הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מחקר במכון וייצמן - אכילת פחמימות בערב בלבד מסייעת לירידה במשקל

• פותח/ת השרשור Yulz
  • פורסם בתאריך

Yulz

משתמש מתחיל
78
0
נק' מוניטין:
5
78
0
פורסם היום במוסף "חיים בריאים" בידיעות אחרונות

קבצים מצורפים

• IMG_0052.PNG
    IMG_0052.PNG
    KB 78.4 · צפיות: 134
אני הולך לשם את כל הפחמימות שלי בארוחת ערב שתתחיל ב7 ותסתיים בערך ב9 וגם להרזות בזמן המסה
מי אמר שאי אפשר לעלות המסת שריר ולרדת באחוז שומן??!?!

אני לא רואה כ"כ את המחקר שהסתמכו עליו.
לא שאני פלוץ וידרוש מחקר כל רגע,פשוט זו טענה דיי חותכת..ולא לסגור את פינת המחקר בכתבה זה קצת ליצני

כל בן אדם נורמטיבי שיחתוך בפחמימה ירד במשקל וההגבלה הזאת בעצם מגבילה את צריכת הפחמימה לעד 150 גרם במילים אחרות(כי בן אדם רגיל יאכל 100 גרם פחמימה בארוחה ובואו נגיד עוד 50 במשך היום) מה שיגרום למאזן קלורי שלילי ויוביל להורדה במשקל ובנוסף גם ירידה חדה בנוזלים שתשפיע עוד על המספרים..

כל בן אדם נורמטיבי שיחתוך בפחמימה ירד במשקל וההגבלה הזאת בעצם מגבילה את צריכת הפחמימה לעד 150 גרם במילים אחרות(כי בן אדם רגיל יאכל 100 גרם פחמימה בארוחה ובואו נגיד עוד 50 במשך היום) מה שיגרום למאזן קלורי שלילי ויוביל להורדה במשקל ובנוסף גם ירידה חדה בנוזלים שתשפיע עוד על המספרים..
אתה טוען שכל בן אדם שיוריד בפחמימה עד ל150 ירד במשקל (לא מדבר פה על נוזלים)

אתה טוען שכל בן אדם שיוריד בפחמימה עד ל150 ירד במשקל (לא מדבר פה על נוזלים)
בן אדם נורמלי לא בהכרח שמתאמן כן במיוחד שעיקר התזונה היום היא פחמימה
אז גם אם הוא יגיע ל70 שומן ו100 חלבון הוא עדיין ירד במשקל
כמובן שבן אדם שרוצה לרדת במשקל לא ידפוק בורקסים בתור הפחמימה שלו

זה משהו משוער אבל אני מעריך שבאחוזים גבוהים מאוד זה יתפוס
בסוף הכל עניין של מאזן קלורי וכשתיקח לבן אדם את אב המזון העיקרי שלו סביר מאוד להניח שהוא ירד במשקל

פורסם היום
...

זה אמנם פורסם היום, אבל מתייחס למחקר בן כשש שנים, שידוע גם בשמו הפופולארי "מחקר השוטרים השמנים" (אפילו האיזכור שהרציונל קשור לצום הראמאדן הופיע כבר אז). http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3715827,00.html. ככלל, יש די הרבה מחקרים עם מסקנות סותרות בעניין תזמון ארוחות, חשיבותה של ארוחת הבוקר וכד'.

...

זה אמנם פורסם היום, אבל מתייחס למחקר בן כשש שנים, שידוע גם בשמו הפופולארי "מחקר השוטרים השמנים" (אפילו האיזכור שהרציונל קשור לצום הראמאדן הופיע כבר אז). http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3715827,00.html. ככלל, יש די הרבה מחקרים עם מסקנות סותרות בעניין תזמון ארוחות, חשיבותה של ארוחת הבוקר וכד'.
היי יהושע

אני לא רואה כ"כ את המחקר שהסתמכו עליו.
כפי שהערתי למעלה מדובר במחקר ישן, ואני בכלל לא בטוח שהוא פורסם בעיתונות מקצועית אי פעם - כשהזכירו אותו לראשונה הוא היה מועמד להרצאה באיזה כנס, בד"כ זה לא אומר יותר מדי לגבי איכותו.
היי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית