הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הערכת אחוזי שומן

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
10947663_10203727957258662_1772469723_n.jpg

10941234_10203727957338664_1941930367_n.jpg

10941800_10203727957498668_33275935_n.jpg

FREDdL.jpg

שוקל 66 גובה 1.73 על כמה אחוזי שומן אני?

• פותח/ת השרשור
לא שאני מזלזל בך חס וחלילה אבל בתמונה הבאה לפני שנתיים משה המנהל רשם שאני 14%

11901

ואני לא רואה כאלה הבדלים בתמונה הזאת לתמונות העדכניות של עכשיו.

אגב אם אתה אומר שאני 20% אני אמור להיות במצב של הבחור עם ה18-20 אחוזי שומן? :

MENPER-1-e1409717160504.jpg

אתה לא רחוק ממנו.. וזהו הערכה גסה

צריך לראות גם את שאר חלקי הגוף

במקרה הטוב אתה 18 ובמקרה הגרוע 20

• פותח/ת השרשור
אז חיטוב או מסה?
לאן אני כבר יכול לרדת מ66?
במקסימום אני יעשה מאסה ל75-80 ואני אהיה כמו הבחור עם ה25% וזה ממש לא בא בחשבון!!

סביבות ה17 לדעתי וכי חסרה לך המון מסת שריר תעשה מסה אל תרד לחיטו אין לך מה לחטב

דרך אגב התמונה של האחוזי שומן ממש מפגרת כי לכל אחד מסת שריר שונה לגמרי

• פותח/ת השרשור
https://www.kilogram.co.il/741/הפילוסופיות-בהעלאה-במסת-השריר/

תראה מה רשום בדגשים :

ההמלצה למתאמנים להתחיל תקופה של העלאה במסת השריר תלויה באחוזי השומן בגופם ולא לכולם מומלץ להתחיל, אלא תלוי בהרכב הגוף שלהם. לגברים מומלץ להתחיל על 10-12%~ שומן (מתאמנים שמנים [20%+] יכולים לעלות במסה וגם לרדת באחוזי השומן בו זמנית אך זה למאמר אחר).
ולכל מי שעדיין לא הבין, כן זה אומר שחלקכם יצטרכו לעשות "חיטוב" לפני שיחשבו בכלל על העלאה במסת השריר (ולהתחיל מהטווח של 10-12%), מה לעשות כאלו החיים.
לסיכום כללי, מתאמנים צריכים לקבוע להם סף של אחוזי שומן תחתון ועליון. הסף משתנה מאדם לאדם ונקבע לפי המטרות וההעדפות של כל מתאמן (לגברים נהוג 10-15% שומן ולנשים 19-27% שומן).

תראה מה רשום בדגשים :

ההמלצה למתאמנים להתחיל תקופה של העלאה במסת השריר תלויה באחוזי השומן בגופם ולא לכולם מומלץ להתחיל, אלא תלוי בהרכב הגוף שלהם. לגברים מומלץ להתחיל על 10-12%~ שומן (מתאמנים שמנים [20%+] יכולים לעלות במסה וגם לרדת באחוזי השומן בו זמנית אך זה למאמר אחר).
ולכל מי שעדיין לא הבין, כן זה אומר שחלקכם יצטרכו לעשות "חיטוב" לפני שיחשבו בכלל על העלאה במסת השריר (ולהתחיל מהטווח של 10-12%), מה לעשות כאלו החיים.
לסיכום כללי, מתאמנים צריכים לקבוע להם סף של אחוזי שומן תחתון ועליון. הסף משתנה מאדם לאדם ונקבע לפי המטרות וההעדפות של כל מתאמן (לגברים נהוג 10-15% שומן ולנשים 19-27% שומן).
אם הייתה לך מסת שריר סבירה אז אולי אבל אין לך בכלל מסת שריר ובגלל זה האחוז שומן שלך גבוה יחסית תתחיל מסה

מזה משנה כמה אחוזי שומן ?
חסר מסת שריר .. אתה צריך מאסה ולא פחות מי שנה . צא לדרך .
וגם אתה לא 20 א"ש . גג 15 .
כל אחד יראה שונה על אחוזים שונים בגלל מסת שריר .

• פותח/ת השרשור

תראה מה רשום בדגשים :

אפשר בבקשה התייחסות למאמר שלכם בפורטל? אם השורה הזאת לא נכונה אשמח אם תמחקו/תערכו אותה כי אותי זה בילבל.

תראה מה רשום בדגשים :

אפשר בבקשה התייחסות למאמר שלכם בפורטל? אם השורה הזאת לא נכונה אשמח אם תמחקו/תערכו אותה כי אותי זה בילבל.
הפסקה נכונה בתנאי שיש לך מה לחטב. אם תחטב לא ישאר ממך הרבה ולכן ההמלצה היא עדיין להעלות במסת השריר. כמו בכל כלל יש יוצאים מין הכלל.

• פותח/ת השרשור
הפסקה נכונה בתנאי שיש לך מה לחטב. אם תחטב לא ישאר ממך הרבה ולכן ההמלצה היא עדיין להעלות במסת השריר. כמו בכל כלל יש יוצאים מין הכלל.
תודה רבה על ההבהרה אך עדיין יש טעות בפסקה כי לא רשום "בתנאי שיש מה לחטב"
בכל מקרה אני בטוח שאתם יכולים לנסח את הפיסקה יותר יפה למען יראו וייראו
בלי לחץ בזמנכם הפנוי.

תודה רבה על ההבהרה אך עדיין יש טעות בפסקה כי לא רשום "בתנאי שיש מה לחטב"
בכל מקרה אני בטוח שאתם יכולים לנסח את הפיסקה יותר יפה למען יראו וייראו
בלי לחץ בזמנכם הפנוי.
כל אחד אז יתחיל לפרש את ה"בתנאי" הזה כרצונו ויגיע לאחוזי שומן אסטרונומים עם מינימום מסת שריר.

נערך לאחרונה:
לא מבין את ההתעסקות הזאת באחוזי שומן
מה אתה מתחרה מחר ושוקל 120 עם מסת שריר מטורפת?

תתחיל להתאמן ולאכול נכון ותחכה למחמאות

לדעתי ההמלצה היא להתחיל להתאמן ולהפסיק לחשוב על מסה או חיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית