עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מניסיונות קודמים כדי שדבר כזה יצא לפועל מישהו אחד או שני אנשים מקס' צריכים לקחת על עצמם את הארגון.אז זה יוצא לפועל או לא ?
הכל נחמד חוץ מזה שזה לא הבוקס שלי 😃מניסיונות קודמים כדי שדבר כזה יצא לפועל מישהו אחד או שני אנשים מקס' צריכים לקחת על עצמם את הארגון.
לאחר שאנשים הבינו מי הנפשות הפועלות, יש לפתוח סקר עם תאריכים ושעות ולראות למי יהיה נוח מתי. הסקר אמור להיות ממוקד ולא "השבוע הראשון לחודש פברואר". תחליטו על תאריכים מדוייקים ותנו לאנשים לבחור 5-6 תאריכים בין לבין (שוב, בתור סקר לא בתור תגובות רדנומליות באשכול). עדיף גם לציין שעות של אותו הסקר.
מיקומים שעבדו לרוב האנשים זה עזריאלי (כי יש שם תחנת רכבת שמגיעה בעצם מכל מקום לכל מקום) או מקום אחר שהוא מרכזי וזמין. אם תגיעו לעזריאלי אולי @MikeRozner יוכל לתרום את הבוקס שלו לאימון משותף שאחריו תצאו להרס המבורגריות באזור (אין שם משהו איכותי אבל, תצטרכו שוב לנסוע).
או שפשוט תקבעו באיזה מסעדה, אבל אם יגיעו 20 איש בספק אם המסעדה תקבל אתכם ללא הודעה מוקדמת בשעות לחץ (או שתחכו שעות בחוץ).
בקיצור תמצאו מישהו שיארגן.
כשכתבתי בבוקס שלך התכוונתי שאתה מתאמן שם/מקושר לצלחתהכל נחמד חוץ מזה שזה לא הבוקס שלי 😃
אופטימי לחשוב שהבעלים ירצה לארח 10-20 איש בחינםכשכתבתי בבוקס שלך התכוונתי שאתה מתאמן שם/מקושר לצלחת
לא חייב בחינם, אף אחד לא מצפה לקבל מתנות 😃אופטימי לחשוב שהבעלים ירצה לארח 10-20 איש בחינם
יהיה לא אופטימי לחשוב שהבעלים לא ירצה פרסום בחינם בקבוצת הפייסבוק של LBS ושל הפורום 😃אופטימי לחשוב שהבעלים ירצה לארח 10-20 איש בחינם
חח זה לא מעניין אותו בשיט.יהיה לא אופטימי לחשוב שהבעלים לא ירצה פרסום בחינם בקבוצת הפייסבוק של LBS ושל הפורום 😃
איזה שעה תגיד לי.. עדיין לא קבענו יום ומי בכלל בעניין 😃חח זה לא מעניין אותו בשיט.
על איזה שעה מדובר?
זה לא בדיוק מה שהוא אמר לפני כמה חודשים... אבל נעזוב את זה - זה לא לדיון על גבי הפורוםחח זה לא מעניין אותו בשיט.
איפה זה?מישו זורם על מפגש באוסקר ויילד(ראיתי שהרבה זורמים על בירות אז אמרתי למה לא...) ?
עיר העורות
עיר העורות
אמרו לי שהקריות זה די באמצע 🤣בואו נשב במקום שקרוב לכולם.
שמעתי שנצרת עילית היא אחלה וזה קרוב לכולם בצורה שווה.
מה נעשה שם?נשחק אותם פליירים עם הפרחות מקריית חיים?אמרו לי שהקריות זה די באמצע 🤣