הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לוג DNP

מצב
השרשור נעול

MethylDaniel

משתמש פעיל
845
455
נק' מוניטין:
816
845
455
גוף בריא הית דגן
היי,
אני מתכוון להריץ dnp עד 6-7 אחוז שומן
כרגע איפשהו בין 15 ל18, אין לי מושג בגלל הנוזלים מהטסט.
אני מתכוון להריץ במשך שלושה שבועות, אוליי יותר אוליי פחות תלוי במצב.

תוספות:
טסטוסטרון אננטט 500 מג (כבר יציב בדם, משתמש בבלאק פארמה)
מולטי ויטמין, ואנטי אוקסידנטים
בצד בנדריל למקרה של אלרגיה (לא סביר)
לא השגתי עדיין, אבל יש קטוטיפן

אופציונלי:
ראיתי כמה לוגים והמלצות לשילוב של T3, וגם כאלו ששילבו קלן. עדיין לא החלטתי.

הקפסולות שלי הן של 250 מג

תוכנית תקיפה:
3 ימים לפני תחילת השימוש אני מרוקן את מאגריי הגליקוגן, כמות אפסית של פחמימה (עד 40)
החלבון שלי מתבסס ברובו על שבבי סויה, בריכוז של 80% חלבון (פשוט מקור זול ושי טעים לחלבון, 11 ש"ח לקילו מחנויות טבע)

מבחינת התזונה, אני מתכוון לצרוך כמות נמוכה של שומן, גבוהה של חלבון ובינונית פחמימה
20% שומן
50% חלבון
30% פחמימה

חשוב לציין שאני מתכוון להיות במאזן שלילי של 300-500 קלוריות, שוב, בהסתמך על לוגים של אנשים ראיתי תוצאות יפות יותר כך

מבחינת התזונה, אני לא אשתמש בקריאטין עקב אופן פעולתו של dnp
ובנוסף לכך ניתן לראות תופעה מעניינת בעת השימוש בdnp
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1266751/

מאמין שקריאטין לא יתרום בדבר, אם אני טועה תקנו אותי.

הריקון יתחיל ביום שישי הקרוב, אעדכן תמונות בסיום התהליך.

מה דעתכם על קלן\טי3?

כמה לדעתכם ארד?

נערך לאחרונה:
ואם בחלבון סויה אנו עוסקים , מה בקשר לפיטואסטרוגנים במוצר?
האם אין סיכון בנושא?
אין סיכון, החומר האומנם נקשר לרצפטור ספציפי חלש ואין לו שום השפעה שלילית אפשר להגיד שהוא אפילו סוג של חוסם אסטרוגן קטן(לא להשוות לדברים הרציניים)

הטמפרטורה שלי גבוהה מהרגיל, חם לי.מקלחת קרה מרגישה לא מאוד קרה אבל מרעננת מאוד

אני שוקל לרדת לקטוזיס
הפחמימה היא כמו עצים למדורה עם dnp, מה דעתכם?
@Aviad Barak

שמע לא הייתי הולך על קטוזיס - זה נכון שפחמימה מעלה את חום הליבה עם DNP - אבל בלי פחמימה ספק אם ממש יהיה לך כוח להדליק את האור בבית.

חשוב שאתה תמדוד את החום ותדע את הפיקים שלך וכמה חום אתה מפיק מדברים שונים, זה בעקרון רק הולך להיות גרוע יותר.
עשית ריקון גליקוגן לפני?

אני עדיין מחכה לחלק שלי !! מתי אתה מביא לי? 😍

• פותח/ת השרשור
שמע לא הייתי הולך על קטוזיס - זה נכון שפחמימה מעלה את חום הליבה עם DNP - אבל בלי פחמימה ספק אם ממש יהיה לך כוח להדליק את האור בבית.

חשוב שאתה תמדוד את החום ותדע את הפיקים שלך וכמה חום אתה מפיק מדברים שונים, זה בעקרון רק הולך להיות גרוע יותר.
עשית ריקון גליקוגן לפני?

אני עדיין מחכה לחלק שלי !! מתי אתה מביא לי? 😍
שבוע וחצי וזה אמור להגיע ^^

כמובן שעשיתי, אבל שפן הנסיונות שלי לא עשה. פשוט היה לו יותר חם

הטמפרטורה יציבה, אני אצרוך מזונות יותר עשירים בסיבים

• אהבתי
Reactions: SPF

תפסיק לחלק את זה לשפנים שלך! אתה תהרוג לי מישהו יום אחד בטעות.

אני אדם שממש קר לו אני חושב
נופ
גוגל.

ניצת הדובדבן
80% חלבון, 7% פחמימה
11 שקל לקילו באשקלון, יש מצב לטחון ולאכול כמו דייסה?

עד כמה שאני יודע (אני צריך לדעת כי אני מוכר אותם) , הערכים של שבבי הסויה הם למוצר לפני בישול. לאחר בישול הערכים יורדים. צריך גם לקחת בחשבון שהשבבים סופגים המון מים, גם לאחר שסוחטים אותם.

עד כמה שאני יודע (אני צריך לדעת כי אני מוכר אותם) , הערכים של שבבי הסויה הם למוצר לפני בישול. לאחר בישול הערכים יורדים. צריך גם לקחת בחשבון שהשבבים סופגים המון מים, גם לאחר שסוחטים אותם.
200 יהיה חצי קילו לפי מה שקראתי בכל מקרה בסופו של דבר אתה יודע כמה חלבון צרכתה.

• פותח/ת השרשור
dude
זה אותו דבר גם עם אורז

כמה זה עולה?
זה בא בשקיות של כמה גרם?

אוי נו
תגדיר לי איכות של חלבון בבקשה
Let's start a debate

אין סיכוי שאתה מגיע לכמות החלבון הנדרשת שלך אם תחשב אחד לאחד תזונה של אחד שהכניס 200 גרם חלבון ביום מבשר עופות דגים לבין אחד שהכניס קוואקר ושבבי סויה או איך שאתה קורא לזה.

מה שקובע פה זה מרכיב החלבון מבחינת חומצות האימינו שבו. מה שנדרש לבניית שריר הוא שרשרת של 9 חומצות אמינו הכרחיות לבניית שריר. ברגע שהשרשרת לא מושלמת החלבון הולך לאנרגיה. מפה נולדו השלמות המזון - לדוגמא אורז עם שועית או עדשים - השילוב של שניהם נותן חלבון "מלא" בעוד שכל אחד מהם בנפרד אינו מלא.

רק בשביל ה DEBATE כן..... 😃

אין סיכוי שאתה מגיע לכמות החלבון הנדרשת שלך אם תחשב אחד לאחד תזונה של אחד שהכניס 200 גרם חלבון ביום מבשר עופות דגים לבין אחד שהכניס קוואקר ושבבי סויה או איך שאתה קורא לזה.

מה שקובע פה זה מרכיב החלבון מבחינת חומצות האימינו שבו. מה שנדרש לבניית שריר הוא שרשרת של 9 חומצות אמינו הכרחיות לבניית שריר. ברגע שהשרשרת לא מושלמת החלבון הולך לאנרגיה. מפה נולדו השלמות המזון - לדוגמא אורז עם שועית או עדשים - השילוב של שניהם נותן חלבון "מלא" בעוד שכל אחד מהם בנפרד אינו מלא.

רק בשביל ה DEBATE כן..... 😃
עשיתי חשבון. אני מקבל יותר מכל חומצב אמינית
כמו כן, מה שחשוב זה הכמות הכללית של החומצות ממהלך היום, ואין צורך שיהיו בארוחה אחת
כך שלמעשה אם אכלתי בבוקר שיבולת שועל ובערב אורז
בסך הכל מה שהתקבל הוא חלבון מלא

אני סופר חומצות אמינו שנכנסות, ולא גרמים של חלבון מלא.
מעבר לכך שפרופיל האמינו של שבבי סויה הוא נהדר

נ.ב
כרגע חטאת בהיבריס

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית