עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הנושא ההוא פתוח, למה חדש?
דוגמא שלי: פתחתי אשכול בפורום Powerlifting כדי לשמוע מליפטרים על תוכניות האימונים שלהם בחיטוב ובאופן כללי טיפים לשמירת על כח ושכה יהיה לי טוב, הפוסט הועבר למתחילים בתזונה ואימונים
הדבר היחיד שמזיק לפורום זה פתיחה של שרשורים מיותרים כמו השרשור הזה.White Walker Eliko וכל מני מנהלים חדשים, תורידו את הרגל מהדוושה הניהול יתר הזה מזיק לפורום
השרשור מתאים יותר לתזונה מאשר PL, אבל יכול להיות שזה הועבר בטעות.
במקרים כאלה תרגיש חופשי לשאול למה העבירו לך את השרשור, אני מבטיח לך שתקבל תשובה.
הדבר היחיד שמזיק לפורום זה פתיחה של שרשורים מיותרים כמו השרשור הזה.
חוץ מהשרשור של הילדה עם הדדליפט, שהיו שם אולי 4 תגובות, אנחנו לא מוחקים תגובות ככה סתם.בתור גולש חדש שממש לא קשור לגרעין הקשיח של הפורום אבל מאוד נהנה לראות אותו בדיונים ומעשיר את הידע שלי מכל דיון, אני חושב בדיוק כמוהו.
אני רואה כאן תגובות ממש מעצבנות של מנהלים, שבכוונה מראים את הכוחניות שלהם.
ושלא תטעה לרגע, אני מדבר על מנהלים חדשים כי יש כאן מנהלים וותיקים לדוג' כל הראשיים שלא ראיתי מהם הפגנת כוחות.
ודרך אגב, אחת הסיבות שלי אישית מעניין לקרוא את הדיונים כאן זה בגלל אותם תגובות שאתם מעוניינים למחוק. הדיונים מלבד היותם מעשירי ידע, גם משעשעים.
השרשור מתאים יותר לתזונה מאשר PL, אבל יכול להיות שזה הועבר בטעות.
במקרים כאלה תרגיש חופשי לשאול למה העבירו לך את השרשור, אני מבטיח לך שתקבל תשובה.
כמו בכלכלה, למרות שאין דבר כזה באמת שוק חופשי לחלוטין (פורום בלי הנהלה) ככל שהממשלה (מנהלים) יותר מעורבת ומתערבת בשוק נוצר נזק.
וכמו בסוציאליזם טוב, הפורום הגיע למחיקת אשכולות, נעילתם ומן כוחניות שבאה על חשבון הפרט "לטובת הכלל"
חוץ מהשרשור של הילדה עם הדדליפט, שהיו שם אולי 4 תגובות, אנחנו לא מוחקים תגובות ככה סתם.
מה למחוק? השרשור פתוח לעיני כל.נ.ב זה היה סרטון של בחור לפחות אחרי צבא. אז גם לו היה סיבות אישיות שמנהלי הפורם החליטו למחוק את כל השרשור ?
תשמע מילא אם היו לך גם תגובות בסגנון הזה וגם תגובות מועילות אז אולי היית יכול לעוף על עצמך. אבל לא זכור לי שהייתה כאן בפורום תועלת ממך מעולם אז מה אתה מתבכייןמחקו לי את ההודעה שלי. כאשר שאלתי למה אמרו שזה לא לעניין או משהו כזה. WTF ?
האשכול שם...ועכשיו האשכול בכלל נמחק כולו!!!.
אתה מתפלא שלהגיד שטויות כאלה נמחקות?
אתה רציני ?אתה מתפלא שלהגיד שטויות כאלה נמחקות?