הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם האדום שלי לא כמו האדום שלך?

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
Is Your Red The Same as My Red?:

אני בטוח שיש צבע אחד שאהוב על כולנו רק שכל אחד מאיתנו קורא לו בצבע אחר

אפשר שאחד המנהלים יתקן לי את הכותרת? תודה

נערך לאחרונה:
אי אפשר ממש להיות בטוחים אם זה צבעים שונים. אני לא פוסל כלום אבל העדפה של צבע כל שהוא לא מחייבת שהצבע ניראה שונה לכל אחד.
לדעתי כל אחד רואה צבעים בצורה שונה לא כמו שנאמר פה, אלא יותר בכיוון המחשבה.

אם כולנו נבננו לפי אותו DNA \ המקור שלנו מאותו מקור, אז אין סיבה שלא נראה את אותם הצבעים, כי המערכות עובדות אותו דבר. חוץ מזה אם זה היה קורה עם צבעים - זה היה קורה עם דברים אחרים ואז הסינכרון שלנו כבני אדם עם דברים שונים היה נדפק לגמרי, כמו עיגול בשביל משהוא זה ריבוע וכול'
נשמע שהבחור סתם זורק תיאוריה ומשפשף את הבולבול שלו תוך כדי בשביל להישמע רציונאלי.

• פותח/ת השרשור
אם כולנו נבננו לפי אותו DNA \ המקור שלנו מאותו מקור, אז אין סיבה שלא נראה את אותם הצבעים, כי המערכות עובדות אותו דבר. חוץ מזה אם זה היה קורה עם צבעים - זה היה קורה עם דברים אחרים ואז הסינכרון שלנו כבני אדם עם דברים שונים היה נדפק לגמרי, כמו עיגול בשביל משהוא זה ריבוע וכול'
נשמע שהבחור סתם זורק תיאוריה ומשפשף את הבולבול שלו תוך כדי בשביל להישמע רציונאלי.
לעיגול ולמרובע יש הגדרות ברורות ומוחשיות. לצבעים אין. זה כמו להסביר יופי וטעם אישי, אי אפשר.

לצבעים יש, להבנה של צבעים אין.
כמו גם להבנה של קולות.
הבנה שלך מראה.
הבנה של מתמטיקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית