הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חדר כושר מתאים

MatanGolbary

משתמש מתחיל
88
7
נק' מוניטין:
22
88
7
אני צריך עזרה, אני רוצה להירשם לחדר כושר אבל בכל החדרי כושר בסביבה שלי אין מוטות בודדים לדדליפט, צריך לקחת את אחד המוטות של הסקוואט או הבנץ ולעשות איתם ואני מפחד שבזמני עומס לא תיהיה לי אפשרות לקחת את המוט.
יש לי כמה שאלות
אני גר בחולון, מישהו מהסביבה מכיר מכונים שיש בהם עוד מוטות בודדים לדד מלבד על המיתקנים??
ובנוסף יש פה כאלה שמתאמנים במכונים שאין בהם מוטות מיותרים ומסתדרים ואני סתם דואג?

קצת חפרתי אבל אני מפחד להירשם ואצטרך לוותר על חלק מהתרגילים. את המוט אני צריך לא רק לדדליפט אני צריך גם לחתירות ועוד תרגילים בעתיד שאצטרך לעשות.
תודה מראש 😁

אני מכיר אותו אישית, הליפטר היחיד בכיתה/שכבה שלי, אבל לא ממש הצלחתי לעזור.

מתן, לך לקאנטרי לדעתי. בעצמך אמרת שכולם זקנים ואין כמעט אף אחד באיזור של המשקולות החופשיות, מקסימום תבוא לא בשעות העומס. לכולם יש שעות קבועות שהם באים למכון, תלך כמה פעמים בשעות שונות ותראה מתי הכלוב פנוי. מקסימום תחכה 10 דקות שיסיימו עם הבנץ'/כלוב ותקח את המוט. אם יהיו בעיות בטח יקנו עוד מוט, אם יבקשו.

במכון שלי יש 3 מוטות, ויש כלוב, בנץ, ובנץ חיובי. בעיקרון אין אחד "פנוי" אבל תמיד אפשר לעשות דדליפט. בדיוק כמוהשמישהו מחכה בתור לבנץ אין שום בעיה שתחכה בתור בשביל לקחת את המוט. גם כשאתה עושה סקוואט נגיד פשוט תדאג שכשאתה מסיים אתה לוקח את המוט איתך או משהו בסגנון ואז לא תחכה. ואם מישהו שואל כמה סטים יש לך אתה פשוט אומר את הסהכ כולל הדדליפט.

אני צריך עזרה, אני רוצה להירשם לחדר כושר אבל בכל החדרי כושר בסביבה שלי אין מוטות בודדים לדדליפט, צריך לקחת את אחד המוטות של הסקוואט או הבנץ ולעשות איתם ואני מפחד שבזמני עומס לא תיהיה לי אפשרות לקחת את המוט.
יש לי כמה שאלות
אני גר בחולון, מישהו מהסביבה מכיר מכונים שיש בהם עוד מוטות בודדים לדד מלבד על המיתקנים??
ובנוסף יש פה כאלה שמתאמנים במכונים שאין בהם מוטות מיותרים ומסתדרים ואני סתם דואג?

קצת חפרתי אבל אני מפחד להירשם ואצטרך לוותר על חלק מהתרגילים. את המוט אני צריך לא רק לדדליפט אני צריך גם לחתירות ועוד תרגילים בעתיד שאצטרך לעשות.
תודה מראש 😁
יש שלושה מועדוני קרוספיט בחולון, בכל אחד מהם יש מוטות ולא מעט - תהנה.

אני בספייס וה-Power Rack אף פעם לא מאויש והכל תמיד פנוי ובמידות שלי(שאף אחד לא יעז להירשם לשם!)

ככה שתמיד אני עושה איתו הכל ואם בטעות הוא מאויש יש מוטות אחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית