עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עובד פירמידה יורדת כלומר סט 1 מוט ריק 20 חזרות סט שני מוסיף 2.5 כל צד ועושה 14 חזרות סט שלישי שם 5 קילו כל צד ומבצע 10 חזרות וסט 4 שם 10 קילו כל צד ועושה 8 חזרות אז כמה בערך זמן מנוחה בין כל סט לסט?תלוי בך
בעיקרון ככל שהעצימות גדולה יותר כך זמן המנוחה גדול יותר.
וההיפך כשהנפח גבוה
45 שניות ל דקה וחצי בסוף.אני עובד פירמידה יורדת כלומר סט 1 מוט ריק 20 חזרות סט שני מוסיף 2.5 כל צד ועושה 14 חזרות סט שלישי שם 5 קילו כל צד ומבצע 10 חזרות וסט 4 שם 10 קילו כל צד ועושה 8 חזרות אז כמה בערך זמן מנוחה בין כל סט לסט?
את האמת 40 קילו בסוף הפרמידה מביא אותי לכשל למשל במילטרי אני לא הצלחתי עם 5 כל צד עד 10 חזרות והגעתי לכשל בחזרה ה-5 ובבנץ אני מגיע כמעט לכשל בסוף הסט הרביעי....45 שניות ל דקה וחצי בסוף.
למה הפירמידה המוזרה הזאת?
תעלה את המשקלים קודם.
40 קג בסוף הפירמידה לא יביא אותך לתוצאות
זה לא אומר שאתה שונה / יותר טוב מאחרים. כל מה שזה אומר זה שאתה בהחלט לא מרים כבד.לי למשל מספיק לנוח בעצימות גבוהה של 3-5חזרות בערך 2-3דקות כדי להרים את אותו משקל
אם 140 קילו סקוואט ו-100 קילו בנצ' לחמישיה זה לא כבד אז כנראה שאני מרים קל..זה לא אומר שאתה שונה / יותר טוב מאחרים. כל מה שזה אומר זה שאתה בהחלט לא מרים כבד.
אם 140 קילו סקוואט ו-100 קילו בנצ' לחמישיה זה לא כבד אז כנראה שאני מרים קל..