הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכללת הירקות כפחמימה בתפריט

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
שלום, אני ממשיך בהכנת התפריטים שלי והייתי שמח לדעת אם אני צריך להחשיב את הירקות כפחמימה(אני יודע שיש שם סיבים אבל בכל זאת זה פחמימה), לא יודע אם להחשיב את הקלוריות גם כן. אני פשוט לא יודע אם להכין נגיד תפריט עם 90 פחמימה וכל 60 פחמימה זה הירקות שאני אוכל (והאם להחשיב את זה), זה מאוד חשוב לי, תודה

תזכיר לי, אתה בחיטוב נכון?

אני בחיטוב מחשיב את הירקות, מלבד את הירוקים.
לא בהתחלה.. אבל מאמצע החיטוב, בהחלט.
יש שלא יסכימו איתי.. אבל פחמימות כגון פלפל,עגבניה,גזר.. בהחלט מכילים כמות לא מבוטלת של פחמימות.

ודווקא בחיטוב שומר יותר על תיסוף במולטי ויטמין כדי לא להיות בחוסר טוטאלי של ויטמינים.

• פותח/ת השרשור
אבל
אני בחיטוב מחשיב את הירקות, מלבד את הירוקים.
לא בהתחלה.. אבל מאמצע החיטוב, בהחלט.
יש שלא יסכימו איתי.. אבל פחמימות כגון פלפל,עגבניה,גזר.. בהחלט מכילים כמות לא מבוטלת של פחמימות.

ודווקא בחיטוב שומר יותר על תיסוף במולטי ויטמין כדי לא להיות בחוסר טוטאלי של ויטמינים.
מתוך נגיד 150 גרם פחמימה בחיטוב, אם 50 או אפילו יותר מזה זה מהירקות זה בסדר? אגב אתה מחשב גם את הקלוריות ?

אבל

מתוך נגיד 150 גרם פחמימה בחיטוב, אם 50 או אפילו יותר מזה זה מהירקות זה בסדר? אגב אתה מחשב גם את הקלוריות ?

מחשיב כל גרם של פחמימה כשאני מתחיל לרדת מ 100 ומטה.
בין 100 ל 150 זה פחות קריטי.
זה לא שאתה אוכל 5 גמבות, 10 גזרים ו 10 עגבניות כל יום.

לגביי הקלוריות,
הכל חוץ מירקות ירוקים אני מחשיב בתפריט.

במסה אני לא מחשיב.

• פותח/ת השרשור
מחשיב כל גרם של פחמימה כשאני מתחיל לרדת מ 100 ומטה.
בין 100 ל 150 זה פחות קריטי.
זה לא שאתה אוכל 5 גמבות, 10 גזרים ו 10 עגבניות כל יום.

לגביי הקלוריות,
הכל חוץ מירקות ירוקים אני מחשיב בתפריט.

במסה אני לא מחשיב.
נגיד יש לי תפריט שמחושב שם 94 גרם פחמימה לא כולל הירקות

אופס, התכוונתי לשאול שאם יש לי תפריט עם 94 גרם פחמימה, אז אני צריך לכלול את הפחמימות של הירקות?

שוב (כמו שאמרתי מקודם)
על פחות מ 100 פחמימה אני דואג להכיל בפנים גם את הירקות (חוץ מהירוקים)

אבל זה רק אני.

השאלה טמונה בערך הגליקמי הגבוה שממנו אתה מנסה להימנע בחיטוב.
אנשים נוטים להחסיר את הירקות מהחישוב כשמדובר בערך גליקמי נמוך. אני אישית מכניס אותם.

הפחמימה בירקות זה פרוקטוז וגלוקוז וזו פחמימה לכל דבר. כשאוכלים הרבה ירקות אתה יכול להגיע בלי בעיה ל60 70 גרם פחמימה רק מהם

בהחלט מתייחס אליהם בחיטוב.
אני הייתי מגיע לאזור ה30 פחמימה מירקות, ועוד 20 ממוצרי חלב, אבקת חלבון ונלווים אחרים.

כרובית,ברוקולי,תרד יםםם ויטמינים ..
פחמימה מעולה

Back
למעלה תחתית