הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מה דעתכם?

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
ערב טוב.
מה דעתכם על המוצר בשם:Fish oil Ultra EPA DHA?
עכשיו בכל טבליה יש
Amount Per Serving % Daily Value
Calories 15
Calories From Fat 10
Total Fat 1.5g 2%*
Cholesterol <5mg 1%*
Fish Oil 1,250mg
Omega-3 Fatty Acids (800mg)
EPA - Eicosapentaenoic Acid (390mg)
DHA - Docosahexaenoic Acid (300mg)
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
מנת הגשה היא טבליה אחת ליום.
כדאי לקנות את המוצר?
האם אני אמור לדאוג מהמשפט שנמצא שלוש שורות מעל השורה הזאת אם הקלוריות שאני מגיע אליהם הם פחות מ2000?
יכול לגרום נזקים?
תודה רבה לעוזרים

כדאי לקנות את המוצר?
אם כדאי לקנות אפשר לבדוק על ידי השוואה עם מוצרי אומגה 3 אחרים מבחינת ערכים, מחיר וכמות הקפסולות. אם המוצר הזה משתלם יותר מאחרים אז כדאי לקנות.
האם אני אמור לדאוג מהמשפט שנמצא שלוש שורות מעל השורה הזאת אם הקלוריות שאני מגיע אליהם הם פחות מ2000?
יש איזה המלצה כללית ביותר לדיאטה של 2000 קלוריות ביום שבה אתה אמור לאכול כמות מסויימת של שומן, חלבון, פחמימה (מין "המלצת משרד הבריאות" כזאת). אז אם מאיזו שהיא סיבה אתה הולך לפי ההמלצה הזאת אז למשל כמות השומן בכל קפסולה זה 2% מכמות השומן היומית שאתה אמור לאכול.
זה הייתה סתם חפירה שבאה לנסות להסביר על העניין של האחוזים. בקיצור אין לזה משמעות.
אגב על האבקת חלבון שלי רשום שכל מנה (שמכילה 24 גרם חלבון) מכילה 48% מכמות החלבון היומית, שבחישוב מהיר אומר שלפי ההמלצות האלה צריך לאכול 50 גרם חלבון ביום וזהו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית