הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מה אתם אומרים על תוכנית AB שלי

• פותח/ת השרשור As-21
  • פורסם בתאריך

As-21

משתמש פעיל
722
1
נק' מוניטין:
1,842
722
1
במה אולימפית וציוד מלא בבית
מה אתם אומרים על תוכנית AB שלי
מתאמן איתה שבועיים לפני זה הייתי ב FBW חודש וחצי.
אם אפשר דעות הערות או כל דבר אחר אשמח לשמוע.

A

חזה:

Barbell Bench Press 3x6-8

Barbell Incline Bench Press 3x8-10

כתפיים:

Barbell Military Press 4x6-8

יד אחורית

Barbell Lying Triceps Extension "Skull Crusher" 3x10-12

B

רגליים

Barbell Squat 3x5-8

Lever Seated Leg Press 2x8-10

Lever Seated Leg Curl 2x10-12

גב:

Barbell Bent-over Row 3x6-8

מתח 3xmax

יד קדמית:

Barbell Curl 3x10-12

אני לא יודע לעשות פאור קלין.

שאלה מה לגבי מסה בכל התוכנית הזאת הבנתי שהיא בנויה כדי לתת כוח למתאמן המתחיל
האם צוברים מסה איתה ? כאילו יחסית לתוכניות אחרות איך היא צוברים איתה יותר מסה פחות לזה
אני מתכוון.

תקרא פה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5986

לא מסכים כ''כ עם האמירה המודגשת....אבל ניחא

לא מסכים שישמחו לעזור או לא מסכים שהתהליך קשה?

ואם אתה לא מסכים אתה מוזמן לפרט ולנמק...איך אתה מצפה לתגובה רצינית אם אתה סתם זורק אמירה מאשימה (לכאורה) באוויר?

לא מסכים שישמחו לעזור או לא מסכים שהתהליך קשה?

ואם אתה לא מסכים אתה מוזמן לפרט ולנמק...איך אתה מצפה לתגובה רצינית אם אתה סתם זורק אמירה מאשימה (לכאורה) באוויר?
התהליך אכן קשה.
אבל האנשים לא ישמחו לעזור...

למה, לא ענו לך על שאלות טיפשיות כמו "אין לי ספוטר" ו"האם מותר להביא ביד אחרי אימון"?

התהליך אכן קשה.
אבל האנשים לא ישמחו לעזור...
טורטיה לא בקטע רע אחי אבל אם לא תעזור לעצמך מי יעזור לך? אתה יוצא פה מנקודת הנחה שחייבים לך משהו.. אני אישית ישמח לעזור לך בליטושים אחרים או בשאלות ענייניות אבל בחייאת תתאמץ קצת במקום רק לצאת בהאשמות כלפי כולם

טורטיה לא בקטע רע אחי אבל אם לא תעזור לעצמך מי יעזור לך? אתה יוצא פה מנקודת הנחה שחייבים לך משהו.. אני אישית ישמח לעזור לך בליטושים אחרים או בשאלות ענייניות אבל בחייאת תתאמץ קצת במקום רק לצאת בהאשמות כלפי כולם
בסדר אחי ,אני עושה הרבה מאוד מאמצים להתחיל את התכנית ניסיתי הכל ואני מנסה לתגרם את המאמר אבל זה לוקח המון המון זמן,וכשאני שואל שאלות כמו "אין לי ספוטר,אז כשאני יתקע בבנץ או בסקוואט מה לעשות " מתחילים לזיין לי תשכל..

בסדר אחי ,אני עושה הרבה מאוד מאמצים להתחיל את התכנית ניסיתי הכל ואני מנסה לתגרם את המאמר אבל זה לוקח המון המון זמן,וכשאני שואל שאלות כמו "אין לי ספוטר,אז כשאני יתקע בבנץ או בסקוואט מה לעשות " מתחילים לזיין לי תשכל..
שאלות פסח.. גם לי אין ספוטר ואני מתאמן בית שנים עם הזמן אתה לומד להרגיש מתי אתה מגיע לכשל.. וכשתתקע תחשוב מה לעשות בינתיים כנס לפוסט השני שלך וקרא מה שרשמתי לך הידע בא עם הניסיון והזמן

• פותח/ת השרשור
התחלתי לקרוא את הספר עובר סופית לתוכנית הזאת הבנתי שזה פשוט ממש פיספוס אם לא אתאמן איתה
בתחילת הדרך תודה למגיבים.

שאלה: אימון A B A בשבוע הראשון ובשני B A B וחוזר חלילה ?

שאלה אם אני לא מצליח לעשות 5 חזרות במתח אני יכול לעשות את זה עם עזרה עד שאני מצליח
להרים את המשקל גוף שלי ?

נערך לאחרונה:
אם אתה בכלל לא מסוגל לעשות מתח אז תעשה עם עזרה.
אם אתה מסוגל לעשות מתח אז תעשה כמה שאתה מסוגל - 3 סטים וזהו. אפילו אם זה שניים בכל סט. תנוח לפחות 3 דקות בין הסטים.

כשבסט הראשון אתה עובר את העשר חזרות, תתחיל להוסיף משקל למתח. אתה גם יכול להתחיל ללמוד לעשות פאוור-קלין בשבועות הראשונים של התוכנית כשהאימונים לא יקחו לך הרבה זמן (לא צריך הרבה מנוחה במשקלים של 70%). תקרא את הפרק של הפאוור קלין בספר, תצפה ב- DVD, תיקח מוט ריק ותתחיל להרגיש את התנועה - האנג פאוור קלין בהתחלה. רק כדי להבין איך מושכים עם הטרפזים, איך פותחים את המותן בצורה מתפרצת ואיך מרגיש ה- rack position בסיום.

נערך לאחרונה:
התחלתי לקרוא את הספר עובר סופית לתוכנית הזאת הבנתי שזה פשוט ממש פיספוס אם לא אתאמן איתה
בתחילת הדרך תודה למגיבים.

שאלה: אימון A B A בשבוע הראשון ובשני B A B וחוזר חלילה ?

שאלה אם אני לא מצליח לעשות 5 חזרות במתח אני יכול לעשות את זה עם עזרה עד שאני מצליח
להרים את המשקל גוף שלי ?

בנוגע לאיך השבועות נראים - כן.
לגבי המתח - בנצי כבר ענה.

• פותח/ת השרשור
מאיפה אני יכול להשיג את ה DVD ? יש לי כבר את הספר.

תראה, להתחיל אתה יכול כמעט מיידית. אתה מפחד להיתקע? תשאיר את הדאגות האלה לזמן שתיתקע בו. זה יקרה עוד המון המון זמן. עד אז תדאג לעבוד בטכניקה נכונה.

להגיע למצב שאתה לא עושה תוכנית כי אין לך ספוטר זה קצת מצחיק.

תתחיל, תלמד לעבוד נכון ונראה איך הדברים מתגלגלים עם הזמן. חייבים להתחיל כדי לראות מה לשפר ואיך מתקנים.

לגבי הרצון לעזור, אני לא באמת חושב שאנשים לא רוצים לעזור. בסופו של דבר זה פורום באינטרנט ואם מישהו לא רוצה לעזור הוא פשוט לא יגיב (כמה אפשר להיות ילד קטן ולהגיב סתם). אבל אם בא בנאדם ומשדר חוסר רצינות זה רק סביר שהוא יקבל תגובות לא רציניות. אני מצטער, אבל אמירה של "אני לא עושה SS כי אין לי ספוטר" היא קצת לא רצינית.

אני מוכן להתחייב לך שכל תגובה ושאלה רצינית תזכה לתשובה רצינית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית