הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מפגש פורום

לא אבל אמיתי אם יש מ
אני אבוא אם זה לא יתנגש ליעם הארוחה הבאה (כל 3 שעות, yeah buddy).
- תגובה אמיתית שנכתבה בפורום אחר בזמנו כשרצו לארגן נפגשו והבחור היה רציני לחלוטין
Happy%20Heavy%20Feel.png

אני אבוא אם זה לא יתנגש לי עם הארוחה הבאה (כל 3 שעות, yeah buddy).
- תגובה אמיתית שנכתבה בפורום אחר בזמנו כשרצו לארגן נפגשו והבחור היה רציני לחלוטין
Happy%20Heavy%20Feel.png

אני אבוא אם זה לא יתנגש לי עם הארוחה הבאה (כל 3 שעות, yeah buddy).
יש לי חבר שעשה פעם חיטוב עם תכנית של קריס גת'ין, אז הוא הלך בדיוק לפי התכנית וההמלצות תזונה של קריס, שאמר לאכול כל שעתיים (אפילו לא שלוש), והוא היה פשוט לוקח קופסאות לכל מקום שהוא ידע שהוא יהיה שם יותר משעתיים.
מה שכן, אני נותן לו קרדיט על ההתמדה והדייקנות

אחלה מקום נטרלי, count me in

יש בקניבר אתגר, 3 המבורגרים, צ'יפס וקולה, אם סיימת ב 20 דקות זה חינם, אני בטוח שתסתדר עם זה.
אולי אפילו תקבל 6 המבורגרים, 2 צ'יפס ו 2 קולה ב 40 דקות 😃
קיצר שווה לבוא לצפון

אני בעד שנעשה כזה מפגש לפחות הצפוניים, לא חושב שיהיה לי זמן לנסוע למרכז בזמן הקרוב (פרט לזה שאני יסע לעבוד שם)
והתחרות נשמע ממש מעניין, אבל ניראה לי ברגע שיראו אותך ואת @incin נכנסים למקום הם יבטלו את האתגר.

יש לי חבר שעשה פעם חיטוב עם תכנית של קריס גת'ין, אז הוא הלך בדיוק לפי התכנית וההמלצות תזונה של קריס, שאמר לאכול כל שעתיים (אפילו לא שלוש), והוא היה פשוט לוקח קופסאות לכל מקום שהוא ידע שהוא יהיה שם יותר משעתיים.
מה שכן, אני נותן לו קרדיט על ההתמדה והדייקנות
הייתי כמוהו (לא סחבתי אוכל אבל הייתי מפסיק הכל והולך לאכול לאחר כל 2:59 שעות). זו אחת הסיבות שהאתר הזה הוקם.

מיום ליום אתה נהיה יותר צעיר, אתה שם לב? אני משקר לבחורות בנושא ואתה מבין למה, אבל למה אתה משקר לנו?

• פותח/ת השרשור
ב 2005 הייתי בן 7, אז אני לא בדיוק מבין על מה אתה מדבר
לפי החישוב הזה, ואני אשמח אם אלכס יבדוק אותי - בכל זאת דוקטור למתמטיקה - אתה בן 17.
נדמה לי שבשבוע שעבר איפשהו היית בן 27-28, ואני בטוח שאם נבדוק עוד כמה שבועות אחורה בטח נגיע גם לעשור הרביעי.

• פותח/ת השרשור
משה אני הייתי חושש במקומך.
נדמה שמישהו כאן עוקב אחריך 🤣

נדמה שמישהו כאן עוקב אחריך 🤣
יש לי רשימה של לפחות 200 אנשים שאיימו ב-5 שנים לאנוס אותי, לדקור אותי, להרוג אותי, לרצוח אותי, לשרוף אותי, לפוצץ אותי מכות, להטביע אותי ומה לא. חלקם כבר בכלא על דברים אחרים לשמחתי, חלקם לא. כנראה שזה חלק מהיתרונות לא לגור בארץ

• פותח/ת השרשור
יש לי רשימה של לפחות 200 אנשים שאיימו ב-5 שנים לאנוס אותי, לדקור אותי, להרוג אותי, לרצוח אותי, לשרוף אותי, לפוצץ אותי מכות, להטביע אותי ומה לא. חלקם כבר בכלא על דברים אחרים לשמחתי, חלקם לא. כנראה שזה חלק מהיתרונות לא לגור בארץ

🥷

🤯 משה, לא ידעתי שאתה כזה פופולרי!!

רגע, התגובות שלי הזכירו לך את ה-200 אנשים האלה? 😕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית