הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרגשה מוזרה בכתף אחורית

Tamtamon

משתמש קבוע
1,292
687
נק' מוניטין:
1,512
1,292
687
אהלן
קורה לי לפעמים אחרי סט סקוואט שאני מחזיר את המוט, ואז שאני "מתנתק" ממנו יש לי הרגשת עייפות שכזו באזור הכתף האחורית בכתף הימינית, בערך איפה שהמוט מונח (לואו בר).
אותו דבר קורה בפרס לפעמים אבל בפרס זה נותן תחושה של כאב יותר מאשר עייפות.
צורפה תמונה להמחיש איפה זה נמצא.

אשמח לדעת אם צריך לדאוג\לעשות משהו.
חשוב להגיד שזה אף פעם לא הפריע לי להתאמן, זה פשוט מטריד אותי כי חשבתי שזה יעלם לאחר כמה פעמים...
תודה 😃

קבצים מצורפים

• shoulder2crop.png
    shoulder2crop.png
    KB 21.4 · צפיות: 146
בהנחה והטכניקה נכונה, זה יכול להיות קשור לחוסר איזון שכמה/כתף. קח בחשבון שגם אם זה רק ברמת אי נוחות כרגע, זה משהו שיכול לאורך זמן להחריף ולעשות לך הרבה בעיות.
נסה להחליף תרגילים כואבים בתרגילים נקיים מכאב לכמה שבועות כדי לאפשר למקום להתאושש ובמידה וזה עדיין מפריע, אני מציע לך להגיע לאבחון.

• פותח/ת השרשור
בהנחה והטכניקה נכונה, זה יכול להיות קשור לחוסר איזון שכמה/כתף. קח בחשבון שגם אם זה רק ברמת אי נוחות כרגע, זה משהו שיכול לאורך זמן להחריף ולעשות לך הרבה בעיות.
נסה להחליף תרגילים כואבים בתרגילים נקיים מכאב לכמה שבועות כדי לאפשר למקום להתאושש ובמידה וזה עדיין מפריע, אני מציע לך להגיע לאבחון.
זה קורה רק בסקוואט ובפרס, וממש מדי פעם.
איך אני אחליף אותם בדיוק?
את האמת שזה ככה די הרבה זמן, זה פשוט אף פעם לא הפריע לי ועכשיו נהייתי סקרן.

אם זה מספיק מפריע לך כדי להתעניין בנושא, כנראה שזה שווה התייחסות.
איך להחליף? לא חסרים תרגילים ווריאציות... את הסקוואט למשל אתה יכול להחליף מ LB לאחיזה קדמית או לעבודה עם דאמבלים.
דבר עם המדריך בחדר כושר אם אתה לא מוצא את התרגיל שמתאים עבורך.

• פותח/ת השרשור
אני עושה טקסס, אני לא יכול פתאום להחליף סקוואט ופרס...
וזה לא מפריע, זה פשוט היה לי כמה פעמים (לדוגמה היום אתמול ושבוע שעבר לא היה לי...) ותהיתי מזה.
אם זה יקרה לי שוב אני אבדוק.
לבינתיים, תודה על העזרה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית