עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בבן גוריון צריך רק פיסיקה ומתמטיקה גבוהים ו550 פסיכומטרי עם ציון כמותי גבוה (125+, תלוי בציונים של הפיסיקה מתמטיקה) כך שזה לא בשמייםפשוט אין לי עצבים להשלים מקצועות משעממים כמו היסטוריה, ספרות או לשון- שזה המקצוע הכי מעצבן שיש ואין סיכוי שאני עובר את זה עוד פעם.
על מתמטיקה אני כבר עובד - מתמטיקה 4 יח' ולאחר מכן פסיכומטרי ואולי פיסיקה (תלוי מה אני ירצה ללמוד).
בגדול אני רוצה מקצוע לטווח הרחוק, בניגוד למדעי המחשב או כול מקצוע אחר בהייטק שבו 80% אם לא יותר אנשים כבר לא רלוונטים לתחום, למרות המשכורות הגבוהות שיש בהיי טק.
והמשתמש אריק- אתה בטוח במה שאתה אומר בקשר לבן גוריון? כי כשאני נכנסתי למחשבון סכם הנדסה, אפילו רשמתי מתמטיקה ופיסיקה 5 יח' בציון 90 ופסיכומטרי 700 וכמותי 150 (המקסימום), עדיין הוא הראה לי סכם הנדסי נמוך, בחישוב ביחד עם ממוצע בגרות.
לשון- שזה המקצוע הכי מעצבן שיש ואין סיכוי שאני עובר את זה עוד פעם.
(תלוי מה אני ירצה ללמוד).
פשוט אין לי עצבים להשלים מקצועות משעממים כמו היסטוריה, ספרות או לשון- שזה המקצוע הכי מעצבן שיש ואין סיכוי שאני עובר את זה עוד פעם.
http://www.openu.ac.il/afik/BGU_handassa.html#handassa11
תעשה אפיק מעבר מעבר מהאוניברסיטה הפתוחה
אתה לא צריך להשלים שום מקצוע בבגרות ואתה לא צריך פסיכומטרי. רק להוציא ממוצע 85 ב-8 קורסים באוניברסיטה הפתוחה, ואתה עובר לשנה ב' בבן גוריון. תביא הרבה וזלין
גם בסמי שמעון אותו דבר, עושים מכינה ורק המצטיינים מתקבלים
אונ' ת"א יותר קלה לקבלה מבן גוריון?
נניח ממוצע בגרויות 100 (4 מתמטיקה 5 פיזיקה) עם פסיכומטרי 690 עם 13X בכמותי?
הנדסת מכונות..
ומה לגבי טכניון עם הציונים האלו?