הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוקי פורום 3

מצב
השרשור נעול
אז ב2012-2014 הייתה כאן יותר פעילות,
ושוב, מטבע הדברים זה דועך.
אני רואה בכל יום, במספר קבוצות בפייסבוק, אנשים מפרסמים סקוואט בבקשה לביקורת טכניקה. מי חשב על זה לפני 7 שנים? אף אחד, הכל היה מגיע לכאן קודם כל.
כנ"ל לגבי שאלות לגבי תזונה, אימונים וכו'.
ועכשיו כולם מקבלים מלא תשובות מפגרות בפייסבוק

ועכשיו כולם מקבלים מלא תשובות מפגרות בפייסבוק
אין ספק,
אבל ביניהן גם תשובות נהדרות שהיו מקבלים גם כאן.
זה גם תלוי איפה אתה שואל, יש קבוצות של בילדרים שבאמת נדיר לקבל תשובה נכונה.

אין ספק,
אבל ביניהן גם תשובות נהדרות שהיו מקבלים גם כאן.
זה גם תלוי איפה אתה שואל, יש קבוצות של בילדרים שבאמת נדיר לקבל תשובה נכונה.
במה כוונתך שקשה למצוא מבילדים תשובה נכונה?

הוא כתב שבקבוצות של בילדרים יותר קשה לקבל תשובה. סטטיסטית
תשובה *נכונה* הוא כתב.
אני לא יודע אם אושר התכוון לזה אבל ממה שאני ראיתי המון בילדרים חושבים שהם עושים סקוואט כשהם עושים חצי סקוואט במקרה הטוב, חושבים שצריך להיות זקוף כי אחרת זה פוגע בגב ולא שמעו על לואו בר (וזה ראיתי גם אצל בילדרים שנראים די מרשים, לא תגיד ליצנים שהתחילו להתאמן לפני יומיים), בבנץ' צריך להרחיק מרפקים ולהוריד גבוה כדי למתוח את החזה כמה שיותר, ועוד.
ממה שאני ראיתי המון בילדרים
אולי הגזמתי עם המון, אבל ראיתי לא מעט כאלה.

מסכן מורן, הר
תשובה *נכונה* הוא כתב.
אני לא יודע אם אושר התכוון לזה אבל ממה שאני ראיתי המון בילדרים חושבים שהם עושים סקוואט כשהם עושים חצי סקוואט במקרה הטוב, חושבים שצריך להיות זקוף כי אחרת זה פוגע בגב ולא שמעו על לואו בר (וזה ראיתי גם אצל בילדרים שנראים די מרשים, לא תגיד ליצנים שהתחילו להתאמן לפני יומיים), בבנץ' צריך להרחיק מרפקים ולהוריד גבוה כדי למתוח את החזה כמה שיותר, ועוד.

אולי הגזמתי עם המון, אבל ראיתי לא מעט כאלה.
ישנם בילדרים באולימפיה שגם עושים סקוואט ודדליפט בסמיתמשין, בילדרים עובדים יותר על שריר פחות על תנועה, ושריר כניראה שאפשר לפתח גם בדרכים שלרובנו נחשבות מוקיוניות (בפרט כשמכניסים למשוואה את מה שאליהו אוהב לכנות בשם פרמאקולוגיה קיצונית).

מסכן מורן, הר

ישנם בילדרים באולימפיה שגם עושים סקוואט ודדליפט בסמיתמשין, בילדרים עובדים יותר על שריר פחות על תנועה, ושריר כניראה שאפשר לפתח גם בדרכים שלרובנו נחשבות מוקיוניות (בפרט כשמכניסים למשוואה את מה שאליהו אוהב לכנות בשם פרמאקולוגיה קיצונית).
אין שום בעיה שיעשו את זה, מצידי שיעבדו על ידיים ע"י אוננות כפייתית, פשוט שלא ייתנו עצה לאחרים וטבעיים כאילו הדעה שלהם לגיטימית

אין שום בעיה שיעשו את זה, מצידי שיעבדו על ידיים ע"י אוננות כפייתית, פשוט שלא ייתנו עצה לאחרים וטבעיים כאילו הדעה שלהם לגיטימית
כל יום בהנהלה תשובות שלך נהיות יהירות וחסרות טקט.

כל יום בהנהלה תשובות שלך נהיות יהירות וחסרות טקט.
אני באמת מנסה להבין מה יהיר בזה
למה שמישהו שלוקח חומרים ובטוח בגלל זה שכל שטות שהוא עושה היא אמת אוניברסלית כי לו זה עובד צריך לתת עצה למישהו?

כל אחד יבחר לעצות של מי להקשיב. ממה שאתה אומר גם לדניאל וגם לתום אסור לתת עצות כי הם על חומרים? כן?
בנוסף תשמור על רמת דיבור סבירה- אוננות?
אתה ילד בן 15?

כל אחד יבחר לעצות של מי להקשיב. ממה שאתה אומר גם לדניאל וגם לתום אסור לתת עצות כי הם על חומרים? כן?
בנוסף תשמור על רמת דיבור סבירה- אוננות?
אתה ילד בן 15?
לא אמרתי שאם אה לוקח חומרים אז הדעה שלך לא לגיטימית, אמרתי שמי שלוקח חומרים ופתאום הם מפתחים מסת שריר מרבע תנועה בלג פרס על חצי מהמשקל המקסימלי שלהם, לא יכולים לתת את זה כעצה לגיטימית לפיתוח שריר בסגנון "אחי לי זה עבד ואין יותר טוב מזה" למישהו מתחיל
ואל תגיד שהם לא קיימים כי ראיתי כבר את הדברים האלה ביוטיוב (חפש kelly muscle ואתה תהיה בשוק).
ורובנו פה אנשים בוגרים ויכולים לדבר על אוננות בצורה בוגרת ורציונלית לחלוטין, ואפילו לצחוק תוך כדי שימוש במילה הזאת
אני מצטער אם גרמתי לך להרגיש לא בנוח או משהו אם השתמשתי במילה הזאת, אבל אני חושב שזה אירוני שכולם פה מתלוננים על זה שהוותיקים הם וולגרים וצוחקים על דברים, אבל ברגע שמנהל אומר את זה אז זה לא בסדר

חמודיק, תקרא טוב את הציטוט.
אתה אומר חד משמעית שדעה של בילדרים לא לגיטימית לטבעיים. יש פה והיו פה מנהלים ומשתמשים שהם יותר בילדרים מליפטרים ודעה שלהם יותר לגיטימית משלך.
אל תתחבא מאחורי אוננות ואל תחמיא לעצמך שגרמת למישהו להרגיש לא נעים. אתה לא עד כדי כך חשוב.
כחלק מצוות ניהולי רצית למגר שפה לא הולמת , אז תן דוגמא.

חמודיק, תקרא טוב את הציטוט.
אתה אומר חד משמעית שדעה של בילדרים לא לגיטימית לטבעיים. יש פה והיו פה מנהלים ומשתמשים שהם יותר בילדרים מליפטרים ודעה שלהם יותר לגיטימית משלך.
אל תתחבא מאחורי אוננות ואל תחמיא לעצמך שגרמת למישהו להרגיש לא נעים. אתה לא עד כדי כך חשוב.
כחלק מצוות ניהולי רצית למגר שפה לא הולמת , אז תן דוגמא.
חמודיק?
תסתכל על התגובה שציטטתי, דיברתי על כל אלה שעובדים הצורה מוקיונית רק בגלל שהם על חומרים ובטוחים שהשטויות שהם עושים הן עצות לגיטימיות לתת למתחילים ואנשים טבעיים
אם למישהו יש עצה לגיטימית והוא לוקח חומרים, אני יותר מאשמח לעצה ממנו
ותסלח לי, אני בחיים לא שמעתי שהמילה אוננות היא מילה גיסה

חמודיק?
תסתכל על התגובה שציטטתי, דיברתי על כל אלה שעובדים הצורה מוקיונית רק בגלל שהם על חומרים ובטוחים שהשטויות שהם עושים הן עצות לגיטימיות לתת למתחילים ואנשים טבעיים
אם למישהו יש עצה לגיטימית והוא לוקח חומרים, אני יותר מאשמח לעצה ממנו
ותסלח לי, אני בחיים לא שמעתי שהמילה אוננות היא מילה גיסה
1. מרס רשם על משתתפי אולימפיה שעושים תרגילים בצורה חלקית ואל בילדרים בכלל שעובדים בצורה שתראה מוקיונית לרוב הפורום אתה ציטטת אותו ורשמת שדעה שלהם לא לגיטימית.
אז תקרא עוד הפעם ותבין שמאס דיבר על שיטות שונות בתחום שונה ואתה קבעת שדעתם לא לגיטימית. לאחר שקיבלת הערה התחלת לזגזג עם כל מיני כוכבי יוטיוב מוזרים.
2. איפה נרשם שאוננות היא מילה גסה? אתה בכלל קורא מה אנשים כותבים או חלוקת קשב וריכוז מספיקה רק למילה אחד במשפט?

מסכן מורן, הר

אוקיי, דובר פה על סרטוני טכניקה ובאיזה קבוצות יש יותר סיכוי לקבל עצות נכונות או לא נכונות לגבי טכניקת ביצוע, לא לגבי איך בילדר ברמה של אולימפיה מפתח שרירים.

1. מרס רשם על משתתפי אולימפיה שעושים תרגילים בצורה חלקית ואל בילדרים בכלל שעובדים בצורה שתראה מוקיונית לרוב הפורום אתה ציטטת אותו ורשמת שדעה שלהם לא לגיטימית.
אז תקרא עוד הפעם ותבין שמאס דיבר על שיטות שונות בתחום שונה ואתה קבעת שדעתם לא לגיטימית. לאחר שקיבלת הערה התחלת לזגזג עם כל מיני כוכבי יוטיוב מוזרים.
2. איפה נרשם שאוננות היא מילה גסה? אתה בכלל קורא מה אנשים כותבים או חלוקת קשב וריכוז מספיקה רק למילה אחד במשפט?
אתה בכלל חושב קודם על מה שאתה רושם או שאתה נותן למתקפה הזאת שנכנסת אליה לרשום בשבילך את הפוסטים?
מארס דיבר עליהם, אני גם אמרתי עליהם ועל כל אלה ברמתם שדעתם לא לגיטימית אם הם ממליצים על שטויות, ראית אותי מזכיר מישהו אחר לפני שנכנסת למתקפה?
וכן, מי שעובד בצורה מוקיונית, בין אם הוא ברמת אולימפיה או ברמת שמוק אינסטגרם, לא כל דעה היא לגיטימית אם היא מגיעה ממקום של חוסר ידע.
גם כוכבי יוטיוב הם ברמות גבוהות מאוד של שרירים, והרבה אנשים מחפשים מהם דעה, אני טוען שזו טעות והדעה שלהם לא לגיטימית.
ותגיד לי אתה מה לא בסדר במילה אוננות, אתה זה שהערת לי עליה, אז כנראה יש בה בעיה, אם זה לא מילה גסה, אז אני בטוח שאני מפספס משהו
או שסתם חיפשת איפה לצאת עלי? אני לא בטוח מה קורה פה בכלל, נעלבת אבל לא נעלבת, גס להשתמש במילה הזאת אבל היא לא מילה גסה, תיסגר על עצמך קודם

אתה בכלל חושב קודם על מה שאתה רושם או שאתה נותן למתקפה הזאת שנכנסת אליה לרשום בשבילך את הפוסטים?
מארס דיבר עליהם, אני גם אמרתי עליהם ועל כל אלה ברמתם שדעתם לא לגיטימית אם הם ממליצים על שטויות, ראית אותי מזכיר מישהו אחר לפני שנכנסת למתקפה?
וכן, מי שעובד בצורה מוקיונית, בין אם הוא ברמת אולימפיה או ברמת שמוק אינסטגרם, לא כל דעה היא לגיטימית אם היא מגיעה ממקום של חוסר ידע.
גם כוכבי יוטיוב הם ברמות גבוהות מאוד של שרירים, והרבה אנשים מחפשים מהם דעה, אני טוען שזו טעות והדעה שלהם לא לגיטימית.
ותגיד לי אתה מה לא בסדר במילה אוננות, אתה זה שהערת לי עליה, אז כנראה יש בה בעיה, אם זה לא מילה גסה, אז אני בטוח שאני מפספס משהו
או שסתם חיפשת איפה לצאת עלי? אני לא בטוח מה קורה פה בכלל, נעלבת אבל לא נעלבת, גס להשתמש במילה הזאת אבל היא לא מילה גסה, תיסגר על עצמך קודם
תמשיך לקרא, ביקשתי ממך לשמור על רמת דיבור סבירה מילה אוננות בא כדוגמא. איפה לעזעזל אמרתי שזאת מילה גבה? אתה רואה אתה לא קורא עד הסוף. עוד הפעם , מארס, רשם שיש שיטות אימון שונות וכנראה שיש שיטות ש לדוגמא לך יראו מוקיוניות אבל הם קיימות.
לעניין מתקפה, הגזמת לחלוטין.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית