הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקל אדם

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
קניתי משקל אדם ב50 שקל לפני שבוע ,הוא היה טוב וממדויק בהתחלה,אבל מאז שאחים שלי עלו על המשקל הוא התחיל לפקשש ב3-4 קילו.
אני כנראה אקנה משקל חדש אבל אני מתלבט בין משקל דיגיטלי למכני, כי המשקל הדיגיטלי שהיה לי פעם ממש לא היה מדויק ונאלצתי גם אותו לזרוק,
בואו נאמר שבשנתיים האחרונות לא הצלחתי למצוא משקל יציב ונאלצתי להחליף 4 פעמים משקל בשנתיים האחרונות.
חשבתי אם אני כבר הולך על משקל אז גם שימדוד לי אחוזי שומן,אבל הבנתי שהמשקל הזה שמבוסס על מוליכות מים לא מדוייק בגלל הנוזלים בגוף אז ירדתי מזה.

קניתי משקל אדם ב50 שקל לפני שבוע ,הוא היה טוב וממדויק בהתחלה,אבל מאז שאחים שלי עלו על המשקל הוא התחיל לפקשש ב3-4 קילו.
אני כנראה אקנה משקל חדש אבל אני מתלבט בין משקל דיגיטלי למכני, כי המשקל הדיגיטלי שהיה לי פעם ממש לא היה מדויק ונאלצתי גם אותו לזרוק,
בואו נאמר שבשנתיים האחרונות לא הצלחתי למצוא משקל יציב ונאלצתי להחליף 4 פעמים משקל בשנתיים האחרונות.
חשבתי אם אני כבר הולך על משקל אז גם שימדוד לי אחוזי שומן,אבל הבנתי שהמשקל הזה שמבוסס על מוליכות מים לא מדוייק בגלל הנוזלים בגוף אז ירדתי מזה.
מה השאלה?

• פותח/ת השרשור
אכן yujinius.

אבל אני עדיין מתלבט!! אנשים בפורום לא מצליחים להעריך את אחוז השומן שלי מתמונות כי אחד אומר אני על 22 אחוז ואחד אומר 15
אז אם אני יביא עקבה חשמלית ואמדד בבוקר אחרי יציאה ושתיית קפה אז זה יהיה יחסית מדוייק לא? מקסימום יפשל ב2-3 אחוז אבל לא ב7% כמו חברי הפורום.
בכל מקרה אם כבר אני רוצה לקנות משקל אדם מה רע שיהיה בזה גם מד אחוז שומן?

אנשים בפורום לא מצליחים להעריך את אחוז השומן שלי מתמונות כי אחד אומר אני על 22 אחוז ואחד אומר 15
יש תיאוריה לפיה ע"י חישוב הממוצע תקבל תשובה קרובה לאמת (זאת בהנחה שאין לאנשים נטיה מובנית לטעות בכיוון אחד).

• פותח/ת השרשור
יש תיאוריה לפיה ע"י חישוב הממוצע תקבל תשובה קרובה לאמת (זאת בהנחה שאין לאנשים נטיה מובנית לטעות בכיוון אחד).
אבל אם אני קונה משקל מה הבעיה להוסיף 100 שקל ולקבל גם אפשרות למדוד אחוזי שומן(ואני אזרום איתך נגיד שתיהייה סטיית תקן של 10-15) זה עדיין רע?
ראיתי באינטרנט מד שומן +משקל אדם של Tanita רק ב200 שקל ומשקל דיגיטלי הכי זול זה 80 שקל
שווה או לא? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=492415

אכן yujinius.

אבל אני עדיין מתלבט!! אנשים בפורום לא מצליחים להעריך את אחוז השומן שלי מתמונות כי אחד אומר אני על 22 אחוז ואחד אומר 15
אז אם אני יביא עקבה חשמלית ואמדד בבוקר אחרי יציאה ושתיית קפה אז זה יהיה יחסית מדוייק לא? מקסימום יפשל ב2-3 אחוז אבל לא ב7% כמו חברי הפורום.
בכל מקרה אם כבר אני רוצה לקנות משקל אדם מה רע שיהיה בזה גם מד אחוז שומן?
אני לא מכיר את המשקלים האלה עם מדידת א.ש אבל ממה שראיתי כולם אומרים שיש בהם סטיה וסטיה גדולה, אז קח את זה בחשבון.
חוץ מזה מה זה משנה לך המספר עצמו של הא.ש? אם לדעתך אתה נראה מספיק חטוב אז סבבה, אם לדעתך אתה שמן מדי אז תעשה חיטוב, לא מבין מה מספר כלשהו שיגידו לך ישנה

יש במשביר עם מדידת א.ש ב80 שקל מהניסיון שלי זה לא הכי מדוייק בערך 2-4% סטייה אבל זה 80 שקל אז זה בסדר ומשקל הוא מודד סבבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית