הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוקי פורום 3

מצב
השרשור נעול
חוק ה"עושים מה שבא לנו".

מייק עדיין מנהל?

הנושא ההוא פתוח, למה חדש?

willy-wonka-looks-like-someone-is-salty.jpg

אל דאגה משה אמר שלא ינעל הפוסט

במקום שאסור לך לזלזל ברמת המקצועיות שמנהל אתר מנסה לייצר בפורום, או במקום שאסור לך להטיל בספק את רמת המקצועיות של מנהל פורום כלשהו, אל תתפלא אם סוגרים פוסטים שלא באים בטוב.

אבל כבר אמרו, אתה יודע, הפורום הוא לא דמוקרטיה... 🚔

כמו בכלכלה, למרות שאין דבר כזה באמת שוק חופשי לחלוטין (פורום בלי הנהלה) ככל שהממשלה (מנהלים) יותר מעורבת ומתערבת בשוק נוצר נזק.
וכמו בסוציאליזם טוב, הפורום הגיע למחיקת אשכולות, נעילתם ומן כוחניות שבאה על חשבון הפרט "לטובת הכלל"

White Walker Eliko וכל מני מנהלים חדשים, תורידו את הרגל מהדוושה הניהול יתר הזה מזיק לפורום

ואני כמשתמש חדש יחסית בפורום, ה"קליקה" ולפעמים ה"עקיצות" לא הבריחו אותי ולא הפריעו לי כי תמיד יש גרעין מאד ענייני שקיים, אבל פעם ראשונה שכן חשתי תסכול מסויים הוא כשפתחתי אשכול לפני שבוע +- בפורום Powerlifting כדי לשמוע מליפטרים על תוכניות האימונים שלהם בחיטוב ובאופן כללי טיפים לשמירת על כח מניסיונם, ולמען "הסדר הטוב" הפוסט הועבר לפורום "מתחילים בתזונה ואימונים"

ופשוט כך כדי שמנהל חדש ירגיש שהוא "פעיל" דיון מועיל שהיה יכול להתפתח שם פשוט נחסך ממני ואחרים, חבל

נערך לאחרונה:
דוגמא שלי: פתחתי אשכול בפורום Powerlifting כדי לשמוע מליפטרים על תוכניות האימונים שלהם בחיטוב ובאופן כללי טיפים לשמירת על כח ושכה יהיה לי טוב, הפוסט הועבר למתחילים בתזונה ואימונים

השרשור מתאים יותר לאימונים מאשר PL, אבל יכול להיות שזה הועבר בטעות.
במקרים כאלה תרגיש חופשי לשאול למה העבירו לך את השרשור, אני מבטיח לך שתקבל תשובה.

עריכה: לא ציינת בשרשור שמדובר בהכנה לתחרות PL כלשהי.

White Walker Eliko וכל מני מנהלים חדשים, תורידו את הרגל מהדוושה הניהול יתר הזה מזיק לפורום
הדבר היחיד שמזיק לפורום זה פתיחה של שרשורים מיותרים כמו השרשור הזה.

נערך לאחרונה:
השרשור מתאים יותר לתזונה מאשר PL, אבל יכול להיות שזה הועבר בטעות.
במקרים כאלה תרגיש חופשי לשאול למה העבירו לך את השרשור, אני מבטיח לך שתקבל תשובה.

הדבר היחיד שמזיק לפורום זה פתיחה של שרשורים מיותרים כמו השרשור הזה.

בתור גולש חדש שממש לא קשור לגרעין הקשיח של הפורום אבל מאוד נהנה לראות אותו בדיונים ומעשיר את הידע שלי מכל דיון, אני חושב בדיוק כמוהו.

אני רואה כאן תגובות ממש מעצבנות של מנהלים, שבכוונה מראים את הכוחניות שלהם.

ושלא תטעה לרגע, אני מדבר על מנהלים חדשים כי יש כאן מנהלים וותיקים לדוג' כל הראשיים שלא ראיתי מהם הפגנת כוחות.

ודרך אגב, אחת הסיבות שלי אישית מעניין לקרוא את הדיונים כאן זה בגלל אותם תגובות שאתם מעוניינים למחוק. הדיונים מלבד היותם מעשירי ידע, גם משעשעים.

בתור גולש חדש שממש לא קשור לגרעין הקשיח של הפורום אבל מאוד נהנה לראות אותו בדיונים ומעשיר את הידע שלי מכל דיון, אני חושב בדיוק כמוהו.

אני רואה כאן תגובות ממש מעצבנות של מנהלים, שבכוונה מראים את הכוחניות שלהם.

ושלא תטעה לרגע, אני מדבר על מנהלים חדשים כי יש כאן מנהלים וותיקים לדוג' כל הראשיים שלא ראיתי מהם הפגנת כוחות.

ודרך אגב, אחת הסיבות שלי אישית מעניין לקרוא את הדיונים כאן זה בגלל אותם תגובות שאתם מעוניינים למחוק. הדיונים מלבד היותם מעשירי ידע, גם משעשעים.
חוץ מהשרשור של הילדה עם הדדליפט, שהיו שם אולי 4 תגובות, אנחנו לא מוחקים תגובות ככה סתם.
גם לא כשהייתי ראשי וגם לא כשהייתי מנהל של פורום אימונים, אף פעם לא צנזרתי אלא אם הייתה ירידה לפרטים אישיים או שיימינג.

אם אתה רואה שמנהל מפעיל כוחניות יתר על המידה, תדווח. (יש כפתור דיווח, זה יגיע לכל המנהלים ויטופל)

השרשור מתאים יותר לתזונה מאשר PL, אבל יכול להיות שזה הועבר בטעות.

שאלתי בנימוס והתשובה שקיבלתי מאד מתקשרת לבעיה שדנים עלייה כאן - ניהול יתר.

"אתה שואל על איך לעבוד בחיטוב, זה יותר מתאים לכאן, אל תדאג אבל, אתה תקבל מספיק תשובות רציניות גם פה, זה יותר למטרות סדר"

והוא לא מתאים יותר לשום מקום אחר מלבד למקום המקורי בו הוא נפתח - ההקשר של הדיון ישנה לחלוטין את התשובות אותן אני אקבל ואת התשובות אותן אני מחפש ואת הדיון שהיה להיווצר

נערך לאחרונה:
כמו בכלכלה, למרות שאין דבר כזה באמת שוק חופשי לחלוטין (פורום בלי הנהלה) ככל שהממשלה (מנהלים) יותר מעורבת ומתערבת בשוק נוצר נזק.
וכמו בסוציאליזם טוב, הפורום הגיע למחיקת אשכולות, נעילתם ומן כוחניות שבאה על חשבון הפרט "לטובת הכלל"

אבל עחייייי קומוניזם/סוציאליזם אמיתי לא נוסו!!!!!!!!!!!

חוץ מהשרשור של הילדה עם הדדליפט, שהיו שם אולי 4 תגובות, אנחנו לא מוחקים תגובות ככה סתם.

https://www.lbs.co.il/posts/1201341/

זה אשכול שפתח משתמש לגבי הסקוואט ב 28.3 +- יום. @incin הגיב בדגשים מאוד טובים כמובן. אחד הדגשים היה לגבי לא להסתכל במראה בזמן הסט. אני רשמתי משהו בסגנון של איך עוד תראה אם יש איזה כוסית שחמה לך על התחת.
מחקו לי את ההודעה שלי. כאשר שאלתי למה אמרו שזה לא לעניין או משהו כזה. WTF ?

ועכשיו האשכול בכלל נמחק כולו!!!.

ואז אתה בא ורושם את זה.
נ.ב זה היה סרטון של בחור לפחות אחרי צבא. אז גם לו היה סיבות אישיות שמנהלי הפורם החליטו למחוק את כל השרשור ?

נ.ב זה היה סרטון של בחור לפחות אחרי צבא. אז גם לו היה סיבות אישיות שמנהלי הפורם החליטו למחוק את כל השרשור ?
מה למחוק? השרשור פתוח לעיני כל.
מחקו לי את ההודעה שלי. כאשר שאלתי למה אמרו שזה לא לעניין או משהו כזה. WTF ?
תשמע מילא אם היו לך גם תגובות בסגנון הזה וגם תגובות מועילות אז אולי היית יכול לעוף על עצמך. אבל לא זכור לי שהייתה כאן בפורום תועלת ממך מעולם אז מה אתה מתבכיין

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית