נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
Thers is no reason to be alive if you can't deadlift
תהנה:
![]()
למה רק שני אנשים נתנו לי צומי פה? מה קרה לאחרים, העכבר שלכם לא עובד?
סחטן מוניטין 🕴
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תהנה:
![]()
סחטן זה אחד שמצליח, כמו שרוצח זה אחד שבאמת רצח! אני מקסימום attempted סחטן.סחטן מוניטין 🕴
@Strawberry זה בעצם אתה? אז למה אמרת שיש לך בעיה לבוא לירושלים?
יש לי רשימה של לפחות 200 אנשים שאיימו ב-5 שנים לאנוס אותי, לדקור אותי, להרוג אותי, לרצוח אותי, לשרוף אותי, לפוצץ אותי מכות, להטביע אותי ומה לא. חלקם כבר בכלא על דברים אחרים לשמחתי, חלקם לא. כנראה שזה חלק מהיתרונות לא לגור בארץ
איזה חלק? ה-להרוג? להטביע? לאנוס????אני חלק מהם D:
אני עוד לא בטוח שאתה לא משהאני יודע בן כמה משה באמת 🥷
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק!שם להם 3 סקופים של חלבון במים ואז הם מתים מהרעלת חלבון כי הגוף מסוגל לעכל רק 30 גרם בארוחה אחת ועד דיגדוג האנשים בזמן שהם עושים PR בבנץ
אני אומר לך בוודאות שזה לא.אני עוד לא בטוח שאתה לא משה
איזה חלק? ה-להרוג? להטביע? לאנוס????
אפשר יהיה לקבל לתלה של זה?....למטרות מחקר כמובן.בטח שה'לאנוס'. @Moshe גורם לכולן לרצות לעשות לו את זה, אתה יודע איזה כריזמטי הוא בייעוץ אישי?!
אז את איימת לאנוס את משה? מה זה עושה לאגו שלך, שהבנאדם ברח עד אמריקה כדי להתחמק מסקס איתך?בטח שה'לאנוס'. @Moshe גורם לכולן לרצות לעשות לו את זה, אתה יודע איזה כריזמטי הוא בייעוץ אישי?!
בטח שה'לאנוס'. @Moshe גורם לכולן לרצות לעשות לו את זה, אתה יודע איזה כריזמטי הוא בייעוץ אישי?!
תהנה:
![]()
ככה הכרתם?...לבקש תמונות עירום כדי ״להעריך אחוז שומן״ זה כריזמטי?
יש בקניבר אתגר, 3 המבורגרים, צ'יפס וקולה, אם סיימת ב 20 דקות זה חינם
אתה רובוטבן כמה אני?
הוא רובוט, מטריקס. הוא לא באמת קיים.לפי החישוב הזה, ואני אשמח אם אלכס יבדוק אותי - בכל זאת דוקטור למתמטיקה - אתה בן 17.
נדמה לי שבשבוע שעבר איפשהו היית בן 27-28, ואני בטוח שאם נבדוק עוד כמה שבועות אחורה בטח נגיע גם לעשור הרביעי.
לתלהיש לי רשימה של לפחות 200 אנשים שאיימו ב-5 שנים לאנוס אותי, לדקור אותי, להרוג אותי, לרצוח אותי, לשרוף אותי, לפוצץ אותי מכות, להטביע אותי ומה לא. חלקם כבר בכלא על דברים אחרים לשמחתי, חלקם לא. כנראה שזה חלק מהיתרונות לא לגור בארץ
זה?שנייה אני אברר בן כמה משה.
לפי פרופיל הפייסבוק שלו.
שיש ברשותי.
אתה קיים כדי לשלוח לי הודעות בפייסבוק ב 2 בלילה בשביל שאפרסם ב"האם הינך מרים?"איך אתם יודעים שאני לא משקר ?
למה אתם חושבים שיש לי בכלל את משה בפייסבוק ?
למה אתם חושבים שאני קיים ?
חח זה הדף שלך?אתה קיים כדי לשלוח לי הודעות בפייסבוק ב 2 בלילה בשביל שאפרסם ב"האם הינך מרים?"
בעירום?אגב מי שרוצה אני מוכן לצלם אותו בפוזיציה מיוחדת ולהכין מים... למעוניינים נא להגיד לי.
ג'חנון זה אנאבולי, עחי?מומלץ להביא כסף לבזבוזים...מי שרוצה ג׳חנון או גת..
אולי.חח זה הדף שלך?
בעירום?
ג'חנון זה אנאבולי, עחי?
אולי.
תלוי.
כן.
תזמין אותי לאיזה עסקית טובה ואני אפרט.
אגב אני עדיין במסה. 😛
וסתם כי לא ידעתי איפה לפרסם את זה
@nlr666
צפה בקובץ המצורף 23411
אני חצי תימני... צד שמאל שלי שמן וצד ימין רזה. יד 45 ויד 35יאללה