מפגש פורום

יש לי רשימה של לפחות 200 אנשים שאיימו ב-5 שנים לאנוס אותי, לדקור אותי, להרוג אותי, לרצוח אותי, לשרוף אותי, לפוצץ אותי מכות, להטביע אותי ומה לא. חלקם כבר בכלא על דברים אחרים לשמחתי, חלקם לא. כנראה שזה חלק מהיתרונות לא לגור בארץ

שלום מנהל הפורום מדבר קריפי הורס.אני מפיק סרטים הוליוודי מפורסם ואני רוצה להשתמש בסיפור שלך לסרט הבא שלי.הסרט יספר על פאוורליפטר בעל אתר פיתוח גוף וכושר שסבל כל חיו מאיומים של מכות,אונס ורצח כשחיף בילדותו והוא דאג להכין רשימה של כל מי שאיים עליו ופגע בו.שנים לאחר מכן השחיף גדל להיות פאוורליפטר גדול ושמן.יום אחד הור הזה הלך למכון ושם לב שכמה בני 16 עושים כפיפות מרפקים בכלוב שלו ובנוסף הוא שכח להביא שייק חלבון לאימון וגם שכח את הגז פתוח בבית.הוא נשבר ומחליט לצאת למסע נקמה נגד כל מי שאיים עליו.הסרט נקרא רשימת קינדר.משום שעל כל חיסול אויב ברשימה הפאוורליפטר אוכל קינדר ומשאיר את הצעצוע שבתוך הביצה בזירת הרצח.
הפאוורליפטר מחסל את האנשים ברשימה כל אחד בשיטות משונות ומרתקות.למשל הוא שם להם 3 סקופים של חלבון במים ואז הם מתים מהרעלת חלבון כי הגוף מסוגל לעכל רק 30 גרם בארוחה אחת ועד דיגדוג האנשים בזמן שהם עושים PR בבנץ.בסופו של הפאוורליפטר מגיע לאויב האולטימטיבי.האויב שלו הוא הבריון שלאורך כל התיכון התעלל בו והעתיק ממנו במבחנים.אך הבריון הזה התפתח ו היום הוא ידוע בשמו יוסי יד 50.ושם מתחיל קרב הענקים.קרב מתחיל בפאוזינג בתחתונים בו הבריון מנצח אך לבסוף הפאוורליפטר שניה לפני שהוא מפסיד בפאוזינג שולף קינדר מהפאוץ' שלו ודוחף לפיו של הבאדיבילדר הבריון יוסי יד 50.הבריון מתחיל לצרוח ולהקיא ונעלם אל האפלה.הפאוורליפטר חיסל את האנשים ברשימה וחזר לנהל את הפורום שלו כרגיל.

הסוף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איך אתם יודעים שאני לא משקר ?
למה אתם חושבים שיש לי בכלל את משה בפייסבוק ?
למה אתם חושבים שאני קיים ?

• פותח/ת השרשור
מי זה WHITEOWL ?

whiteowl.jpg

Thers is no reason to be alive if you can't deadlift
תהנה:
015e73b7c93f5d65ffdf73fddcbbe933.jpg

למה רק שני אנשים נתנו לי צומי פה? מה קרה לאחרים, העכבר שלכם לא עובד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית