מגעיל..

בנוסף, אני מתאמן במכון ורציתי לשאול איזו תכנית הכי תביא לי נפח בידיים ובכל הגוף?

בתכלס אתה תראה מגעיל אם תעשה חיטוב למה כולך תיהיה עצמות ( אתה לא רוצה את זה)

תעלה במסה למשך חמישה חודשים כמו שצריך אז מה אם אתה טיפה שמנמן אתה מעדיף להיות חלש ושחיף?
ואני הייתי מתחיל עם abc ואחי זה עניין של זמן!!! עד שתיראה תוצאות אז אל תמהר ואל תעבוד רק על היידים תעבוד על כל הגוף תרגילים מורכבים ותאכל המון

לא רוצה לתת לך תשובה נחרצת כ"כ.

מעדיף שתעשה תמונת גוף של עצמך ותעלה אותה לכאן, רק ככה נוכל להיות יותר חכמים במה לייעץ לך.

בתכלס אתה תראה מגעיל אם תעשה חיטוב למה כולך תיהיה עצמות ( אתה לא רוצה את זה)

תעלה במסה למשך חמישה חודשים כמו שצריך אז מה אם אתה טיפה שמנמן אתה מעדיף להיות חלש ושחיף?
ואני הייתי מתחיל עם abc ואחי זה עניין של זמן!!! עד שתיראה תוצאות אז אל תמהר ואל תעבוד רק על היידים תעבוד על כל הגוף תרגילים מורכבים ותאכל המון

אני לא מבין למה לשלוח בנאדם שלא הרים בחייו להתחיל בABC,איזו סיבה יש לו לנפח כזה מוגזם?
עדיף שיתחיל בFBW SS או גג AB.

בABC יש נפח גדול יותר ולכן אפשר להגיד "קשה" יותר.
לא תמיד נכון,כי אפשר להגדיר קשה כאימון קשה,בן אדם X יכול לקרוע את התחת באימון AB מאשר בן אדם Y שעושה תוכנית ABC ומגיע להרים קצת משקולות וטיפה להזיע והביתה

מסה, על ממשקל גוף כזה נמוך בגובה שלך סביר להניח שאתה צריך מסה אם אתה רוצה להיות בטוח ב100% תעלה לפה תמונות שאנשים יעריכו לך את המשקל גוף, ממליץ על fbw או ss.
בהצלחה

לא תמיד נכון,כי אפשר להגדיר קשה כאימון קשה,בן אדם X יכול לקרוע את התחת באימון AB מאשר בן אדם Y שעושה תוכנית ABC ומגיע להרים קצת משקולות וטיפה להזיע והביתה

אדם שעושה 9-10 סטים לשריר גדול לעומת בנאדם שעושה יותר,מי יתקשה יותר?
ושוב אמרתי קשה בערבון מוגבל מאוד בגלל שאנשים קופצים לתוכניות כאלו עם משקלי עבודה שלא מקשים עליהם בכלל.

אני בעקרון מאוד רזה, שוקל 55 על גובה 1.69.
העניין הוא שאני על אחוז שומן די גבוה, 18 אחוז בערך לפי מה שהבנתי..
האם לעשות חיטוב או לעשות מסה בכל זאת? לא רוצה להיראות מגעיל..

בנוסף, אני מתאמן במכון ורציתי לשאול איזו תכנית הכי תביא לי נפח בידיים ובכל הגוף?
תעלה תמונה כמו שעוז כתב לך ונוכל לייעץ בצורה נורמלית.

ואל תחפש להתנפח, תחפש להתחזק.
הנפח יבוא אחכ

אה כן פותח האשכול כמובן שמסה,אתה שוקל 14 קילו מתחת לגובה,זה כבר לא בריא(שום דבר לא בריא היום אני יודע אבל זה בכלל לא)
תתחיל מסה נקייה.

תשמע בעיקרון תלוי באיך שאתה נראה אבל לפי דעתי אם אתה לא תשקול כמו הגובה אחרי חיטוב אין לך כל כך למה לחטב,זה לא יראה טוב וזה ירגיש בזבוז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית