הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לוג DNP

מצב
השרשור נעול

MethylDaniel

משתמש פעיל
845
455
נק' מוניטין:
816
845
455
גוף בריא הית דגן
היי,
אני מתכוון להריץ dnp עד 6-7 אחוז שומן
כרגע איפשהו בין 15 ל18, אין לי מושג בגלל הנוזלים מהטסט.
אני מתכוון להריץ במשך שלושה שבועות, אוליי יותר אוליי פחות תלוי במצב.

תוספות:
טסטוסטרון אננטט 500 מג (כבר יציב בדם, משתמש בבלאק פארמה)
מולטי ויטמין, ואנטי אוקסידנטים
בצד בנדריל למקרה של אלרגיה (לא סביר)
לא השגתי עדיין, אבל יש קטוטיפן

אופציונלי:
ראיתי כמה לוגים והמלצות לשילוב של T3, וגם כאלו ששילבו קלן. עדיין לא החלטתי.

הקפסולות שלי הן של 250 מג

תוכנית תקיפה:
3 ימים לפני תחילת השימוש אני מרוקן את מאגריי הגליקוגן, כמות אפסית של פחמימה (עד 40)
החלבון שלי מתבסס ברובו על שבבי סויה, בריכוז של 80% חלבון (פשוט מקור זול ושי טעים לחלבון, 11 ש"ח לקילו מחנויות טבע)

מבחינת התזונה, אני מתכוון לצרוך כמות נמוכה של שומן, גבוהה של חלבון ובינונית פחמימה
20% שומן
50% חלבון
30% פחמימה

חשוב לציין שאני מתכוון להיות במאזן שלילי של 300-500 קלוריות, שוב, בהסתמך על לוגים של אנשים ראיתי תוצאות יפות יותר כך

מבחינת התזונה, אני לא אשתמש בקריאטין עקב אופן פעולתו של dnp
ובנוסף לכך ניתן לראות תופעה מעניינת בעת השימוש בdnp
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1266751/

מאמין שקריאטין לא יתרום בדבר, אם אני טועה תקנו אותי.

הריקון יתחיל ביום שישי הקרוב, אעדכן תמונות בסיום התהליך.

מה דעתכם על קלן\טי3?

כמה לדעתכם ארד?

נערך לאחרונה:
יותר התכוונתי איך מרגיש מבחינת תופעות לוואי באימונים. ואיך בכלל נראים אימונים על DNP?
יש אירובי? שינית משהו בגלל החומר?
שאני שוב יסביר? הוא לא דוגמה לכלום הבן אדם לא שפוי זה שד 😆

יותר התכוונתי איך מרגיש מבחינת תופעות לוואי באימונים. ואיך בכלל נראים אימונים על DNP?
יש אירובי? שינית משהו בגלל החומר?
חם בטירוף
כנס לאימון, פמפם קצת וצא.

אני מנס היום.לקחת את.החומר אחריי האימוו
נכנס לאימון, ורק אז 750 מג 😃

37.8
לא משהו רציני
בבוקר היה 36.7

ואז אכלתי....

כרגע אני חושד שאני בהתייבשות. מזל שיש לי שקיות אינפוסיה במקרר למצב כזה

אני מתלבט האם להעביר את הכתר אלייך,
״שקיות אינפוסיה במקרר״
שמע אתה ניראה לי על גבול הפסיכופט :-]
אני אבקש לעשות הצבעה של ״תואר הפסיכופט״ של הפורום.

עשיתם מ-DNP מינימום אנתרקס. יש הילה של בולשיט סביב החומר ואין שום ספרות מדעית לגבות את אותו הבולשיט/brosicnece. מוות נצפה עד כה בכל ה Case Studies של כל הדבילים והדביליות במינונים של 2 גרם ומעלה, ככה ש-750 מ"ג זה עוד מינון יחסית "נמוך" וזה גם פר ק"ג משקל (מוות מ-2 גרם התרחש אצל אישה צעירה בת כ-20 ששקלה כ-60 ק"ג). בכל מקרה לא הייתי מעלה מעל ל-750 מ"ג בגלל תופעות הלוואי הרבות שאנשים חווים באזור ה-1 גרם והתפוקה לא בהכרח טובה יותר מבחינת איבוד השומן.
בכל מקרה המנגנון הביו-כימי של DNP לא כזה "מזיק" לעומת חומרים אחרים כמו טרן לדוגמה שאם למישהו היה "ביצים" להזריק את זה לגוף שלהם, DNP אמור להיות כמו סוכריות קופצות (ובד"כ זה לא ככה וזה דיי מצחיק).
האיבוד משקל בשבוע הראשון הוא לרוב גם מים, ככה שלא הייתי מתלהב יותר מידי מ 5-6 ק"ג הללו שירדת. לרוב מדובר בהורדה של עד 2-3 ק"ג שומן לשבוע לכל היותר, אלא אם אתה obese (בזמן אכילה במאזן קלורי נטרלי או קרוב לכך).
מקווה בשבילך שאתה לא עושה אימונים אירובים.

נערך לאחרונה:
עשיתם מ-DNP מינימום אנתרקס. יש הילה של בולשיט סביב החומר ואין שום ספרות מדעית לגבות את אותו הבולשיט/brosicnece. מוות נצפה עד כה בכל ה Case Studies של כל הדבילים והדביליות במינונים של 2 גרם ומעלה, ככה ש-750 מ"ג זה עוד מינון יחסית "נמוך" וזה גם פר ק"ג משקל (מוות מ-2 גרם התרחש אצל אישה צעירה בת כ-20 ששקלה כ-60 ק"ג). בכל מקרה לא הייתי מעל ל-750 מ"ג בגלל תופעות הלוואי הרבות שאנשים חווים באזור ה-1 גרם והתפוקה לא בהכרח טובה יותר מבחינת איבוד השומן.
בכל מקרה המנגנון הביו-כימי של DNP לא כזה "מזיק" לעומת חומרים אחרים כמו טרן לדוגמה שאם למישהו היה "ביצים" להזריק את זה לגוף שלהם, DNP אמור להיות כמו סוכריות קופצות (ובד"כ זה לא ככה וזה דיי מצחיק).
האיבוד משקל בשבוע הראשון הוא לרוב גם מים, ככה שלא הייתי מתלהב יותר מידי מ 5-6 ק"ג הללו שירדת. לרוב מדובר בהורדה של עד 2-3 ק"ג שומן לשבוע לכל היותר, אלא אם אתה obese (בזמן אכילה במאזן קלורי נטרלי או קרוב לכך).
אני מניח שה5-6 קילו הם סטייה עקב מדידה בתנאים לא נאותים.
אירובי אני חושב זכבר ציינתי שלא בא בחשבוןו

תודה על התגובה, הגיע הזמן שמישהו סמכותי ישפוך אור

נ.ב
גם אנתרקס אובררייטד

עשיתם מ-DNP מינימום אנתרקס. יש הילה של בולשיט סביב החומר ואין שום ספרות מדעית לגבות את אותו הבולשיט/brosicnece. מוות נצפה עד כה בכל ה Case Studies של כל הדבילים והדביליות במינונים של 2 גרם ומעלה, ככה ש-750 מ"ג זה עוד מינון יחסית "נמוך" וזה גם פר ק"ג משקל (מוות מ-2 גרם התרחש אצל אישה צעירה בת כ-20 ששקלה כ-60 ק"ג). בכל מקרה לא הייתי מעלה מעל ל-750 מ"ג בגלל תופעות הלוואי הרבות שאנשים חווים באזור ה-1 גרם והתפוקה לא בהכרח טובה יותר מבחינת איבוד השומן.
משה, למה טרן כול כך מסוכן בהשוואה לסטרואיד אחר?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית